Şimdi Ara

Media Markt sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar . 07/10/2017 yılında Media Markt mağazasından Philips 43pus6262 modeli olan TV yi aldım. Mağaza da bana 339 TL karşılığı kasko olduğunu TV nin başına ne gelirse gelsin eğer mağaza da mevcut ise yenisi ile değiştirileceğini yoksa parasının bir kısmını yaa yapılıyorsa yapılacağını söylediler . Bende tamam olsun dedim ve TV yi aldım. dün televizyon düştü ve ekranı gitti. Bende direk Media Markt müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim ki kasko yerine garanti uzaması yapılmış ve kasko falan yok. Ben adım gibi eminim ki kasko için para ödedim ve anlastik. Hatta TV yi alıp inada vurup Kırsam bile paket geçerli mi diye espri yapmıştım.
    Mağaza bana uzak bugün gidip soramiyorum o yüzden böyle bir saçmalık yada dolandiriciklikla karşılaşan var mı diye soracaktim . Yada ne yapmam gerekiyor .

    Ayrıca hafizam iyi olmadığı için satışı yapan elamanı nasıl bulacağım derken kardeşim aradı dedi ki abi o çocuk e bebekte çalışıyor şu an ben tanıyorum diyince hatta ona da sordum biz kasko diye anlaştık değil mi diyince detaylı konuşmalari anlatınca bir şüphe kalmadı .
    Adam bize kasko yapacağız diyip garanti uzatması yapmış. Cevap veren olursa sevinirim

    Şimdiden herkese tşkler
    Media Markt sahtekarlığı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.