Şimdi Ara

mazda 3 nasıl bir araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Kendimce yeni almis olduğum mazda 3 aracin iyi ve kotu yanlarını yazmaya çalışacağım. Fanatiklik yapmiycam ve zaten fanatikte değilim.

    sunu belirtmek istiyorum yazicagim şeyler benim 2 aylik surus izlenimlerimdir.dogru kabul etmeyebilirsiniz saygi duyarim

    Oncelikle arac bu fiyatlara alinabilecek en iyi arac. 40bin 45bin araliginda 2011,2012 dizel c sinifi ben arac bulamadim.linea ve fluence haric.
    Onlarda mazda varken alinmazdi bence,

    Direksiyon cok iyi.arac hizi hissettirmiyor 190 yaptim eski aracimla 130 la gittigim gibiydi(hyundai)
    Evet yol sesini aliyor ama lastiktenmi ruzgardanmi onu daha tam cozemedim.radyosu cok hos ve kullanisli.direksiyondanda kolaylikla kontrol edebliyorsunuz. Ic dikiz ayna karartmali guzel calisiyor fakat elektrik kablosu cam ustunde kötü işçilikle kapatilmis.ic kapilardaki plastikler dandik duruyor.cam acma dugmelerinde isiklandirma yok gece elinizle arıyorsunuz. Sadece surucu cami dugmesinde var.bagaj kapagi cok sıkıntılı. Avm girislerinde guvwnlik dugmeti bulamıyor ve kumandadan acmak sıkıntılı. Yol.tutuş mükemmel diyebilirim, aracın hızlanması virajı freni kusursuz. Yakit yol bilgisayari dogru göstermiyor depo olcumu ile arasinda farkliliklar var. Bir depo 175 tl ile 800 km cok rahat gidiyor.yol bilgisayari 6,8 lerde bende. Silecek auto konumda hassaslik ayari bulamadim varmi bilemiyorum buda kotu. Yaninizdaki kişi nin dizleride pek rhat olmuyor o taraf biraz daha dar.. simdilik aklimdakiler bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sevilen ama alinmayan araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur ve far sensörlerinin hassasiyet ayarları ve birçok diğer ayarlar serviste yapılabiliyor.Bilgisayara bağlandığı zaman orada bir sürü ayarlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.