Şimdi Ara

max 2000 tl ultrabook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben bir ultrabook alacağım. laptoplar hakkında bilgim var ama ultrabook modellerini bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. çok fazla otobüs yolculuğu yaptığım için taşınabilirliği ve şıklığı ön planda olmalı. (otobüs yolcuğu şehirler arası değil belediye otobüsleriyle)
    başlıkta da belirttiğim gibi max 2000 olmalı. oyun da oynayacağım için oyun performansı iyi olmalı yani call of duty tarzındaki oyunları da kaldırabilmeli. mümkünse windows 8 yüklü olsun çünkü sonradan yükleme tarzında şeylerle uğraşmam pek.
    laptoplarda bu istediklerimi karşılayacak laptop un özellikleri intelcore i5, 6gb ram, 500gb, 2gb Nvidia GeForse GT630m ekran kartlı bir model ve 1400-1500 tl bir fiyata denk geliyor ve asus k55vm, lenovo z580 gibi laptoplar isteklerimi karşılıyacak nitelikte (tek eksik windows 8 yüklü değil). bunlara benzer özellikteki bir ultrabooka bütçem yeter mi? yeterse hangi modelleri tavsiye edersiniz?
    Aynı zamanda otobüste kullanımı daha rahat olacağı için tabletle ultrabook arasında kalmıştım. ama office programları kullanmak tablette daha zor olur sanırım bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.