Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR'IN MÜKEMMEL GÜCÜ TEBRİKLER!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
8.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • canın sağolsun özgürüm biz seni bu halinle de seviyoruz...
  • önce uyandık şimdide bilinçleniyoruz öyle ya. dediğim gibi bu amme hizmeti teşekkür etmemiz lazım. sonra da yeterince bilinçlenen arkadaşlar bu bilinçle gelip sizin tükkandan alışveriş yaparlar. ne güzel.
  • yaparlar yaparlar sen o tarafını bana bırak ben hallederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1ses1

    Düşünün bir kere tamam ps3 den anladığımızdan nerde üretim olduğunu hangi üretimin nerden geldiğini nasıl garanti edileceğini biliyoruz. Ama farklı bir ürün alsak diyelim pc parçası ne anlıyacaz her donanımı takip etme şansımız yok. Herkezde bilemez hangi donanımın nerden geldiğini. binlerce parça ve model var. Anlamadığımız bir ürünü aldığımızda ne olacak. YAda bu ps3 çakallığını gördükden sonra farklı bir ürün alırken hiç düşünmüyecekmisiniz. Nasıl güveneceğiz.

    Ps3 anlıyoruz LCD den plazmadan anlıyoruz ama diğer apartlar diğer parçalar ne olacak. Bir alıcaksınız ürünün garanti, sağlayıcısı üretici değilde firma olacak. Ben hangi ürünü alıyorsam üretici garantisi isterim firma garantisi değil. 3 şahıslarla neden uğraşayım.

    İnşallah başınıza gelmez bozulma gibi bir olay ama gelirse yakanızı silkeceksiniz nerden aldım bu makineyi diyeceksiniz. yokmu bunun üreticisi diyeceksiniz. Bir mal alırken ilk önce garantisine bakılır . Nedir bize garanti ettiği şartlar. Güvenilirmi değilmi diye. Türkiye şartlarından garanti edilen yönetmelik ne şekilde. Bunlara dikkat edeceksinizki sonra pişman olmuyacaksınız.

    Ucuz sa vardır illeti , Pahalı ise vardır bir hikmeti. Bunu unutmayın. Bir mal ucuz ise ince eleyip sık dokumak lazım. Ben bile az daha sipariş verecektim bu konuyu görmesem sipariş verseydim arkadaşlarıma mahcup oalcaktım. Neden firmaya güvendiğimden. Düşünün sipariş versem nerden tahmin edicem J makine olduğunu.

    Firma bunu yapıyorsa kimbilir bilmediğimiz anlamadığımız parçalarda neler yapıyor düşüncesi geliyor akla. Sakın demeyin firmaya çok yükleniyorsunuz çakallık yapan ergeç ortaya çıkacak. Konuyu acan olmasa 2000 liranın üzerinde alışveriş yaıcaktım ve arkadaşlar adına alıcağım makineleri gördüğümde çıldırmak elde olmuyacaktı. MAkineyi PAL diye alıyorum bir bakıcam J çıkmış o anki halimi düşünün artık. Garantide tırışkadan garanti bide. Artı hiç değinmek istemediğim filim izliyemiyoruz arkadaşlarımın çoğu bluray filim izlemek ve oyun oyanmak için alıyor.

    Sony nin orjinal servisi bile kendi malı ile zor uğraşıyor yetiştiremiyor bu firma ne yapacakta sony nin garantisinden üstün oalcak madur etmiyecek.

    Kusura bakmayın aklıma geldikce kızıyorum yazıyorum. Konu olmasa büyük bir kazık yiyecektim arkadaşlarıma mahcup olacaktım. Sonra uğraşta dur. O yüzden dikkatli olun bu konularda ve birbirimizide uyaralım.

    Aynı şartlarda bir ürün Türkiye' griyorsa bunun bir Maliyeti var birim fiyatı var ve bundan aşağı vermek çok zor ama bu fiyattan aşağı veren biri illaki bir çakallık yapıyordur. Mavinin yaptığı gibi J makineyi uayarmadan sessizce PAL diye satmak imseyi uyandırmadan kakalamak.

    Şuanda bile aldığım makinelri internet üzerinden aldım ve bir fiil telefonla konuştum PAL mı değilmi diye. Garanti sony garantisimi diye.

