Şimdi Ara

Max 600 TL elektrikli Süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anneme alacağım toz torbasız elektrikli süpürge bakıyorum 500-600 arası bütçem var. Philips fc9323 gördüm o fiyatlara ama supurgeden pek anlamadığım için tavsiyelerinize ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Max 600 TL elektrikli Süpürge
  • Gerçekten anlayamıyorum. Fason kalitede üretilen fakir süpürgeleri niçin bu forumda bu kadar çok tavsiye ediliyor yahu?
    Bu süpürgeleri kullanmayın arkadaşlar maalesef filtreleri hiçte kaliteli değil. Dizaynı da bir o kadar basit ve yetersiz. Haliyle uzun ömürlü olmasını da beklemeyin lütfen.
    Kaliteli toz torbasız fakir yok maalesef hocam onun yerine torbasızda rowenta alın inanın hiç değilse sessiz bir süpürgeniz olur. Bana sorarsanız torbasız değil torbalılara yönelin. Çünkü düşük fiyatlarda torbasızların dizaynı çok yetersiz kalıyor. Bu da emiş gücü ve hava akımı kaybı demek. Öte yandan ucuz ve kaliteli bir torbalı süpürgeye kaliteli orjinal bir torba takarak hem daha uzun ömürlü hemde daha güçlü bir süpürgeniz olmuş olur. Eğer torbanız da sağlam kaliteye sahipse çıkan havada bir o kadar temiz olacaktır.

    https://www.hepsiburada.com/profilo-psu5b111-toz-torbali-elektrikli-supurge-p-HBV00000J2MWU?magaza=Bayidensatış

    Yada alabilirseniz
    https://www.hepsiburada.com/fakir-prestige-oko-2000-kuru-vakim-supurgesi-gri-p-EVPRESTIGE2000GRI?magaza=Netavantaj
    Fakirin belli başlı ürünleri avrupada üretilmektedir. Ancak diğer ürünleriyse bu ürünlerin ekmeğini yemektedir. İyi araştırıp doğru ürünü almalısınız. Bu arada ne olursa olsun orjinal torba kullanın. Torbasızların yeni nesil(!) teknolojisine aldanmayın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.