Şimdi Ara

Maximum Pazarama ( Cemre İletişim) İphone 12 Kusurlu Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Maximum Pazarama üzerinden Cemre İletişim( İstanbul - Arnavutköyden bir satıcı) adlı satıcıdan İphone 12 128 GB Apple Türkiye garantili telefon aldım. Telefon tarafıma ulaştı. Kutusunu açtığım gibi alt kamerasının içinde beyaz leke, toz vardı. Yani ürün kutudan kusurlu çıktı.Ben bu cihaza kurulum yapmadım, Sim kartı dahi takmadım ve hemen , aynı gün içinde kolay iade talebinde bulunup cihazı gönderdim. Ürün taraflarına ulaştı. Ne ürünümü değişim yaptılar, ne de para iadesi. Firmayı aradım hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar. Üstüne küstahça dalga geçer gibi cevap veriyorlar.Ürünü servise gönderin, bizi ilgilendirmez gibi küstahça cevap verecek kadar ahlak yoksunular.Hatay'dayım. Depremzedeyim. Zaten bu yıl yeteri kadar maddi ve manevi zor durumdayız diyorum ama nafile. Ürünün Faturası dahi yok. Ne gelen kargoda , ne de E- Mailimde . Faturası bile yok dedim. Kesip sistem de kayıtlı maile atarız dediler. Ama hala fatura da yok.Pazarama da yardımcı olmuyor. Kayıt açıp duruyorlar ama icraat, somut çözüm yok. Ben şu an nasıl bir yol izleyip hem Pazarama dan, hem de özellikle Cemre İletişim adlı satıcıdan şikayetçi olabilirim. Ürünüm şu an onların elinde o cihazı kargolayıp bana göndermeyin , kargoyu teslim almayacağım dedim... Bu konuda  hızlı çözüm alabileceğim şekilde fikri olan var mı ? Bu mağduriyetten nasıl kurtulabilirim. Son sözüm bir kaç kuruş fazla verin, Amazon, Hepsiburada gibi kurumsal firmalardan şaşmayın...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hep böyle tuhaf platformlardan alışveriş yapan oluyor mu diye merak ederdim, oluyormuş vallahi şaka gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun. Böyle 3-5 kuruş ucuza gelecek diye no name yerlerden çöp bile almayın. Size THH yolu görünüyor.

  • Bazılarında çıkar öyle. Boş yere iade etmişsiniz.

  • Üzüldüm böyle bir şey yaşadığınıza. Benim iki ayrı siparişim birinde çorap yerine mont gelmişti. Diğerinde de erkek kot almıştım, yerine kadın pantolonu gelmişti. Pazarama hiç yardımcı olmuyor. Sadece kayıt açıp duruyorlar. En son Firma doğru gönderdiğini iletti deyip, isterseniz iade kaydı açabilirizden öte bir şey yapmadılar. Tabi ben ürünü kuponla almıştım, bir de 1 ay kayıt açtırıp beni oyaladıkları için ürün de zamlandı. Sonuç olarak elimdeki kanıtlarla harcama itirazında bulundum ve paramı geri aldım. Ürünler de bende kaldı. Montu da depremzede bir öğrenci arkadaşa vermiştim hatta o zaman.

    İşin trajikomik tarafı, iş bankası kullandığım için, siparişi de maximum uygulamasından verdim, harcama itirazını da yine maximum uygulamasından oluşturdum. Beklemeden harcama itirazı oluşturun derim. Tüketici Hakem heyeti vs çok uzun sürüyor, en azından benim ilçe hakem heyetinin karar vermesi 6-12 ayı buluyor ve şu aralar baştan savma kararlar çıkartıyorlar. Bunun dışında yine sosyal medyada da yazabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 17 Kasım 2023; 2:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maaart M kullanıcısına yanıt
    İş bankası iştiraki Pazarama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu platform güvenilir değil, alış veriş yapmaya değmez.


    THH' ne bildirimde bulunun, 3 ayda karar çıkar...

  • Kutusunu açmanız kullanmanız önemli değil. 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak iade hakkınız var. Pazarama alışveriş ekran görüntüleri, kredi kartı harcama ekran görüntüsü, iade kargo bilgileri ve ekran görüntüsü ise THH’ye hem fatura kesmedi hem de cayma hakkımı kullandırmayıp iade almadı diye şikayette bulunup para iadesi isteyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple yerleri dururken ne bileyim yani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.