Şimdi Ara

media markt den almak durumundayım , acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Media markt ist. beylikdüzünde ; servise verdiğim wireless modemimi tamir edemeyince aynı bedelde başka bi ürün alabilmem için çek verecek.Bende ihtiyacım olan bi navigasyon cihazı almaya karar verdim.Fakat navigasyonla ilgili hiç bi bilgim yok.Üst limit 250 , 199-250 arası media markt te satılan bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz?

    navitech nav px115: 199lira
    tomtom map share: 240lira
    mio moov200: 249lira
    navking nav300: 199lira
    route66 tur 7000: 199lira
    navking mini s300: 229lira
    navitech nav px120: 249lira

    Mediamarkt Ankara da kurcalarken adres yazıpğ bika. yer aratmaya çalıştım ama aradığım çoğu yeri bulamadım diyebilirim.(TOBB üni , Haliç üni. vss vss)İlla cadde , sokak , posta kutusu numarası yazmadan site adı veya bilindik bi yerin adını yazarak aratmak mümkünmüdür? bu modellerden en kuullanışlısı hangisidir? İlk yazığım modelde emin olmamakla beraber i-go yazılımı vardı.Eski pda'mdan tanıdıktı , küçük bi kadranda anlık hız vss bilgiler vardı analog ve dijital ,, o çok hoşuma gitti , diğerlerinde de öyle özellikler varmı?Özetle hangisini tavsiye edersiniz bu modellerden?







  • Yazdığınız modelleri açıkcası bilmiyorum, fakat

    PIRANHA ESCALADE 4.3 İNÇ ÜÇ BOYUTLU (3D) NAVİGASYON SİSTEMİ + 81 İL DESTEKLİ 2009 HARİTA

    yı öneririm 248 TL


    http://www.hepsiburada.com/piranha-escalade-4.3-inc-uc-boyutlu-3d-navigasyon-sistemi-81-il-destekli-2009-harita/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirescalade


    ancak illaki yazdıklarınızdan birini almak zorundaysanız, igo8 yüklü başarsoft haritası kullanan birini seçmenizi öneririm...




  • malesef sadece mediamarkt ten almak zorundayım , onlar arasında bütçeme uygun olanlarda bunlar.Başarsoft haritası dediğinizin avantajı nedir?onun ve igo8 in yüklü olp olmadığını nasın anlayabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saraçoğlu

    malesef sadece mediamarkt ten almak zorundayım , onlar arasında bütçeme uygun olanlarda bunlar.Başarsoft haritası dediğinizin avantajı nedir?onun ve igo8 in yüklü olp olmadığını nasın anlayabilirim?

    İnternetten cihazların kendi sitelerinden veya herhangi bir satış sitesinen özelliklerine bakıp igo8 ve başarsof haritası kullanıp kullanmadıklarını görebilrsiniz...

    Başarsot Türkiye de navigasyon haritaları hazırlayan bir firma güncelleme ve gelişim olarak en önde giden firma, navigasyon firmaları ülkemizde genelde başarsot u tecih ediyorlar...

    igo8 ile de poi v.s datalarda kayıtlı benzin istasyonlarına, mağazalara, okullara aklınıza gelebilecek hemen hemen herşeye ulaşabilirsiniz...
  • navigasyonla ilgili gerçekten bilgi sahibi değilim ama farkettiğim kadarıyla benim için en önemli unsur ; aradığım yeri bulmak için arama bölümüne mekan ismi yazdığımda en azından ona yakın isimleri bulabilmesi(netteki arama motoru gbi mesela) , illa ptt deki kaydı gibi kapı numarasını apartman numarasını kavşağını bilemeyebiliyoruz heryerin.Bunu sağlayabiliyormu nevigasyon cihazları?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saraçoğlu

    navigasyonla ilgili gerçekten bilgi sahibi değilim ama farkettiğim kadarıyla benim için en önemli unsur ; aradığım yeri bulmak için arama bölümüne mekan ismi yazdığımda en azından ona yakın isimleri bulabilmesi(netteki arama motoru gbi mesela) , illa ptt deki kaydı gibi kapı numarasını apartman numarasını kavşağını bilemeyebiliyoruz heryerin.Bunu sağlayabiliyormu nevigasyon cihazları?


    POI buldan nokta arayabilirsiniz. (eczane, pastane, hastane, AVM, restoran... akliniza gelebilecek bir cok sey)
    Adresten ise mutlaka il, ilce mahalle seklinde bilgi girmeniz gerek.. sokak kapi numarasi vermeden, mahallenin ortasina da, ilcenin merkezine de goturur..
    O da olmadi.. harita uzerinden tiklarsiniz.. cihaz sizi oraya goturur..

    navigasyon bunu yapar.. ustunu artik bilemeyecegim... :-)

    saygilar.

    AK.




  • navitechlerde igo 8 navigasyon yazılımı ve başarsoft haritası mevcut.Diğer cihazlarda teleatlas.Navking kısa süre kullandım fakat memnun kalmadım.Daha önce next ve navitech kullandığım için rahatlıkla İGO 8 in daha rahat olduğunu söyleyebilirim.Cihaz ve multimedya özelliklerini ve servis desteğini netten araştırabilirsin.Haritayı sınırsız güncelleme süreside(1 -2 veya 3 yıl) fiyatı etkileyecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.