Şimdi Ara

Mazda2 mi Fiat GP mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • grande punto 1.4 active 23500(iyi pazarlıkla dahada aşağı olabilir)
  • Tercihim Sandero'dan yana olurdu. Arkasında Renault var ve Aveo'ya göre uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz güvenli bir otomobil..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: otomobilci_x

    grande punto 1.4 active 23500(iyi pazarlıkla dahada aşağı olabilir)




    hocam fiat yil sonunda gp leri sirketlere toptan satiyor(gecen aralikta cok niyetlendik kismet olmadi rengi birakin istedigimiz donanimi bile bulamadik) en fazla 250 daha dusebilirler, cunku aralik ayinda arac satma dertleri yok.. malum aralik ayi vergiciler daha iyi bilir sirketlerin bol bol arabaya ihtiyaci olacak
  • dostum daha bugun bir kaç bayi ile konuştuk .
    kasko hediyesi ile 23.200 fiyat verdiler. inan oraya gidersek 23.000 garanti yaptırırız(belki daha aşağı bile olur) hemde kasko onlardan.
    bu krizde hangi şirketlere araba satacaklar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: otomobilci_x

    dostum daha bugun bir kaç bayi ile konuştuk .
    kasko hediyesi ile 23.200 fiyat verdiler. inan oraya gidersek 23.000 garanti yaptırırız(belki daha aşağı bile olur) hemde kasko onlardan.
    bu krizde hangi şirketlere araba satacaklar.




    tamamda sirketler bu araclari alip kullanmiyor ki kabaca anlatmaya calisirsam masraf olarak gosterif %20 sini vergiden dusuyor(5 yila yayiyorlar) sonra yilbasinda elden cikariyorlar sirkete nakit girisi saglaniyor. eskiden luks araclarda bu olay yapilirdida simdi b ve c sinifina talep daha cok ondan gp gecen sene kapis kapis gitti bana soyleyende bayisiydi. hani ilanlarda galeriden 0 ya da 0 2. el diye tabir edilenler var ya..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zdak

    Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. 2. el araç tavsiye eden arkadaşlara : o fiyata alınacak 2. el araçlar olduğunu biliyorum. ancak belirleyici kriter olarak demiştim ki " yakıt ekonomisi ve bakım maliyeti ekonomisi önemli" o yüzden 2. el araç olayına sıcak değilim. Focus tarzı araçların yakıtı yüksek gelir bana. bir de bakım masrafları var haliyle....
    ben arabayı alacam 5 yıl bineceğim. sorunsuz olmalı. belirttiğim iki model içinde vereceğiniz tavsiye ve bilgiler daha çok işime yarayacaktır. fiyat araştırmasını yaptım. 22 bine bu iki modelden birini alabiliyorum. tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz için


    Arkadaşım madem bu iki marka içerisinde bir fikir vermemizi istiyorsun, öyleyse Sandero al derim. Neden dersen, benim aklıma Chevrolet denince "1957 Belair, 1964 Impala hatta 1967 Impala" gelir. Bir zamanların Daewoo'su GM ile ortak oldu ve Chevrolet adını aldı. O yüzden ben o arabayı Daewoo olarak görüyorum, Chevrolet olarak değil. O yüzden tavsiyem Dacia Sandero alman olur.




  • dostum geçen sene için dediğin doğrudur araba bulunamıyor olabilir. ama şu anda istemediğin kadar araba var ama alan yok.yakında neredeyse bedava verecekler arabaları.
    adam 23.000 ytl ye grande punto veriyor birde kasko hediye ediyor. birde 0,99 ile 12 ay 12000 ytl'ye kredi veriyor. renk olayıda problem değil diyor.
    cebinde para varsa şu anda kral sensin.
  • üzerine birazdaha para koy arkadaşın dediği gibi Hyundai ERA al. sırtın yere gelmez yada 2. el düşün arkadaşlara katılıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sepidi

    üzerine birazdaha para koy arkadaşın dediği gibi Hyundai ERA al. sırtın yere gelmez yada 2. el düşün arkadaşlara katılıyorum.


    o paraya gider mazda2 alırım era alacağıma
  • Araba alacak olsam bu foruma asla danışmam, gider alırım. İkisinide test et hangisi hoşuna giderse onu al.
  • Aveo
  • 1.6 benzinli logan mcv klimalı 18.800e alındı.emtue evet 21.000 YTL yav zaten YENİ SYMBOL 1.5dCi 24.000 küsür ayrıca 1.2 veya 1.4 21.000e alınır
  • bence sandero neden diyecek olursan sandero renault kalitesinde ama aveo gm nin süsleyip püsleyip satmaya çalıştığı bir araba gibi geliyor bana.
    çarpışma teslerinde aldığı puan ortada

    http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx
  • Göz var nizam var Sandero mudur Senderos mudur, iğrenç bir tipi var...

    Aveo çook daha güzel bana göre...

    Ayrcaı Dacia 3 yıldız almış uzak durun bence, yürüyen tabut...
  • Yürüyen tabut;
    Gün gelecek ve bizler de birer tabut içerisinde taşınacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 27 Kasım 2008; 11:44:48 >
  • iki araç arasında düşünmeye bile gerek yok bence
    sandero çok daha güzel bir araç
    bahsettiğimiz paraya sıfır dizel alınabilecek daha iyisi yok
    (bence tabii)

    ama o kadar paran varsa 2.el olsun adam akıllı bişey al derim
    ''düşünmeden alınabilecek arabalar (colt,jazz,polo)''
  • İyi düşün derim. Bir ay önce ben de birebir aynı şeyleri düşünmüştüm ama ikisinden de vazgeçtim. Şimdi 2004 ve üstü 25 liraya kadar megane, civic, corolla bakıyorum, kriz biterse harekete geçeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.