Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 17egemen

    Ferrari


    hadi ordannn




  • Mc laren herkesin takımı
  • yeni meraklısıyım f1in herşeyi tam bilmiyorum lastiklerin içinde havamı var yoksa dolma teker mi? teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Challenger

    quote:

    Orjinalden alıntı: darker
    hangi spor forumuna girsem mclaren den başka bişey görmüyorum, yahu 5 yıldır neredeydiniz

    Sanırım kazanan bir takımı tutuyorlardı (herkesi kastetmiyorum, kimse üstüne alınmasın). McLaren kazanmaya başlayınca McLaren' ci oldular. Bu her spor organizasyonunda vardır zaten. Birisi kazanırken o tutulur. Kazanamayınca takım değiştirilir. 5 yıldır Ferrari üst üste kazanmıştır, en büyük Ferrari' dir. Ama bu sene yan gelmiştir, birden takımları değişmiştir. Ben ne fanatik Williams' çılar hatırlarım 2000 ve 2001' de. Nedense sonra birden kayboldular. 5 yıl boyunca ortalıkta pek McLaren' ci görmemen son derece doğal. Tabi kötü zamanında takımlarını destekleyenlere saygım sonsuzdur.


    Evet dediğine katılıyorum bu sene KIMI cilerin sayısı arttı ama unutmaki asıl patlama alonsoyu tutanlarda oldu biliyorumki bu kişiler seneye tekrar takım değiştirmek zorunda kalacaklar.Ben 1999 yılından beri Mclareni tutuyorum ve en kötü durumumuzda bile f1 den keyif almaya çalıştım bu takımı seviyeli ve hiçbir zaman ciddiyeti elinden bırakmadığı için tutuyorum ve tutmayada devam edeceğim her nekadar şampiyon olamasakta inşallah kimi ve jpm ile şampiyonluklar yaşayacağız beklemekten başka çaremiz yok.bekleyip göreceğiz




  • B
    quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    yeni meraklısıyım f1in herşeyi tam bilmiyorum lastiklerin içinde havamı var yoksa dolma teker mi? teşekkürler.


    Bu sorunda imamı yaptın bilmiyorum ama tekerlekr dolma değil hiç tekeri patlayan f1 aracı görmedin mi?
  • Takımımız ve araçlarımız MP4 serisi uzun zamandan beri f1 de hiç bir takımın sahip olmadığı karizma ya sahip. Ayrıca en başarılı stratejiler bizim takımındır. Bu yıllardır böyledir ve böyle de gidecek. Yaklaşık 10 yıldır f1 i takip ediyorum ve asla mclaren i desteklemekten yılmadım. En başarısız yıllarımızda bile oturup her yarışı kazanabileceğimizi umarak izledim... Bu Mclarenciler bu yıl mı çoğaldı tezine pek katılmıyorum. Bu olay reno ve alonsocular için geçerli olabilir ancak..

    Bu sene oldukça şanssızdık oysa ben prost- senna ikilisi zamanlarımızdaki gibi bi başarı bekliyodum bu yıl. Uzun yıllar boyunca f1 in en iyi pilotu olacak bir pilota -KIMI- sahibiz. Ancak montoya bu yıl beni biraz hayal kırıklığına uğrattı seneye kesin şampiyonuz diyorum...

    GO KIMI... GO MCLAREN....
  • arabaların frenleri adamların ayaklarının ordamı yoksa direksiyondamı teşşekürler.
  • fren yok bu arabalarda

    quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    arabaların frenleri adamların ayaklarının ordamı yoksa direksiyondamı teşşekürler.
  • japonya'da KIMI'nin fisichellayı geçisi bana 2000 spa da HAKKINEN'in schumiyi o mükemmel geçişini hatırlatmıştı.

    işte o süper geçiş....

    http://rapidshare.de/files/4678702/the_flying_finn_is_in_aciton.mpg.html
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dakid

    fren yok bu arabalarda

    quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    arabaların frenleri adamların ayaklarının ordamı yoksa direksiyondamı teşşekürler.





    usta yazdıklarımı yanlış anlama sakın
    10 yıldır F1 i takip eden biri olarak nasıl bu arabalarda fren olmadığını söylersin
    espiri ile karışık arkadaşa sorduğu saçma soru için gönderme yaptığını umuyorum




