Şimdi Ara

Mause (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • a4tech şu anki mausum ve düşürmem sonucu bir azıra oluştu o sebeple yenisini alacağım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: funkmaster

    bana da set lazım ya optik mausun dışında bi de klavye önerseniz?


    microsoft.... ve A-tech.... iyidir.. işini gorur. seçim yap. fiyat A-tech...
  • GERÇEKTEN KALİTELİ OLSUN DİYORSAN MİCROSOFT VE A4-TECH TEN ŞAŞMA DERİM.

    BEN KLAVYE VE MOUSE OLARAK MİCROSOFT KULLANIYORUM GAYET KALİTELİ VE UZUN ÖMÜRLÜ ÜRÜNLER TAVSİYE EDERİM


    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=1037

    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryId=9149




  • abi bak harbi para falan önemli deilse tabiki mx500 logitech bende de var ama biraz tuzlu vatan satyıyo 50$ ama emin ol en iyi optik mause hem turnuvalarda çoğu önemli adamın mouse si hemde level ve bir çok site inceledi ve çok iyi puanlar aldı ama sen bilirsin hangisini alırsan hayırlı olsun sana...
  • bendede kablosuz a4 tech var ama bence microsoft al blue su var onu süper bir şey
  • microsoftun 20 milyon gibi uygun bir fiyata optik mouse ları var.Üstelik yanında kablosunuda veriyorlar
  • Microsoftun yaptığı mouseların var ya ben ta içine ediyim. 3 tane microsoft mouse kullandım birinde tuşu bozuldu birinde opitiği bozuldu birinde sağa gitmemeye başladı. Şans bu ya askerde de elime microsoft mouse düşmüştü deli ediyodu beni. Gittim sonra 5 milyona quake mouse aldım hala canavar gibi. Ancak 10 milyona a4tech sipariş ettim gelicek.
  • Logitech mouse iyidir uzun zamandır oyunlarda da evde de kullanıyorum ancak almadan önce mx serisini eline göre dene ben mx 310 kullanıyorum 500'e göre biraz daha küçük benim elime tam oturuyor usb bağlantı 800 dpi ile mx 500 ile aynı özelliklere sahip dediğim gibi logitech mx serisinden eline uygun olanı dene ve al.klavye olarak ben logitech internet navigator kullanıyorum diğer logi'lere göre hemen hemen tüm fonksiyonları içeriyor koyu lacivert+beyaz formda siyah mouse ile siyah klavye istersen başka modelleri var ama çok pahalı o yüzden microsoft veya logi net.nav. uygun hem elinde tutunca bile ağırlığı ile program tuşları+scrollu ile gayet kullanışklı o yüzden diğer pahalı modellerine kaçma derim en önemlisi kullanımda mouse tır tercihini onu öne koyarak yaparsan menfaatine olur.Ayrıca oyun ağırlıklı profosyoneoyuncu isen kabloluyu tercih etmeni öneririm ara sırada olsa kablosular can sıkabiliyor.

    Logitech Mx-310

    Logitech Mx-500

    Logitech Net.Nav. Klavye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 21 Temmuz 2004, 7:06:41 >




  • Benim de çok sevdiğim A4 Tech 4D mouse'um geçenlerde içine bahar temizliği yaparken bozuldu
    Ben de optik almayı düşünüyorum fakat aynı zamanda kablosuz da olmasını istiyorum, çünkü klavye ve mouse dip dibe durduğu için kablo sorun yaratıyor.Aslında oyunlarda iyi olmadığını söylüyorlar. Özellikle de FPS'lerde kötü oluyordur. Bu ne kadar doğru? Yine kablolu alıp, kablo ile boğuşayım mı?

    Ayrıca şirkette A4Tech optik-kablolu kullanıyorum pek memnun değilim. Kullandığım model 2 tuşlu-tek tekerlekli modeli. Windows'ta bile sağ üst köşeden sol alt köşeye ışınlanıyo. Çarpıya basacam diye başlata basıyorum haliyle. Bir gün yanlışlıkla, bir işler açacak başıma, dava açacam A4 Tech'e.




  • A4Techin bir çok faresini
    Microsof'un bütün serisini 12$lıktan intelli eye explorer 3.0A'ya kadar
    Logitech'in MX modelini kullanmış ve zamanında saatler-günlerce FPS oynamış biri olarak Logitech MX serisi dışında bir fareyi asla kullanmam. Faresinden beklentisi olana da tavsiye etmem.
  • Para sorun değilse kesinlikle Logitech Mx 500
  • Microsoft Value Pack deki IntelliMouse Optic baya iyi
  • andulin bence kabloyla barışmayı dene.. en azından oyun oynarken saat başı fare intikalinin zayıflamasıyla ve paso pil değiştirmekle şarjla felan uğraşmazsın.
  • a4 tech wireless optical set var radyo kontrollü -kızılötesi değil- tavsiye ederim.kızılötesindeki gibi yok illa gözü görmesi lazım die bi derdin olmuyo pili uzun süre gidiyor birde setle beraber gelen deck te çok güzel ve işlevsel
  • a4 tech wireless mouse
  • aga a-tech tek geçerim..
  • gamepad'i var bende ama hala sapasağlam 2 sene geçmesine rağmen neyse demek ki a4 tech en uygun olanıymış bunu da öğrendik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Acharad

    andulin bence kabloyla barışmayı dene..

    Bilmiyom, heran çekip kopartabilirim kabloyu. Barışmamız için rahat durması lazım. Gerçi o kadar sıkışıklığın arasında sıkılıyo haliyele. Sanırım benim asıl sorunum kablo değil masa. Masayı değiştirmem lazım.

    quote:

    en azından oyun oynarken saat başı fare intikalinin zayıflamasıyla ve paso pil değiştirmekle şarjla felan uğraşmazsın.

    Evet haklısın, oyunun en heyecanlı yerinde ki bir de online bir oyunsa, pil biterse bu sefer kablo kopartmak yerine fareyi fırlatırım heralde
    Gözümü LogitechMX 510'a diktim. Ama henüz sitelerde bulamadım. MX 500-310 var daha çok.




  • ekonomi +orta kalite a4 tech office 6k ama şöyle oyun oynucam canavar bişi dersen logitech mx500 yada mx310 yanlış yazmadıysam
  • Şimdi aklıma geldi. Bir de mousepad tavsiye edermisiniz. (Bu arada kendi topicim gibi kullanıyorum Kusurabakma recepkatar)
    Marka olmasa bile renk önerin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.