Şimdi Ara

mazda 3 ;(2. bakım/20.000 km)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracın ilk 6 aylık bakımı 200 lira tutmuştu haftaya 2. 6 aylık yani 20.000 bakımı yaptıracağım bu bakımı kaça nerde yaptırdınız arkadaşlar?



  • ben ilk 6 aylık bakım 180 liraya yaptırmıştım galiba. net hatırlamıyorum, akşam bakarım faturaya.

    Bu fiyata tam sentetik mobil yağ da dahil.

    Evo da yaptırmıştım..
  • dttafo, sen ilk 6 aylık bakımı nerede yaptırdın?

    Diğer arkadaşlar ilk 6 aylık bakım tutarını ve nerede yaptığınızı yazar mısınız? Servislerde bakım fiyatları sabit mi? Daha önceden telefon ile arasak pazarlık payı var mı?
  • Ben büyükçemecede yaptırdım 200 tl vermiştim,yakın olduğu için pek araştırmamıştım,fiyatlar sabit değil pazarlık yapabiliyorsun telefonda,2. bakım içinde en uygun havalimanına giderken bir servis var orası söylemişti 3 hafta önce ama tam net hatırlamıyorum fiyatları,yokmu yaptıran?
  • Ben mazda 6 araca sahibim 10.000 km bakımı 185 TL. tutmuş idi. Konus ile ilgili detayları şurada bulabilirsiniz. Saygılar.http://forum.donanimhaber.com/m_35809612/mpage_3/f_/key_//tm.htm#40175140
  • telefonda almış olduğum 2.6 aylık:(20000)km bakım fiyatlarını yazıyorum

    özaydın 330tl
    merser 240 tl
    beka 200 tl
    bayraktar 320 tl
    damla 360 tl
    evo 320 tl

    tabiki 200 lira fiyat çeken bütün parçaları değiştirmez temizleyip takar polen filtresi hava filtresi gibi şeyleri ,bana kalsa ben bakıma götürmem aracı senede 2 kez bakımmı olur sizce 200 lira fiyat çeken servise yaptırıp geçeyimmi?bu servis hakkında olumsuz bir şey biliyormusunuz? yokmu senelik bakım yaptıran daha?
  • Temizleyip takmak gibi bir şey olmaması gerekir. Zaten servisler değişen parçaları ayrı tutup, size göstermek zorunda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: refazmutlu

    Temizleyip takmak gibi bir şey olmaması gerekir. Zaten servisler değişen parçaları ayrı tutup, size göstermek zorunda...


    Evet, değişen parçaları poşete koyup veriyorlar, istemem derseniz atıyolar.
  • 185 tl tuttu yaptıracak arkadaşların dikkatine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dttafo

    185 tl tuttu yaptıracak arkadaşların dikkatine

    Guncel olması acısından son 2 sene ıcınde mazda servıs fıyatlarının cok arttıgını dusunuyorum

    Yakında Mazda yetkılı servısıne gıden varsa yazabılırmı nelerın degıstıgını ve nekadar odedıgını tesekkurler
  • Ben yazayım.
    Birincisi bu altı aylık bakım işi şu anda yok.En azından G.Antep te yok.6 ay için çağırmıyorlar.Sen gidersen de kontrol ediyorlar ona da 50 tl alıyorlar.
    İkincisi yine G.Antep için burada servis çok güzel fiyatlar da iyi.Ben 10 bin km olduğunda bakıma gittim yağ-yağ filtresi-hava filtresi-balans 276 tl tuttu.Ayrıca balans zorunlu değil istersen yapıyorlar.Servisteki usta iyi işini biliyor.Danışman iyi işini iyi yapıyor güler yüzlü.Mesela geçenlerde benim mazda 3 te yolda giderken bir süre yol bilgisayarı çalışmadı çizgi halini aldı.Sonra düzeldi.Bir gün sonra servisi aradım getirmem gerekirmi dedim.Abi aynısını bir daha yaparsa fotoğrafını çek getir garantiden yenisini takalım dedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.