  • tabii ki böyle saçma sapan sorulara devam etmesin diye böyle bi cevap verdim çünkü bana dalga geçiyor gibi geldi...ciddi gibi mi olmuş
    abi fren mesafesini tartışıp duruyoz nası fren olmicak
    quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos


    quote:

    Orjinalden alıntı: dakid

    fren yok bu arabalarda

    quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    arabaların frenleri adamların ayaklarının ordamı yoksa direksiyondamı teşşekürler.





    usta yazdıklarımı yanlış anlama sakın
    10 yıldır F1 i takip eden biri olarak nasıl bu arabalarda fren olmadığını söylersin
    espiri ile karışık arkadaşa sorduğu saçma soru için gönderme yaptığını umuyorum




  • beyler soruyu yanlış anladınız fren direksiyonda mı pilotların ayaklarının altında mı diye sordum arabaların frenlerin olmadğını söyleyen sizsiniz alla hallaa
  • İngiliz The Guardian Gazetesinde önceki gün yayınlanan bir haber-yorumda, takmın yüzde 40 hissesine sahip olan Mercedes-Benz'in, kalan hisseleri de satın alarak McLaren'in tamamına sahip olmak istediği kaydediliyor. Yıllardır Ron Dennis'in yönettiği McLaren'le sayısız başarılara imza atan Mercedes'in son birkaç sezonda eski günlerine özlem duyduğunun ve 2005'i Renault'nun arkasından 2'inci olarak kapatmanın burukluğunu yaşadığının vurgulandığı haber-yorumda, Alman otomotiv devinin Grid'de bir takımın tamamına sahip olmayan tek marka olarak kaldığına değiniliyor. Son olarak Honda'nın da BAR'ın tamamını almasıyla, 2006 Formula 1 Grid'inde Ferrari, Renault, Toyota ve BMW ile birlikte 5 üreticinin bulunacağını belirten gazete, Mercedes-Benz'in ana şirketi DaimlerChrysler'in 1999'da Mansour Ojjeh'in elinde bulunan yüzde 30 oranındaki McLaren hisslerini satın aldığını, daha sonra da Ron Dennis'ten yüzde 10'luk bir bölüm daha aldığını kaydediyor.

    Gazete ayrıca, Mercedes-Benz Motorspor Direktörü Norbert Haug'un, Şangay Padok'unda böyle bir satın alma düşüncelerinin olmadığını, ancak "McLaren grubunun yüzde 40'ına sahip bulunuyoruz ve bu da Formula 1'e olan bağlılığımızın açık bir göstergesidir" dediğine de yer veriyor ve Haug'un bu konuda açık vermediğini belirtiyor.

    Mercedes'in de McLaren'in tamamını alarak bir üretici takım olması durumunda geriye Williams kalıyor. MidlandF1 adını alan Jordan GP ile, Minardi'yi alan Red Bull şimdilik herhengi bir global otomotiv üreticisinin ilgisi dışında bulunuyor.




  • bakın ed joerdan kimi ve bizim takım hakkında neler demiş.
    bence de kimi hiçbir yere gitmez. umarım jordan haklı çıkar...



    Raikkonen'in kesinlikle Ferrari'ye geçmeyeceğini belirten, Formula 1'in eski "karizmatik" patronu Eddie Jordan, söylentilerin tam aksine, Raikkonen'İn takım arkadaşı Juan Pablo Montoya'nın Ferrari'ye geçebileceğini kaydetti. İngiliz F1 Racing Dergisinin Kasım sayısına demeç veren Jordan; "Kimi'nin Ferrari'ye gideceğini ilk hangi aklı evvel ortaya attı bilmiyorum ama, buna inanmak için enayi olmak gerek. O McLaren için yaratılmış, kanında var ve McLaren de kendisine kariyerinin en iyi şansını verdi ve veriyor. Valentino Rossi - Ferrari ilişkisi de palavra ve nasıl geri teptiğini herkes gördü. Bu da geri tepti. Ama bana sorarsanız, Juan Pablo'nun Ferrari'ye gideceği konusunda iddiaya girer ve bütün paramı yatırırım"dedi.

