Şimdi Ara

mavishop rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün aksam cevahir denen yerdeki mağazalarından gamepad aldım logitec dual shock 2 adet tuşu çalışmıyor. Bugun sabah aradığımda hemen değişim yapmayacağını logiteche yollanacağını 1 ay kadar bekleyeceğimi ifade ettiler ve dün henüz çıkan bir kanunla bunun hakları haline geldiğini söylediler. Benim mantığım bu gibi bir durumda hemen değişim olması gerektiğini söylüyor.Hukukçu olan akadaşlarımız vardır varsa bi zahmet yardımcı olabilirlermi.

    saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corvus_corvusan -- 25 Kasım 2007; 10:10:38 >



  • Ayrıca kargo ile yollayamayacağımı söyleyerek bir süre diretti daha sonra tamam yolla siz ödeyin biz yollarkende siz ödeyeceksiniz falan dedi. Ben daha önce bir çok alışverişimde ki bozukluk değil ürün memnuniyetsizliği sebebi ile 7 günü geçmediği takdirde doğan hakkımı kullanarak üründe değişim yaptım. Bu firmada mı bir terslik var yoksa diğer firmalarmı çok iyiler. Burdan da hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadığım mavishop denen (ankaradaki mavi bilgisayarla karıştırmayalım lütfen bunun 2 yerde şubesi var sadece istanbulda) firmaya .Crysis falan satıyorlar sakın arkadaşlar hepimmiz aldık belki gelişmesi için ülkemizde oyun kavramının türkçe oyunlar için vs ama bu gibi firmamalardan almamaya özen gösterelim bu ülkenin dolandırıcılardan çok çekti daha fazlasınada gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corvus_corvusan -- 25 Kasım 2007; 10:19:00 >




  • yokmu fikri olan kocoman forumda.
  • abuk subuk yerlerden alırsan olacağı budur git teknosadan al 3-5 ytl daha fazla verip

    ben bursalıyım bir yığın birlgisayarcı var çok azından gidip birşeyler alıyorum o yüzden seçici olmak gerekir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mad_men

    http://www.sikayetvar.com/




  • hmm ne bileyim aslında ucuzda değil koskaca dükkan 2-3 tane şubeleri falan var neyse site için çok sağolun arkadaşlar hemen şikayette bulunayım saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.