Şimdi Ara

Mattiacci: Gereken neyse yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mattiacci: Gereken neyse yapılacak


    Ferrari'nin yeni takım patronu Marco Mattiacci, liderlerle aralarındaki farka rağmen şampiyonluk gitti demek için henüz çok erken olduğunun altını çizdi.
    Mattiacci: Gereken neyse yapılacak

    Ferrari bu sezon hiç podyum göremezken, Fernando Alonso ve Kimi Raikkonen geçen yarış Bahreyn GP'yi 8. ve 9. sıralarda bitirmişlerdi.

    Ferrari şu an markalar klasmanında 5. sırada bulunurken, sezona yapılan kötü başlangıcın ardından Stefano Domenicali görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

    Her ne kadar Ferrari Mattiacci'den uzun vadede başarı bekliyor olsa da, Marco Mattiacci bugün Şangay padoğunda yaptığı açıklamasında bu sezonki şampiyonada başarı ya da başarısızlık için henüz çok erken olduğunu ifade etti.

    "Şu zamanda pes edeceğimizi düşünmüyorum. Hedefimiz liderle farkı en kısa sürede kapatmak. Şu an için lider de Mercedes."

    "Hepiniz yarışları benden daha iyi biliyorsunuz. Yarışlarda bir turu, yarışı, hatta şampiyonayı etkileyen pek çok değişken vardır."

    "Ancak dah dördüncü yarıştayız. Hala kararlar vermek için çok erken bir dönemdeyiz. Hedefimiz her ne kadar kolay olmasa da en kısa sürede Mercedes ile olan farkı kapatmak."

    "NE GEREKİYORSA!"

    Mattiacci ayrıca, agresif görev değişiklikleri ya da kadro güçlendirmesi de dahil olarak ne gerekiyorsa yapacağına söz verirken, ilk olarak takımın güçlü ve zayıf olduğu yönleri analiz etmesi gerektiğinin altını çizdi.

    "Konuları başkanla [Luca di Montezemolo] görüşeceğim ve gereken her ne ise yapacağımıza eminim. Buna kadroya yeni insanlar dahil etmek de dahil."

    "Takıma büyük katkı sağlayacağına inandığımız kişiler olursa onları ekibe katmayı düşünüyoruz. Yalnızca en üst düzey F1 takımlarında çalışan üst düzey kişilerden bahsediyorum. Felsefemiz bu. Ne gerekiyorsa yapılacak."

    "TECRÜBE EKSİKLİĞİNİN FAYDALARI DA VAR"

    Ferrari'nin Kuzay Amerika CEO'su olurken birdenbire kendisini F1 takımının başında bulan Mattiacci, spor hakkında az şey biliyor olmasının, daha fazla bilgiye sahip kişilere farklı yaklaşımlar vetaze fikirler verebilmesi açısından olumlu olabileceğini de sözlerine ekledi.

    "Pek çok üst düzey eğitim aldım ancak Formula 1 farklı bir kültür ve bunun farkındayım."

    "Reaksiyon zamanı son derece farklı. Burada dün olan bir konu hakkında hemen o gün harekete geçip bir şeyler yapmanız gerekiyor. Pek çok şirketteki gibi iki ay içinde değil."

    "Bu işi anlamak için oldukça alçak gönüllü olarak buradayım. Takıma ve pilotlara da bunu kazandırabilirim."

    "Onları dinleyecek ve takımın yeteneklerini piste yüzde 150 yansıtabilmesi için her şeyi yapacak alçakgönüllü bir takım patronları olacak."


    Kaynak







  • işinin ehli adamlar varken, neden bu spora fransız kalanları takımın başına getirirler anlamış değilim. en basit örneği istifa eden vatandaş..
  • En azından bi şans verelim ona. Olmazsa briatore gelsinderim. Yaşlı kurttur kendisidi nihayetinde. Yanlışlarıda olsa artoıları çok daha fazla. Neyseki daha gelir gelmez. Ferrari podyuma çıktı. Belki şans falan getiririr. kan değişikliği iyidir nede olsa.
  • F1 ne kadar saçmalasa Ferrari o kadar düşüyor. Kural saçmalıkları yüzünden kaç senedir gram zevk alamadım yarışlardan. 2005 sezonundan beri söylüyorum (schumiyi saymasak) pistteki en iyi 2 pilot Alonso ve Raikkonendir. Böyle bir takımı toplayıp rezalet bir sezon geçirmeleri hoş değil açıkçası. Hamilton veyahut Rosberg şampiyon olur zaten. Şu puan değişikliği olayına baştan ısınamamıştım artı son yarışta iki katı puan olayı Kraloyundaki yarış oyunlarından farksız açıkçası. Konu sapmasın

    Ferrari sezonu kapayacak gibi. F1den bir beklentim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.