Şimdi Ara

Mcdodo’da Kulaklık Bayramı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mcdodo’da Kulaklık Bayramı!



    Mcdodo’nun farklı renk ve modellerdeki, her zevke hitap eden Aktif ve Çevresel Gürültü Engelleyici ve Suya Dayanıklı TWS Bluetooth kulaklıkları; sadece iç açıcı renkleri ve farklı tasarımıyla değil, teknik özellikleriyle de bambaşka bir dinleme ve konuşma deneyimi sunuyor. Çevresel gürültü azaltma algoritması ile donatılan, kulak kanallarına uyacak ve uzun süre rahat olacak şekilde ergonomik olarak tasarlanan kulaklıkları, site üzerinden hem kendinize hem sevdiğiniz birine tek ürün fiyatına edinebilirsiniz.



    Yüksek Kalite Ses Deneyimi



    Farklı tasarım ve teknik donanımlara sahip kulaklıklarında; kaliteli gömme pil, 10 dakika şarj 2 saat müzik dinleme, aktif hibrit gürültü azaltma teknolojisi, şarkıyı değiştirmek, duraklatmak ve ses ayarı yapmak için kontrol, daha kararlı bir bağlantı ve 10 metreye kadar iletim mesafesi sunan Mcdodo kulaklıkları için avantajlı kampanya site üzerinden devam ediyor.



    Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.



    Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol, NJoy ve Gürgençler mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor.



     

    www.mcdodo.com.tr


    Mcdodo’da Kulaklık Bayramı!



     

    Mcdodo Hakkında:




    Mcdodo, 2013 yılında kurulan Guangdong Mcdodo Industrial Co. çatısı altında yer alan yenilikçi bir markadır. "Kalite, güvenlik, verimlilik ve kolay kullanım" konseptlerine bağlı kalarak şarj teknolojisine odaklanan Mcdodo, son teknolojiyi kullanan bir dijital marka olarak; elektronik ürünler alanındaki teknolojik yeniliklere kendini adamıştır. Mcdodo, kullanıcılarına daha hızlı, daha akıllı ve daha güvenli bir şarj deneyimi sağlamak için "akıllı otomatik kapanma" teknolojisine öncülük ederek, mobil aksesuar sektöründe teknoloji kullanımında çığır açtı.



    150'den fazla ülkede ve dünya çapında 60 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Mcdodo ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki 10.000'den fazla noktada; büyük zincir mağazalarda, süpermarketlerde ve dijital alışveriş merkezlerinde teknoloji meraklılarıyla buluşuyor.



    Markanın ana ürü kategorilerini; duvar şarj cihazları, araç içi şarj cihazları, kablosuz şarj cihazları, masaüstü şarj cihazları, powerbank'ler, veri kabloları, adaptörler, cep telefonlarında, tabletlerde, dizüstü bilgisayarlarda ve diğer tüm teknolojik alanlarda kullanılan ses ve data kabloları oluşturuyor. Mcdodo ayrıca ev hayatı, ofis eğlencesi, geziler ve seyahat gibi yaşamın farklı anlarındaki farklı şarj ihtiyaçlarını karşılayarak, herkes için hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.



     









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.