Şimdi Ara

Media Mause Neden Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech dedikmi abimiz deriz severiz ölümüne arkasında dururuz ürünlerinin evet ama 2005 yılında piyasaya çıkarabildikleri media mouse gibi bir ürünü o tarihten beri neden bir daha çıkarmadı çıkaramadı ben anlayamıyorum. piyasadan kalktığında bile ikinci ellerine insanların para verip aldığı bir mause neden üretilmez.

    Ben bu gün uzaktan medialarımı oynatıp bilgisayarımdan film izliyorum ama mevcut mouse larda media özelliğinin olmasını geçtim ileri geri tuşları bile yok.

    LOGITECH M705 MARATHON diyorum bana uygun bir mause çift tıklama sorunu var diyorlar ayrıca scrool tuşuna tıklamak zor oluyor kullanılmıyor diyorlar ayrıca lazer kısmı solda ve saçma sapan bir mause deniliyor.

    LOGITECH PERFORMANCE MX keza aynı sorunlarla boğuşuyor


    LOGITECH ANYWHERE MX (DARKFIELD) MOUSE pili çok çabuk tükeniyor 1 hafta ve laptop için uygun masa üstünde bileği ağrıtıyor deniyor


    benim aradığım 7 8 metreden böyle takıla takıla çalışmayan filmi ileri geri sardırayım pc başına geçtiğim zamanda ufak tefek oyun oynayabileceğim bir mouse. yokmudur bu dertten müzdarip olan


     Media Mause Neden Yokhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1093067/cdf754f5-0823-4029-9d02-aec5b781d33d.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 24 Mart 2015; 17:35:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.