Şimdi Ara

MAZDA 323 YARDIM.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6.000-6.500 civarında param var. 1-2 aydır araştırıyorum ve bu fiyata kuş serisi ve broadway harici bulmak zor gibi. Bulunabilecek arabalarsa genelde eski model japon arabaları. Ve de uno gibi. Şu an ciddi ciddi uno düşünüyorum. Ama öneriler içerisinde mazdalar da var.
    Acaba bu fiyata temiz mazda 323 bulabilir miyim? Ve tavsiye eder misiniz? Tabi bu fiyata araba düşündüğümüze göre fazla masraf çıkarmaması ve az yakması önemli. Tabi parça fiyatları da. Mazdalar en sorunsuz arabalardır deniyor ama sonuçta alacağımız araba en az 15 yıllık olacak. Çıkarırsa da çok fazla masraf açar mı? Yoksa sen hiç boşa düşünme git uno mu al dersiniz?
    Not: bu yazı alıntı yaparak yazdım. lütfen yanlış anlaşılmasın yardımlarınızı bekliyoruz.



  • up
  • up
  • Kuş serisi veya unodansa Mazda 323 ü tercih et derim çünkü diğerlerine göre tam anlamıyla mercedestirTemizini aradıktan sonra bulabilirsin araştırmana bağlı birşey..Ben 90 model şahin bulmuştum 30.000 km de daha orjinal lastikleri üzerinde duruyordu düşün..

    Sorunsuzluk olayını tartışmaya bile gerek yok istatisliklere göre mercedesten bile az arıza çıkartan bir markadır.12-13 yaşındaki 323 ler enjeksiyonludur ve unodan az yakar 97-98 kasa önceside karbüratörlüdür unonun 2 katını yakarAma lpg taktırdığınızda bu sıkıntı ortadan kalkar..

    Cevabım mazda memnun kalırsınız hatta burada mazda fanı bile olursunuz




  • Bir Mazda kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirimki motor dayanıklılığı olarak Toyota ile yarışır. O fiyata alınabilecek en düzgün araba Mazda 323 gerçektende. Alacağınız aracın enjeksiyonlu olması önemli bir kriter gerek lpg de yaşanan performans kaybı gerekse az yakması konusunda. Temizini bulur muyum demişsiniz ancak temizden kasıtınız sıfır gibi arabaysa zor. Boyalı olur, darbeli olur vs ama uzun km ler boyunca sizi bu hasarlara rağmen götürecek gibi duruyorsa o araç o fiyata alınabilir. Şunu da ekleyim bir Mazda alırsanız 2. aracınızda büyük ihtimalle Mazda olacaktır. (fiyat/performans ve sorunsuzluktan ötürü başka marka şu an düşünmüyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 2 Aralık 2009; 4:47:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.