Şimdi Ara

McDONALDS ALO PUAN NEDİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar;bu gun dahil nerdeyse her mcdonalds soldimde alo puaınız 73tl 10krs oldu falan diyo.bu nedir bu parayla beleşe mcdonalds falan mı yeniyo?



  • ALO PUAN larınızı hemen harcayın arkadaslar. 31 Aralık ta sıfırlanacak puanlarınız. Yazıktır. 73 lıra az puan degıl :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yako2k3

    ALO PUAN larınızı hemen harcayın arkadaslar. 31 Aralık ta sıfırlanacak puanlarınız. Yazıktır. 73 lıra az puan degıl :))

    harcayın çok doğru ama 12 den sonra harcayanlara çok pis sövüyoz haberin olsun :)
  • banada mail geldi mailimle giriyom böyle bi üyelik yok diyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: South Korea

    banada mail geldi mailimle giriyom böyle bi üyelik yok diyo

    maili ne yapacaksın ki alo puan 444 62 62 yi arayıp telefon numaranı doğrula ismini yaz ve adresini teyit et gelsin puanlar tek böyle kullanılabiliyor maille falan gerek yok yenisini aç gitsin zaten bir işine yaramaz alanın puanlar sıfırlanacak ay biter bitmez :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Aralık 2011; 23:19:40 >
  • Alo puan ısı ve ışık yayan bir cisimdir.
  • müşteriye söylenmiyor telefonda alo puanlar kimsenin haberi yok böyle bir puan olduğundan 6 aydır yiyenlerin bazen 50-100-200 lira puanı oluyor sıfırlanacak hepsi ama neden biliyormusun kuryelere bahşiş vermedikleri için kuryeler bahşiş aldıklarına söylüyor onlarda afiyetle yiyor, hiç biri vermiyor madem vermiyosunuz sıfırlansın yemeyin diye söylemiyorlar ayrıca kutu nestea promosyonu var şuanda ondanda kimsenin haberi yok her siparişe neredeyse konulması lazım çok ender koyarlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Aralık 2011; 23:28:27 >
  • Taksimde calısırken (bundan 3-4 yıl once) hergun alo sıparısle mc donalds dan yerdık. arkadas cok rezıl servısı olurdu dıye yemın etmıstım bı daha mcd a kurus harcarsam haram olsun dıye.

    ama su mcbeefy yok mu? acayıp bısey yahu :) haftada 1 mcbeefy ve 1 kerede bk dan bigking yerım. bır gun de papa johns'a ayırmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yako2k3

    Taksimde calısırken (bundan 3-4 yıl once) hergun alo sıparısle mc donalds dan yerdık. arkadas cok rezıl servısı olurdu dıye yemın etmıstım bı daha mcd a kurus harcarsam haram olsun dıye.

    ama su mcbeefy yok mu? acayıp bısey yahu :) haftada 1 mcbeefy ve 1 kerede bk dan bigking yerım. bır gun de papa johns'a ayırmak lazım.

    benim favorim deluxe ama beefy de fena değil ancak ben biftek olmasını tercih ederdim tabi o zaman süre artacak et kolay kolay pişmez ve pahalı olur ama olsun ham et olacak ki görelim ne var ne yok yani ben öyle severim yinede değişiklik amaçlı iyi oluyor beefy ekmeği ve eti de büyük ya göz boyuyor meret mega mc beefy fena olmazdı yinede




  • Bugün sıfırlanıyor puanlar. Benim 55 lira civarı vardı afiyetle yedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.