Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar Battı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mavi bilgisayar batmış geçmiş olsun

    6,5 trilyon borçları varmış sahibide malları kaçırmış gitmiş

    http://mesaj.pclabs.com.tr/2767/mavi-bilgisayar-batti/
    http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/89157-mavi-bilgisayar-batti.html







  • off malları kaçırdıysa deme keyfine
  • günaydın
  • Gitsin internet cafe açsın köşe olur.
  • O kadar borcu nerde yapmış çakal?
  • Borçları, benim sadece günlük harcamam


  • O fiyata ps 3 dağıtırsa batar tebi..

    Çukurambar şubesindeki elemanlara kıldım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 -- 30 Haziran 2009; 19:10:56 >
  • Tek üzüldüğüm nokta, orada işini hakkıyla yapan arkadaşlardır. Gerisi fasafiso. Piyasayı etkileyen bir firma değildi. İ... Melih Gökçek'in dükkanı işte. Onun ahlakına göre satış yapan, yani bilgisiz insanları kazıklayan bir firmaydı kendisi. Hiç üzülmedim.
  • pclabs tan alıntı yorum

    quote:

    Bende mavi biligisayar çalışanıyım. Hiçbir zaman maaşımızın 2-3 ay içerde kaldığı olmamıştır. 2-3 olmuştur tabi. Bu aylık ki maaşlarımız ise sabah saatlerinde banka hesablarımıza aktarılmıştır. Tazminatlarımız da en kısa sürede verileceği bilgisi tüm çalışanlara duyrulmuştur. Müşteri hizmetleri ve teknik serviste ürünleri olan değerli müşterilerimiz sizlerle hafta sonuna kadar tlfla irtibata geçilip ürünleriniz hakkında son gelişmeler verilecektir. Ürünleriniz tabi ki MAVİ BİLGİSAYAR da kalmayacaktır. Bu şekilde bir adaletsizliği yapamayız Hakkımız değil. Ürünleriniz arıza işlemleri bitince herzaman ki gibi normal işleyişle teslim edilecektir. Bundan sonraki arıza işleyişinde çoğu şehirde markaların servisi bulunuyor. Olmayanlar ise yetkili servisle(tüm amrkaların istanbulda yetkili servisi bulunmakta) veya distribütör firmayla irtibata geçmesi gerekmekte. Değerli Mavi Bilgisayar müşterileri garantideki ürünleriniz için sabırla beklemenizi rica ediyoruz. Her zaman olduğu gibi provakatörlerden etkilenmeyiniz.


    quote:

    mavi bilgisayar müşteri hizmetleri bölümünden biriyim. serviste bekleyen ürünler için en kısa sürede düzene oturtulacağı ve müşterilere ürünleri teslm edeceğmiz bilgisi verildi. sizinde tahmin edebileceğiniz gibi şu an içeride kaos olmuş durumda ve herkes birbiri ile iletişim içerisinde. sanırım bir düzene girmesi için vakit gerekiyor. üstelik maaş konusunda şu ana kadar hiç bir zaman maaşlar 2-3 ay geckmeli alınmamıştır sanırım arkadaşımız gün yazacakken yaşadığı şoktan olmalı ki ay yazdı. herkes için hayırlısı olur umarım..



    quote:

    Merhaba Arkadaşlar ben eski bir Mavi Bilgisayar Çalışanayım size sunu söylemek isterim.
    Mağazada çalışan arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre ki hepsi suan Katagori Yöneticisi Sayın Hamza HAKAN , Ali Özkafa ve Zeki Keleş adlı kişiler mağazayı Pazar gecesi Tırlar ile boşaltmışlardır. Sabah saatlerinde ise alacaklı firmalar mağazalara gidip kalan ürünlerini almışlardır.
    Ayrıca Mavi Bilgisayar bugun itibari ile personllerine 500TL maaş yatarmıştır. Kalan alacaklarını ise HAMZA HAKAN beyin yaptığı toplantı ile perşembe günü dağıtılcağı söylenmiş ve buna inanmayan personelin mağazadan istediği ürünü alabileceği söylenmiştir. Ki buna yalan diyen olursa Güvenlik görvlisi Özgür adında ki şahıs ve bir kaç kişi mağazadan alacaklarına karşılık ürün almışlardır.

    Bir diğer konu ise maaşların geciktiği konusudur EVET arkadaşlar maaşlar 5 ila 15 gün arasında gecikmeli yatıyordu ki bundan 2 sene önce de aynıydı. İtirazı olan şahıs varsa adını soyadını söylesin ben onu arar açıklamasını yaparım. Primler ise çoğu zaman 1 ay gecikmeli olarak ödenmekteydi ki son 6 aydır primler ödenmemekte idi.

    Ayrıca asıl korkması gereken şahıslar mavi bilgisayardan cep telefonu alan kişilerdir. Mavi bilgisayar ürünleri kendi yurt dışından getirmektedir ve garantisinide Mavi Mobile vermektedir. Ve artık Böle bir şirketde kalmamamıştır. Asıl bunlar düşünsün……….



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 30 Haziran 2009; 19:39:47 >




  • forumda orda çalışan vardı garuda çslışıyordu ankara da
  • benim ses kartı var ordan aldıgım ne olcak ?

    Artı siteyi kapatmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 30 Haziran 2009; 19:58:34 >
  • Hepimiz Mavi Bilgisayarız
  • hay mavi bilgisayarın... neyse...
  • en uygun yerlerden biriydi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xrestinpeacex

    http://www.hizlial.com/KapanmisSiteDestek.aspx

    hizlial hizli davranmıs :)


    o yeni bişey değil epeydir vardı
  • bakalım hizlial.com kapanmış site destek formunu doldurdum mavi bilgisayar maduriyeti biri olarak bakalım ne yapacaklar ?
  • Mevcut olan konudan devam edelim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_32707993/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.