    Mavi ile ne işim olur nede işi olanı iş yaptırırım. ps3 den para kazanacağım diye en ucuz bende diye yaptığı kampanya ile kendi şirket kalitesini ortaya koydu.




    Sizin anlatmaya çalıştığınız sıkıntıların tümü malesef bilgisiz kullanıcı sebiyledir, nasılmı;

    Adamlar sokaklarada cam tezgahlarda cep telefonu satıyorlar, zor durumdaki insanlardan soygun sayılacak fiyatlara cep telefonlarını alıyorlar, aldıkları kadar kar ile satıyorlar, zaten olayın bide şebeke boyutu var ki akıllara zarar, adamlar gasp, kapkaç, hırsızlık ile çaldıkları her türlü elektronik cihazı ölü fiyatlara satıyorlar, ama alan kişi düşünmüyo ben her ay daha maaşım elime geçmeden vergimi tıkır, tıkır ödüyomuyum, evet, ama bu sokak tezgahlarında satılan mallar nerden geliyo, nasıl geliyo vergi vermiyo bu adamlar resmen ticaret yapıyolar ama cukk cebe ondan sonra olan bizlere oluyo, Aynı şey diğer elektronik eşyalarda da geçerli, böyle hırsızlar bunların her halükarda satacakları bi kesim olduğunu bildikleri için asla vazgeçmiyolar, insanlar böyle şeylere müsade etmese adamlar satamayacakları malları çalmaya tenezzül etmeyecekler, yani arz talep meselesi


    Gel gelelim hırsızlığın bu olaydaki türüne, aynı kapıya çıkar tek farkı firma garantisi verilmesi, yani bu PS3 ler %100 kaçak vergiden sıyırmışlar, yani ama bunlara insanlar gereken cevabı verse esnaflar ister, ,istemez, kendine çeki düzen vericek, siz kendiniz anlatıyosunuz, dükkanın önünde kuyruk vardı diye bu kadar rağbet görürse tabii yapacak her türlü sahtekarlığı, sadece bu konuda değil yiyecek, giyim, toplumdaki pek çok alanda hep bu zihniyet ama bu insanlara bu cesareti veren böyle şeyleri yapmalarına teşvik eden işte o sabahın köründe kuyruklarda bekleyen insanlar, yani kime kızacaksın ki alanamı, satanamı? Buiş böyle gelmiş böyle gider,


    EĞİTİM ŞART,




  • Bakın burda herkez herşeyi satmakda özgür nerden almış almamış beni ilgilendirmez. Nasıl getirmiş yada gertirmemiş. Ben bir firmaya güveniyorsam bana türkiye şartlarında çalışabilecek. Ve aldığım firmanın garantisi aldında olan ürün satacak. Bukadar basit. Orda kuyrukda bekliyenlerin çoğu J mal olduğunu bilmiyordur. Adam hayatında playstation almamış oğlu için çocukları için ps3 alacak adam nerden bilecek J mi PAL mı sonuçta ps3 diyecek SONY nin malı diyecek.

    Mavi hırsızlık yapmamış sonuçta vergisini veriyor sattığı ürüne fatura kesiyor bir kaçakçılık yok. Sadece çakallık var. Neyse çoğu kişi anlamıştır MAvinin ne olduğunu bir ürün alırken iki kere düşünmek gerek. Güven kaybetmek para kaybetmekden daha kötüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 3 Nisan 2009; 12:59:45 >
  • Yani Herkes J ile Pal arasında ki farkı biliyomus gibii davranmayalım kimse bılmıyor dogru duzgun...


    bu işte bariz uyanıklık var yok sa kimse kişmseye saçma sapan hitaplarda bulunmuyor...


    suçlama da yok sadece yapılan ETİK yanlışlık var.ya O ZAMAN İLANDA BELİRT KARDESIM ALLA ALLA DE Kİ NTSC DE bişey de satarken de bi belirt ya. bluray playelar gazete kuponuyla verilmio.Pahalı kardesım pahalı.


    PSP yi de öle sattı tamam gusel fatura verıor hersey super 4 4lük ama umd film oynatmıyor ama doğru karttan ızlesınler değilmi...


    bence de bu bole gelmiş böle gider
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.