Şimdi Ara

MBP ya geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler ben de macbooka gecmek istiyorum ama birkaç soru işareti var

    bilgisayarda yapmak istediğim multimedya interenet ve oyun oyun konusunda cok yüksek grafikli oyunlar olmasa da iyi denilecek oyunları oynatsın(tabi ki favorim olan fm'yi) bazı programlamalara da başlayabilirim giriş seviyesi

    bir de ne yazık ki oyunlara her zaman para veremiyorum bu aletlerde crackli oynayabiliyor muyuz?

    applestore baktım amerikadan getirmek için ama arada ahım şahım bir fark yok burada 3500 liralık alet amerikadan 3000 civarına geliyor zaten aradaki fark 1 yıllık garanti ücreti kapatıyor bile diyebiliriz amerikadan veya türkiyeden daha uyguna bulabileceğim bir yer var mı?

    su anki macbooklar ne zaman cıktı bilmiyorum ama bir önceki seri birkaç yıl önce cıkmıssa bu seriden alabiliyor muyum ve o serinin özellikleri nasıldır?(hiçbir fikrim yok)



  • aslında macbooka gecmek istememin nedeni yakın zamanda amerikaya gidecek olmam ve oradan buraya uygun fiyata bir cihaz getirebileceğimi düşünmem verebileceğim ücret 1300-1400$ max. illahaki en son çıkan modeli alma gibi bir takıntım yok bir önceki modeli aynı fiyata daha üstün performans sergileyecekse onu düşünürüm bu durumda yapabileceğim en iyi şey ne aklımdakine uygun bir cihaz bulabilirmiyim?
  • Takip. Ben de yazın bir tane almayı düşünüyorum. Çoğunlukla grafij tasarım ve programlama için kullanacağım. 6k lira olanı alacak imkanım yok, o yüzden 13 inç Intel Iris grafik kartlı versiyonunu düşünüyorum. Çizim tabletim ile Photoshopta çizim yapıyorum. Lag olmaması benim için çok önemli, bu Iris'e ne kadar güvenebilirim? Sonuçta pahalı bir cihaz. Sene inşallah üniversiteye başlayacağım ve 4 yıl boyunca sorunsuzca kullanmak istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc gibi kullanacaksan geçme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.