Şimdi Ara

mazda2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşime mazda 2 otomatik almak istiyorum araç hkk. da kullanıcılardan tavsiye yorum ve bilgi alabilirsem sevinirim



  • Bu araç benim de seçeneklerimin arasında. Kampanya dahilinde 3000 - 4000 TL civarında indirim söz konusu. Bildiğim kadarıyla Fiesta ile aynı platformu kullanıyor. 4 ileri tam otomatik şanzımanı konforlu ancak tüketimi şehiriçinde 8 litrelerde. ESP veya cruise control yok. Ön konsol ve kapı içlerinde kullanılan plastik sert. İki donanım seviyesi var: Go ve play. Ancak benim görüştüğüm bayi sadece play getirdiklerini söyledi. Bu donanım versiyonu oldukça dolu. Ncap'tan 5 yıldızı var ve 2008'de "world car of the year" seçilmiş.
  • esim kullanıyor 2010 sport manueli.cok memnun.arac cok serı,kullanımı zevkli.amortısorlerı bıraz sert yapılı ve lastık yanakları ınce.bundan dolayı cok kasıs ve cukurlu yollarda rahatsızlık verebılır.ancak yol tutusu mukemmel.arac ıcındekı ses sevıyesı bır oncekı mazda 3 kasasına gore daha ıyı(kendımden bılıyorum:)cok dur kalk ve sıkısık trafıkte kullanılmadıkca 7lt. sevıyelerı gorulur.fakat daha tutumlu araclar da var bu sınıfta.tıp olarak dıkkat ceken,herkesde olmayan bır arac.esınız neyı begenıyorsa bence onu alın.kadınlar bu ıslere bıraz daha duygusal yaklasıyor.sonra basınız agrımaz,ben cok rahatım:))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraq

    Bu araç benim de seçeneklerimin arasında. Kampanya dahilinde 3000 - 4000 TL civarında indirim söz konusu. Bildiğim kadarıyla Fiesta ile aynı platformu kullanıyor. 4 ileri tam otomatik şanzımanı konforlu ancak tüketimi şehiriçinde 8 litrelerde. ESP veya cruise control yok. Ön konsol ve kapı içlerinde kullanılan plastik sert. İki donanım seviyesi var: Go ve play. Ancak benim görüştüğüm bayi sadece play getirdiklerini söyledi. Bu donanım versiyonu oldukça dolu. Ncap'tan 5 yıldızı var ve 2008'de "world car of the year" seçilmiş.

    1.5 motor ve otomatik şanzıman için şehir içi 8 litre yakıt tüketimi gayet normal.
    Gerçi ortalama değerine bakmanız daha doğru olur tabi sürekli şehir içinde
    kullanmayacaksanız.Bende de 1.3 manuel modeli var ilk zamanlarda çok yakıyordu
    ama şu an 5500 km deyim ve biraz şaşırdım diyebilirim çoğunluk şehir içinde kullandığım
    halde hesap yaptım sadece 20 Tl lik yakıtta 90 km'den aşağısını görmemeye başladı.




  • benzer fiyata (liste fiyatına göre yazıyorum), benzer niteliklerde daha az tüketen modeller var. honda jazz, suzuki swift gibi... Honda jazz satarken de daha az değer kaybeder....


    Fazla km yapılmayacaksa, kullanacak kişi de beğeniyorsa alınabilir. bu konuda bayucuz'a katılıyorum


    Hem pasif, hem aktif güvenlik olarak üstün bir araçtır. Seri ve çevik olması trafikte pek çok beladan kurtulmayı kolaylaştırıyor...

    Bizde 1.3, 15 inç jantlısı var konfor olarak da iyi seviyede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.