    Montoya'nın stiline ve performansına hayran olduğunu da kaydeden Eddie Jordan, 2005 sezonunda Kolombiyalı'nın performansının yarısının bile izlenemediğini söyledi. Eddie Jordan, F1 Racing'e yaptığı açıklamada; "Montoya'nın teker tekere mücadele konusunda Grid'deki en iyi pilot olduğu tartışılamaz ve bunu Brezilya'da kanıtladı. Sinirli olduğu söyleniyor ama yarış kazandığındaki sempatik ve güleryüzlü halini görmüyor bunu iddia edenler. Ve asıl önemlisi, kişilik olarak bence Montoya McLaren'in stiline hiç uymuyor, o tam bir Ferrari tipi. Bir de, McLaren'in 2006'da Kimi veya Juan Pablo'dan birisini şampiyon yapacağına inanıyorum" dedi




  • Güzel yazı...
    Valentino Rossi kendi ağzından diyor Formula-1 kararımın ne olacağını ben dahi bilmiyorum.Kim derse inanmayın. Ki kısa şahsi görüşüm v.rossi formula1 yada Ferrari ye geçsede buyuk tecrubeye ihtiyacı var.Fakat akıllı pilot heyecan getirir.

    Montoya yı hiç sevmem de anaa Ferrari ye yakıştı mı ne? Lakin yukarıda ki yazıda birebir çekişmede montoya ın iyi olduğunu kabul ediyorum ama kurallar ve teknik beceriyle çekişmede sıfır olduğunu söyleyebilirim.Yoksa agresif adam sıkıştırır, dibe girer bir şeyler eder o zaman elbet yapar. velev ki m.schumacher onunla kapışmayı kaale bile almaz.Öyle gördüm yarışlarda ve şimdiye dek. Fakat ikisi ortak bir paydada buluşursa(şampiyonluk mesela atıyorum) o zaman görür Montoya kapışmanın ne olduğunu. Kazansa bile(hiç zannetmiyorum) Şumi yi hayatı boyunca unutmaz hehehehehe




  • Almanya Binek Otomobiller Şampiyonası'nı (DTM) bu yıl ilk sırada tamamlayan Gary Paffett, McLaren Mercedes'e test pilotu olmak için şans yakaladı.

    İngiltere, Bormley doğumlu 24 yaşındaki Paffett, DTM'nin geçtiğimiz hafta Almanya'nın Hockenheim pistinde yapılan son yarışında, üçüncü olmuştu.

    Paffet daha önce de 2002 ve 2003'te McLaren Mercedes için test pilotluğuna soyunmuş ama yarışma şansı bulamamış ve yeniden DTM yarışlarına dönmüştü.

    DTM'de de McLaren Mercedes kullanan Paffett, bu seneki denemeden biraz umutsuz görünüyor ve duygularını şöyle açıklıyor:

    "Sonuçta olmak istediğim yere, Formula 1 yarışlarına bir adım daha yaklaştım. Ama sanırım gelecek yıl yine DTM'de şampiyonluk kovalamak zorunda kalacağım."

    powered by Da Kid




  • arkadaslar yeni duzenlemelere gore aracların sigara reklamlarını kaldırmayı dusunuyorlarmıs
    ferrari cocacola honda virgin ve mc larende jonny walker ile anlasacak diye bir soylenti var ve en son gp de jonny walker adıda arabanın uzerinde idi (fark edenlere)
    bu arada f1 racing de gordum arabanın yeni tasarımı gumus rengi siyah ve altın sarısı karısımı olmus ben hayran kaldım resmi gorenler varmı?
    sizin fikriniz nedir.
  • west iyiydi ama johnnie walker da yakışır bizim takıma. o reklam önceden de vardı zaten... o da sponsor çünkü. şu yeni tasarımı görmedim ama eminim ki harikadır. elinde link veya resim olan varsa buraya koysunda bizde görelim

    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden


    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden


    şunun güzelliğine bakın yaww...

    powered by Da Kid



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor mancini -- 29 Ekim 2005, 9:15:12 >




  • o güzelliğe ne denebilir ki..formula1'i izlemeye başlamamdaki en büyük sebep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 29 Ekim 2005, 12:40:54 >
  • Ben formulayı mclarenle sevdim.Başka takımları hiç sevmezdim.Gri siyah süper renkler.Başka takımların rengine bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Raikkonen -- 11 Kasım 2005, 16:10:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.