Şimdi Ara

Matrix izle - Matrix Fun Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitemiz Hakkında

    Matrix izle, bir fun sitesi olup tüm Matrix filmlerini bir araya getirmiştir. Aynı zamanda Matrix oyuncularıyla ilgili bilgiler ve kamera arkası görüntülerle de Matrix konusunda sevenlerine daha geniş bilgiler vermektedir.

    Matrix Filmi

    Matrix, yani diğer adıyla "The Matrix" 1999 yılında Larry ve Andy Wachowski kardeşlerin hem yazıp hem yönettiği teknoloji üzerine yapılmış bilim kurgu filmlerinin atası sayılan bir filmdir. Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss ve Hugo Weaving gibi yıldızlar Matrix filminde başrolleri paylaşıyorlar. Matrix gösterime girdiğinde tüm dünya çapında ilgi görmüş ve çok büyük hasılatlara ulaşmıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde 171.479.930$ , uluslararasında ise 288.900.000$ hasılat yaparak toplamda 460.379.930$ hasılat elde etmiştir. Hatta Matrix ABD'de gösterime girdiği ilk hafta 27.788.331 $ hasılata ulaştı.

    Konusu

    Thomas Anderson saygın bir yazılım şirketinde çalışıyor. Ancak geceleri sanal alemde Neo adıyla dolaşır ve Sanal Korsanlık yaparak Matrix'i bulmaya çalışır. Çok esrarengiz bir şekilde Neo gecelerini Matrix'i arayarak geçirirken Matrix gelir ve onu bulur. Neo, Trinity ve Morpheus ile tanıştıktan sonra yaşadığı dünyanın aslında bir simulasyon olduğunu ve her birinin bir program tarafından yönetildiğini öğrenir. Gerçek dünyaya yani Matrix'e gittikten sonra Neo , Matrix'e geri dönüp varoluş nedeninin peşinden gider ve hikaye böylece başlar..

    Matrix izle







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.