Şimdi Ara

Mazot Aldıktan Sonra Araba Çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim selamlar, pek internet kullanan birisi değilim. Yaşım 22, 3 aylık şoförüm. 3 ay önce sıfır olarak 2017 Ford Tourneo Courier full paket aldım çok şükür biriktirdiğim parayla. Arabayı sürmek dışında hiç anlamam parçalardan vs. Arabayı aldığım günden beri hep evimin yanında ki Shell'den alıyordum yakıtı. Bugün iş yerinin ordaki Shell'den aldım 100 TL yine hep olduğu gibi. Aldım yola çıktım trafikte araba ağır kalkıyor gibi hissettim. Sonra farklı hissetmeye başladım. Şile yoluna çıktım köklüyorum pedalı, gazı anca yiyor. 120'yi vs gördüm ki fazlasına trafik müsait değildi.

    Ama kesinlikle araba bir hantallaştı yakıttan sonra. Pinpirikli birisi olduğum için fişleri vs hiç atmam. Eski mazot fişleriyle karşılaştırdım ve eski fişlerimde hep yakıt adı gibi bir kısımda şu ibare yazıyor ; VPDNPLUS ama bugün ki fişimde yazan ibare: VP Nitro

    Acaba arabama zarar mı verdim, ne yapmalıyım uyuyamıyorum şu an

    22:01' ile dayanamayıp hep kullandığım Shell'e gittim fişleri gösterdim. Kaçamak şekilde "abi aynı mazotu vermişler ama sen yinede servise git" dedi. Bu ne demek oluyor şimdi?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.