Şimdi Ara

MCP sertifikası nasıl isteniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sınavı kazandım
    kazanalı 2 hafta oldu
    sınavdan 3 gün sonra e mail ile MCP ID im geldi ama Access Code meydanda yok
    o ne zaman? nasıl gelicek?

    saygılar



  • üstad microsoft help team var oraya mesaj atman gerekiyor.
    çünkü son zamannlarda birçok kişinin acess codu gelmiyor.

    saygılar.
  • öncelikle seni başarından ötürü kutlarım. peki bu sınavlara nasıl girilir, zor mudur, nasıl türden sorular blunur. yani ben de isterim bir MCP sertifakası ama nasıl alıcamı bilmiyorum. sınavları nerde yapılır bir bilgi vereblirsen çok minnettar kalırım...
  • bunların eğitimini veren kurslar var. oraya gidip eğitim görüp sınavlara girebilirsin. dışardanda girmen mümkün ancak bunlarla ilgili kaynak çok az. testking lerde var piyasada dolaşıyo. onlarada yönelebilirsin ama.... açıkçası önceden iyiydi mcp falan olmak. artık dump mcp çok oldugu için yani testkingleri ezberleyip hiç bişi bilmeden sertifika alanlar çok oldugu için işe girmen için ya tanıdık yada kendini ispat etmen gerekiyo. bunlarda öle kolay değil. hadi domain kurdun dns falan kurdun dielim. ama security olaylarında çakılırsın. yani en temizi eğitimini almak. ben aldım. ayrıca seviyeleride var. MCP-MCSA-MCSE ve plus ları var. +m +s falan gibi. bunların üzerine bikaç sınav daha verip MCT olabilirsin. tabi bunu cisco ile desteklersen bişiler yapabilirsin. oda ayrı bir eğitim tabi.onun içinde sınavlara giriyosun. dahada bilgi istersen pm at msn den merak ettiklerini cevaplıyım.
  • Ben Mesela MCSE+ MCPSE MCI + A Kursuna Gidicektim Bilgem Adamda Fiyatları Sordum 8.milyar 300 milyonmdan başlıyor çok pahalı ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.