Şimdi Ara

MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikası nasıl alınır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MEB onaylı bilgisayar sertifikası, temel düzeyde bilgisayar kullanma eğitimine sahip kişilere verilen özel bir sertifikadır. Bu eğitim sonrasında sahip olduğunuz sertifika hakkında en çok merak edilen unsurları sizler için derledik 🙂


    Eğitime katılmak isteyen kişiler sırasıyla; Zabit Kâtipliğine başvuracaklar, KPSS sınavları ile kamuda sertifika zorunluluğu olan 6225 kodlu bölümlere girecek olan kişiler eğitime katılabilirler. Milli Eğitim Bakanlığı sınavına girebilmek için en az ortaokul mezunu olunması gerekmektedir.


    Kaynak: https://www.bilgisayarhatalari.com/meb-onayli-bilgisayar-sertifikasi/


    MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikası Nedir?

    MEB onaylı bilgisayar sertifikası, eğitim sonrasında öğrencilerine temel düzeyde bilgisayar, internet (ağlar), Windows, Excel, Word ve PowerPoint başta olmak üzere benzer konularda bilgi sahibi olmanızı sağlar.


    Bilgisayar sertifikası sadece sizlere bilgi sunmakla kalmaz, sizlere iş olanağı sunan bir anahtar haline dönüşebilir bu sertifikalar.


    MEB Onaylı Sertifika Nereden Alınır?

    MEB Onaylı Sertifika almak için halk eğitim kurslarına başvurabilirsiniz. Bu kurslar sayesinde hem bilgi edinebilir, hem de sizlere iş olanağı sunma potansiyeli yüksek olan bir sertifika elde etmiş olursunuz.


    Halk eğitim kurslarına katılıp sertifika almak için alacağınız kursu kararlaştırdıktan sonra direkt şehrinizde bulunan şubeye gidebilir veyahut E-Devlet üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.


    MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikası Ne Kadar Sürede Alınır?

    MEB onaylı bilgisayar sertifikasını almak için eğitiminize başladıktan sonraki 160 saatlik sürecin sonunda sertifikanızı alabilirsiniz. Eğitim süresi 160 saat olarak belirlenmiştir ve bu süre sabittir.



    İçeriğin devamına ve detaylı rahat okunan haline https://www.bilgisayarhatalari.com/ dan ulaşabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.