Şimdi Ara

Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Uzun süredir otomatik bir sedan almak için para biriktiriyorum. İlk tercihim de Audi A4 1.8 T Multitronic idi. Ancak Ankara'da olduğum için temiz ve uygun fiyatlı A4 pek fazla bulamadım, artık aramaktan da yoruldum diyebilirim. Dolayısıyla kararım yavaş yavaş değişmeye başladı. SUV tarzı bir araç almak TR yollarında hem güvenli olması hem de konforlu olması açısından bana daha cazip gelmeye başladı. Ancak hala net karar verebilmiş değilim ne de olsa yılların alın teri bu para. En iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

    Bu anlamda max. 65.000 TL ile ya ikinci el Audi A4, BMW 3 Serisi ya da SUV alacağım. Geçen gün bir arkadaşın tavsiyesi ile Nissan Qashqai'a da baktım ve bütçeme göre sıfır tam donanımlı 2.0 otomatik 4x4 alabileceğimi gördüm. Bir crossover olsa da bu alternatif de bana cazip geldi.

    Sizce tercihim ne yönde olmalı ?



  • Bence bir suv yada crossover yerine kaliteli bir sedan alın.

    60-65 arası sıfır yada ikinci el , temiz vede en fazla 1 yıllık bir sürü araç bulabilirsiniz

    Örn:Güncel accord

    Örn:BMW 316-318

    Örn:Sıfır mazda 6

    Örn: Sıfır opel insignia 1.6 turbo

    Örn:Sıfır vw passat 1.4 tsi

    vs vs vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 5 Şubat 2009; 23:02:42 >
  • Eğer otomatik vites olmazsa olmaz şartınız değilse, vergi avantajıyla,güvenli oluşuyla ve makul benzinli yakıt sarfiyatıyla 4x4 sıfır km 1.4 TSI 150 BG VW Tiguan düşünebilirsiniz.İç mekan kalitesi ve dı görünümü de gayet güzel. (Yaklaşık 68.000 TL) Autohold(hillhold), Elektronik park freni ve daha bir çok özelliğiyle ve avantajlarıyla (+fiyatıda diğer 0 km SUV lara kıyasla makul ) diğer SUV lardan ayrılıyor. İç mekanda hatırı sayılır derecede geniş.Test sürüşü yapmanızı öneririm.Ben de D sınıfı araçlara baktım ancak Tiguan'ı test edince onda karar kıldım. Daha spor ve yaş olarak bana hitap ettiği için, şehiriçi kullanıma da çok uygun.Araç ortalama bir SUV’dan daha konforlu ve spor bir otomobil kullanıyormuş hissi veriyor.(0-100; 9.6 sn)

     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi




  • Bir kaç resim daha.

     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi


     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi
  • yeni

    MITSUBISHI Lancer Evolution


     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oscarmiller

    Eğer otomatik vites olmazsa olmaz şartınız değilse, vergi avantajıyla,güvenli oluşuyla ve makul benzinli yakıt sarfiyatıyla 4x4 sıfır km 1.4 TSI 150 BG VW Tiguan düşünebilirsiniz.İç mekan kalitesi ve dı görünümü de gayet güzel. (Yaklaşık 68.000 TL) Autohold(hillhold), Elektronik park freni ve daha bir çok özelliğiyle ve avantajlarıyla (+fiyatıda diğer 0 km SUV lara kıyasla makul ) diğer SUV lardan ayrılıyor. İç mekanda hatırı sayılır derecede geniş.Test sürüşü yapmanızı öneririm.Ben de D sınıfı araçlara baktım ancak Tiguan'ı test edince onda karar kıldım. Daha spor ve yaş olarak bana hitap ettiği için, şehiriçi kullanıma da çok uygun.Araç ortalama bir SUV’dan daha konforlu ve spor bir otomobil kullanıyormuş hissi veriyor.(0-100; 9.6 sn)

     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi



    Manuel düşünmüyorum sn.oscarmiller. Bugün Suzuki Grand Vitara'ya baktım, hoşuma gitti ama 2.0 dizel otm. yok.. Benzinli olan da şehiriçi 12 litre yakıt tüketiyor haliyle..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: desiya

    Bence bir suv yada crossover yerine kaliteli bir sedan alın.

    60-65 arası sıfır yada ikinci el , temiz vede en fazla 1 yıllık bir sürü araç bulabilirsiniz

    Örn:Güncel accord

    Örn:BMW 316-318

    Örn:Sıfır mazda 6

    Örn: Sıfır opel insignia 1.6 turbo

    Örn:Sıfır vw passat 1.4 tsi

    vs vs vs





    sn desiya belki mantıklı olan dediğiniz gibi bir sedan almak ama biraz değişiklik olması açısından da SUV denemek bana cazip geliyor bu aralar.
  • Bence SUV tercihinizi biraz gözden geçirin.

    Biraz pazarlık yaparsanız Honda Accord almanız mümkün.
  • 2. el güzel bir Alfa Romeo 159 bakılabilir.Üzerine de paranız cebinizde kalır.
  • kesinlikle suv önermiyorum. özellikle de arabayı işlek yerlerde kullanacaksanız... tam bir baş belası çünkü. a4 mükemmel bir seçim olur. bence ankara diye ısrar etmeniz için de bir neden yok. sonuçta ha ankara'dan almışsınız ah osmaniye'den. kendi mahallenizdeki arabayı alınca iyi olacak diye bir kaide yok. ya da çok uzakta bir araba alınca kötü olacak diye.




  • Tiguan

     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi

     Max 65.000 TL Otomobil/SUV tavsiyesi


    Belirttiğiniz bütçeye uygun "bence" en mantıklı seçim olur.

    Yok VW istemem dersen, o zaman da Captiva öneririm.




  • bence suv denilince akla subaru forester gelmeli gerçek 4X4 simetrik hem şehir yolları hem dağ yolları viraj alma kabiliyeti herşey mükemmel bu araçta ABD de yılın suv aracı seçildi ve ençok tercih edilen araç oldu.Sağlamlığı ve motor gücü yol tutuşu mükemmel ötesi deneyin vazgeçemezsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Polemik

    Bence SUV tercihinizi biraz gözden geçirin.

    Biraz pazarlık yaparsanız Honda Accord almanız mümkün.




    SUV' lar sanırım her sene muayeneye giriyor , her sene Tüvturk 'ün yolunu tutmak istiyorsanız siz bilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 8 Şubat 2009; 13:17:12 >
  • suv lar hersene muayeneye girmiyor çünki binek grubuna giriyor bu yüzden suv denilmiş jeep veya ticari araç gibi değil.
  • Ben Subaru Forester Diesel olanını onerebılırım. Ödüllü ve seri bir motordur. 6000 TL takas desteği ile ve biraz pazarlıkla sizin butcenize uygun bir fiyata belki yaklaşabilir.

    Saygılarımla,
  • Suv olarak değerlendirilen araçlar bildiğim kadarıyla yüzde 30 luk bir eğimi çıkabilen araçlar bu eğimi tırmanamayan araçlar ör: tiguan normal otomobil olarak değerlendiriliyor.Hiç Ford Kuga'yı araştırdınız mı fiyatları 70.000 TL civarında olacaktı ödenen parayı hak eden bir araç.
  • 2.el temiz ve az kullanılmış bir BMW 3-Serisi bir SUV dan çok daha eğlencelidir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.