Şimdi Ara

MECBUR KALDIM BURAYA YAZMAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.toshiba diz üstü bilgisayarım var.öğretmen kampanyasından almıştım.bilgisayar bu zamana kadar çok iyiydi bana yetiyordu.liwe wire den şarkı indirirken bilgisayar birden bire kapandı dahada açılmadı .sildik format attık .harddisk ten çırk çırk diye ses geliyor .bir proğramı kuracağım zaman oluyor ve devamlı şu şekilde yazıyor.WİNDOWS GECİKMELİ YAZMA BAŞARISIZ .BAZI VERİLERYAZILMADI.BİLGİSAYARIN DONANIMDA VEYA AĞDA BİR SORUN VAR YAZIYOR.Bir proğram indirmeye kalktığımda veya bilgisayarı güncellemeye kalktığımda bilgisayar donup kalıyor .internete de girmiyor.sadace internete girersem hiç bir sorun olmuyor.proğram indirirken yukardakiler oluyor.nedir bu sorun hardisk mi gitti acaba d ye mi kursam.anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.kafayı yiyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan368 -- 5 Eylül 2006; 22:25:40 >







  • c ve d yi sil sonra yeniden bolumlendir oyle dene hocam(hani kurarken diyo ya bu bolmu silmek için d ye basınız felan..)
  • internetle filan alakası yok bence,hdd güzelce bir gözden geçiriniz format chkdsk,scandisk,fdisk ne varsa hepsini deneyin yada servisine yollayın ilgilensinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCELL -- 5 Eylül 2006; 22:32:13 >
  • hard diskin bozuk.bendede aynısı oldu ..harddiskten sesler geliyordu .degişmesi lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dream-125

    hard diskin bozuk.bendede aynısı oldu ..harddiskten sesler geliyordu .degişmesi lazım.



    Hardisk mi değişmesi lazım . Bunu demeseydin iyiydi . Yine masraf çıktı desenize .yapmadığımız şey kalmadı( format chkdsk,scandisk,fdisk ).çırk çırk sesleri kesilmiyor. ve proğram indirirken donuyor Allahtan internete girerken bir sorun olmuyor. Bunun tamiri yok mu?D ye kursak acaba sorun gider mi.Senin ki düzeldi mi?Harddisk garantiye giriyor mu acaba?Yardımlarınız için de sağolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan368 -- 5 Eylül 2006; 23:24:40 >
  • aynı sesler bendede oldu .pc c, yi tanıyor d,de ise takılıp sesler geliyordu.garantiye verdim hard disk değişti,evet cihazın garantisi bitmediyse garan tiye ver.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLİNCE -- 5 Eylül 2006; 23:39:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.