Şimdi Ara

MCT 250 Uzun yol sonrasi Marş Basmama ve Stil Moto Yedek Parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar. Sorunun kaynağını çözemedim bayram dolayisiyla ustama gidemiyorum. vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum. 100km yolu non stop ve süratli gittim ve dönüşte ise farda belirgin şekilde çakarli yanmalar başladı. Zenon bu arada. Eve gelince marş basayim dedim çıt sesi geliyor far sönüyor marş yok ? konjektor yanmis olabilir mi ? bujiler olabilir mi ? sigorta yanmamış. akü sarj sorunu olabilir mi ?

    2.sorum : Karburator değiştirmeyi düşünüyorum orjinali 450 ama stil motonun ki 215 lira. Aralarindaki kalite farkini cok merak ediyorum ikiside çin malı ? mondialinkinin 1.kalite olduğunu sanmıyorum. Stil Motor parçaları taktiran varmi ?
    MCT 250 Uzun yol sonrasi Marş Basmama ve Stil Moto Yedek Parça

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu arada bir bilene götürüp sorim demedin nette usta arıyorsun alllah akıl fikir versin senin gibilere ya git gide çoğalıyorsunuz mantar gibi
  • Allah sanada akıl versin bayramda açık usta bulursan söyle zeki çocuk. Çevremdeki ustalar açıktı demekki 2 saat telefondan buraya konu açmışım maldim salaktim ben. Mantar beyninle yorum atıyorsun ya şöyle cinnete getirirsin adamı. Asıl sizin gibiler milleti eziklemekten bıkmadınız mantar gibi çoğalıyorsunuz heryerdesiniz. Rütbe almış forumda ama boşuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raqqa -- 3 Eylül 2017; 13:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raqqa

    Allah sanada akıl versin bayramda açık usta bulursan söyle zeki çocuk. Çevremdeki ustalar açıktı demekki 2 saat telefondan buraya konu açmışım maldim salaktim ben. Mantar beyninle yorum atıyorsun ya şöyle cinnete getirirsin adamı. Asıl sizin gibiler milleti eziklemekten bıkmadınız mantar gibi çoğalıyorsunuz heryerdesiniz. Rütbe almış forumda ama boşuna.

    vay anasını zeki çocuk karbüratörden oldugunu tespit ettin ustasız alıp bayramda taktıracaksın öylemi ? mantar beyin sendemi bendemi bide 2 saat uğraşmışın konu açmak için senin gibiler yüzünden forum kirleniyor konulara bakılmaz oluyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.