Şimdi Ara

Mazda 323 HB Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mazda 323 HB (91-93 yılları arası farları açılıp kapanabilen modellerden herhangi biri) Alınır mı? Büyük bir masraf çıakracka kronik sorunu var mı? Karbüratörlü olmasının bir zararı var mı?



  • Mazda, genel olarak kurcalanmayı, arızası olunca ihmal etmeyi, gereksiz şekilde yan sanayi parça kullanmayı sevmez, bu araçlar da yaşlı diyebilecek kadar eski olduğu için bakımsız ve ihmal edilmiş bir 323f sizi pişman edebilir. Geçmişi bilindik veya temiz ve bakımlı olduğundan emin olunan Mazda denk gelirse de keyiften dört köşe yapabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-rose

    Mazda, genel olarak kurcalanmayı, arızası olunca ihmal etmeyi, gereksiz şekilde yan sanayi parça kullanmayı sevmez, bu araçlar da yaşlı diyebilecek kadar eski olduğu için bakımsız ve ihmal edilmiş bir 323f sizi pişman edebilir. Geçmişi bilindik veya temiz ve bakımlı olduğundan emin olunan Mazda denk gelirse de keyiften dört köşe yapabilir.
    Öncelikle selamlarımı iletmekteyim.Ben bu araca hep niyetleniyorum aslında ama ekonomik durumum biraz daha bir araç sahibi olabilecek konuma geldiğinden dolayı da bu araçların en azından dediğiniz düzeyde alınabilirlik fiyatlarını danışmak istiyorum.323F ve Lantis sevdalısı biri olarak ve Yalova'da her gün 50km yol gidip gelecek bir vatandaş olarak öneriniz ne olabilir ? Şimdi aynı fiyata otomatik şanzumanlıları da bulunuyor ama ben biliyorum ki o yaşta bir arabaya otomatik şanzumanlı modeliyle dert sahibi olacağım.Aslında ilk aracım olacağı için keyifli gelecektir elbette ama en azından beni aldıktan 1 yıl sonra sıkıntı çıkarsın yavaş yavaş ben bu sıkıntılarını gidererek otomobili kullanmaya devam edeyim istiyorum.

    Sizin önerinize göre alınabilirlik km ve şanzuman olarak güzel bir mazda 323f'nin fiyatı nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.




  • Piyasa şartlarında temiz Mazda 323F (tabi varsa) için 15-20 bin aralığında fiyat biçilebilir. Fazlası zaten zarar olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.