Şimdi Ara

Matrix'teki telefon geri döndü: İşte karşınızda Nokia 8110 4G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • HMD Global efsanevi Nokia telefonları hayata döndürme girişimine geçen yılki Mobil Dünya Kongresi'nde ikonik Nokia 3310'u duyurarak başlamıştı. Şirket bu kez de MWC 2018 kapsamında Nokia 8110 4G modelini geri getirdi.

     

    Ayrıca Bkz.Nokia 8 Sirocco tanıtıldı! Nokia 8 Sirocco özellikleri
    The Matrix filmiyle unutulmazlar arasındaki yerini alan telefon kızaklı yapısını korurken eski kavisli tasarımından da bir şey kaybetmemiş görünüyor. Gelen çağrıları cevaplamak için eskiden olduğu gibi telefonun ön kısmını aşağı doğru kaydırmak yetiyor. Tam tersini yaparak da çağrıyı sonlandırmak mümkün.

     


    Neo'nun telefonu 4G ile geri döndü


    4G LTE özellikli akıllı telefon, HMD Global'in Google ile yaptığı işbirliği sayesinde Google Assistant, Google Arama ve Google Haritalar gibi uygulamalara erişebilen ‘Smart Feature OS’ işletim sistemiyle çalışıyor. Bahsi geçen uygulamalar, Facebook ve Twitter ile birlikte yaklaşmakta olan bir güncellemeden sonra akıllı telefona entegre edilecek. Ayrıca telefonda yenilenmiş Snake (Yılan) oyunu da bulunuyor.

     


    Giriş seviyesindeki telefonlara 4G desteği sunmak için tasarlanmış Qualcomm 205 yonga setinin güç verdiği telefonda 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı var. Bununla birlikte 2.4 inç QVGA ekrana sahip olduğunu belirtelim. Diğer özellikleri arasında, 2 megapiksel arka kamera (ön kamera yok), 1.500 mAh pil, FM radyo, mikro SIM yuvası, çift SIM, 4G LTE, Wi-Fi, micro USB ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor.

     


    Mobil erişim noktası (Wi-Fi hotspot) özelliği de sunan Nokia 8110 4G önümüzdeki Mayıs ayında muz sarısı ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Akıllı telefonun fiyat etiketi ise 79 euro olarak belirlenmiş.

     








  • Sarı olmamis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeminle iPhone x gördüğümden daha çok heyecanlandım.

  • Kayan kapağın ön yüzü de ekran olsa efsane olurdu.
    Ekranın yarısı ortadan aşağı kayınca alttan tuş takımı çıkıyor. Uf be

  • Heyecanım çabuk söndü. Şu kızak bir tuşa basınca kaysaydı daha efsane olurdu.

  • Keşke elden geçirilmiş, modernize edilmiş bir Symbian os ile gelseydi.

  • Dokunmatik telefonların yanında tuşlu telefonlara da yer vermeleri tuşlu telefonları daha kolay kolay kullanan ve nostaljik takılmak isteyenler için çok güzel bir adım. Telefonun tasarımına diyecek yok zaten. 8110'u bilen bilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim hükümetin ve Nokia'nın bir bağımı var?

    Geleceğe bakacaklarına, geçmişi canlandırmaya çalışıyorlar. Bunlar hep amariganın oyunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix'teki telefon deyince aklıma Samsung sph n270 geliyor.
    Matrix'teki telefon geri döndü: İşte karşınızda Nokia 8110 4G



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profecco -- 25 Şubat 2018; 23:11:21 >
  • Sadece reklam malzemesi. Nokia adını hatırlatmak için.

  • O kadar sıkılmışım ki düz dokunmatik telefonlardan bu çok hoşuma gitti. Her ne kadar reklam çalışması olsada çok beğendim. Değişiklik şeyler görmeye ihtiyaç duyuyorum artık.

  • Bunlar da isi iyice fanteziye doktu

  • Önemli olan ergonomi, çocukluğumuzun telefonu bu Özellikleri de 3310 kadar bitik değil, bence 3310un öyle beter donanımla gelmesi bir hataydı. Bunda o hatayı yapmamış nokia. Keşke 8800 arte serilerini de yenileseler.
  • Çok seksi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesi düşük. Nokia'nın ilk çıka telefonlarının Avrupa üretimi olması dolayısıyla sağlamlığı tartışmasız. Ama Nokia büyüdükçe üretim Çin'e kaydı ve yok edilemez dediğimiz 3210 veya 3310 gibi klasiklerden çıkıp N serisi denen ucube seriye geçiş yaptı Nokia. Birbirinin kopyası ve aşırı kalitesiz telefonlar. Avrupa'da veya Amerika'da üretilen telefonlar tartışmasız dayanıklı malzeme güzel tasarımlı ve yüksek işçilikle üretiliyor.

    Blackberry, Passport modeline kadar bütün telefonları kendisi Meksika'da üretti. Kalitesini herkes görüyor. Şu an Blackberry telefonları TLC denen Çin'li bir firma üretiyor. Her ne kadar tasarım Blackberry'e ait görünse de ürünler dökülüyor.

    Blackberry telefonları eskiden gıcırdama bile yapmazdı. Şimdi takır tukur açılıp kapanıyor kapakları. Nokia da öyleydi. Çin öyle sanıyorum ki gelecekte dünyanın en güçlü ekonomisi olacak ve hepten boku yiyeceğiz gibi görünüyor. Avrupa mallarından şaşmayın. Hele bir de Avrupa ya da Kuzey Amerika'da üretilmiş teknoloji ürünleri bulursanız hiç kaçırmayın pişman olmazsınız. Ben istisnasını hiç görmedim. Sony Japon malıdır. Almanya'da üretilen bir Sony bilgisayar ile Çin'de üretilen Sony bilgisayarı yan yana koyun bakın. Elinize bile almanıza gerek yok. Bu Nokia telefon da tahmin ettiğim gibi çok kalitesiz bir Çin ürünü. Resmen Çin üretiminin imzası niteliğindeki bir kalite. Elinize alınca Çin'de üretildiğini anlıyorsunuz.





  • Hotspot olmasi gercekten cok iyi olmus

    2. cihaz olarak alinabilir, muhtemelen pil performansi da iyi olur

    Tabii tr fiyati ne olur orasi muallak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon olmamış ama bilinç altım olmuş diyor.

  • Çok iyi be. Alınır, köşede dursun en azından.

  • Metal kapaklı ve kızaklı değil miydi bu modelin aslı? Ben yanlış mı hatırlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski ile karın doymaz NOKIA :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.