Şimdi Ara

Max. 12.000 Bütçe ile Samsung Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese.

    12k bütçeyle hangi Samsung modelini önerirsiniz dostlar?

    Önceliğim batarya ve kamera.

    Özellikle baktığım cihazlar s21fe, s20 plus.

    Bu cihazları kullananlar neler söyler?

    Veya farklı öneriler varsa onlara da açığım.

    Teşekkürler şimdiden.




  • S21 düz model öneririm veya ikinci el düşünüyorsanız S22 de olabilir. S20 Plus geçmişte kaldı güncelleme konusunda eksiği olacaktır. FE modelinin ise S21'e göre eksileri var.

  • Hocam şahsi fikrim Samsungda maalesef pili ve şarjı iyi olan model yok.

    Kamerası iyi olan modeller üst düzey modeller. Bu üst düzey modellerin ise pili tatmin etmiyor. Açın bakın kaç tane konu var, hep aynı hikaye. Bu sene S22 serisi Qualcomm ile geldi denildi insanlar sevindi, meğersem o işlemciyi de Samsung üretmiş üzerine berbat etmiş. Yine aynı pil sorunları gündemde.

    Pili nispeten iyi giden modeller ise (onlar da muhteşem değil öyle) ise orta seviye modeller. Bir ara m51 gibi 7000 mah pil kapasiteli model çıkardı. Baktı bu model tutuyor A serisi yalan olacak, bir anda çirkin ördek yavrusu ilan etti modeli. Ön kamerası pembe çekiyor düzeltmedi, güncellemelerini zamanda vermiyor sürünüyor. Bir anda piyasadan sildi topladı.

    S21 FE pil konusunda yerlerde sürünüyor, açın bakın konusuna ne halde. S20 Plus ise bence artık eskidi, zaten onda da exynos mevzusu var.

    Ben de biraz mecburiyetten Samsung kullanıyorum (s20 FE). Android alışkanlığı ve Xiaomi tarafının yazılımda tamamen batırması yüzünden. Sony falan olsa şimdi Samsungun yüzüne bakmazdım. Ülkemize gelmiyor artık malum. Ah Sony ah..

    Biraz Samsunga sitem gibi oldu ama maalesef çıkmaza girdik iyice. Android dünyasında Samsung ve Çinliler kaldı. Huawei tam bir şeyler başarıyordu başına gelenler ortada.

    Hem kamerası hem pili iyi giden iphone max modelleri var. Android hangi modeli alırsanız alın, şu anda durum bu. Geldiğimiz nokta üzücü gerçekten.




  • Evet çok haklısınız ama Samsung dışında yazılım ve kamerası iyi olan başka bir android cihaz da yok maalesef. Dolayısıyla mecbur seçeceğim birini.

    Aslında s21+ 11k seviyelerindeyken almak lazımdı 1-2 ay evvel.

  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt

    Ben de S21 FE kullanıyorum. Öyle pili yerlerde sürünüyor falan değil. Amiral gemisi düzeyinde bir işlemci için normal. Marka fark etmeksizin bu seviyede işlemcisi olan modellerin şarjı aynı düzeyde gidiyor. Daha iyi şarj isteyen A serisine baksın. 12 bine de özellik ve fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi model S21 FE.

  • S21 FE öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.