Şimdi Ara

MediaTek Helio P60 incelemesi l Casper VIA A3 Plus ile (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CBD9CC12F

    Şu güvenlik zafiyeti ile gündemden düşmeyen blu mu doğruysa aman aman kalsın uzak durun böyle şeylerden hocam o kadar marka var sony xz1, nokia 8 falan uzak durun
    Oncelikle; bir seyi herkes begenecek diye bir kaide yok ancak US satis fiyati $270 olan bir telefonun dolar kuru, ekstra vergileri, sirket kari vb. de eklendiginde daha dusuk bir fiyata satilmasini talep ediyorsan cok safsin. :D Ak troll meselesine de gelince; emin ol bunu soyleyebilecegin en son kisiyim. Ulkenin yarisi dindar cahil, diger yarisi da senin gibi daha kendi dilini duzgun kullanmaktan aciz ama kendini yukarda goren egitimsiz hayalperestlerden olustugu icin bu daha iyi gunleriniz maalesef.




  • İyi geceler size cevap olarak değilde fikrimi söyleyeceğim sadece ürünün fiyatı yüksek bir kere ben yok şurda şu kadar üstüne dolar kuru imiş filan bilmem pahalı dedim ve hala aynı düşüncedeyim siz bunu anlamadınız.

    İkinci mevzuda genelde savunan onlar oluyor o konuda özür

    Yineliyorum 2200 civarı nokia 8 ve xz1 gibi cihazlar varken bu alınmaz demek istediğim bu yanlış anlaşıldı bana isterse amerikada ki fiyat dan versin almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu dün satın aldım Teknosa'dan uygun fiyata denk geldi, şu an için iPhone 7 Plus kullanıyorum X alacaktım fakat bana göre yetersiz olduğu için 12 Eylül de duyurulacak yeni çerçevesiz modellerden birisini alacağım.
    Telefonu almak isteyip faydalı yorum bulamayanlar için bir kaç bilgi vereyim, cihaz güzel kullanımı olsun ekran kalitesi olsun kamerası olsun fiyatına göre yeterli bence. Cihaz da hoşuma gitmeyen bir özellik yok şu an da sadece bu portre modu karanlıkta bi' iphone gibi çalışmıyor ama bunu da fiyatına verdim diyebiliriz. Yüz tanıması çok hızlı çalışıyor, parmak izi keza öyle özellikle ekrana iki kere dokununca ekranı açma özelliğini ekstra olarak ekleyebiliyor olmamız da iyi bir avantaj.
    Yerli olması ayrı bir avantaj güncel dolar kuruyla fiyatı oynanmamış bir ürün var karşınızda yüklemedim ama PUBG gibi ağır mobil oyunları da kasmadan oynatabildiğini inceleme videolarında görmüştüm.
    Tavsiyem telefonu teknoloji marketine gidin inceleyin satış yapan arkadaşı bir dinleyin özelliklerini anlatsın size, dinlerken şunu da bilin daha saymadığı size bir çok özelliği var detay olarak geçen.
    Ben beğendim Android'e olan soğukluğumu bir nebze giderdi ama şunu zaman gösterecek; iphone kadar uzun süreli götürür mü bu telefon?




  • Telefon oem üretim, dolar olarak üreticiden çok daha ucuza alıyorlar, Blu firmasının da satış karı var, amerikadaki eyaletlerde de farklı vergi oranları var onlar da vergisiz almıyor. Bir ürünün ucuzu pahalısı yoktur ederi vardır; aynı paraya sd845li 64 gblık mi8'i alabiliyorken bu cihaz donanımı itibarı ile o para etmiyor. Elin yabancısı 1500tlye sattı mı, sattı; senin 2699tl fiyatın nedir Allah aşkına.

    Edit: An itibarı ile 3139tl Oha be, o paraya 128gb mi8, hatta samsung s8 alınıyor; şaşırmış bu firma. Yakında Oppo Find X parası isterler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 4 Eylül 2018; 14:33:12 >
  • shaq t S kullanıcısına yanıt
    Yeni zamlarla öyle o eski fiyatlar yok yalnız dikkatini çekerim.Bırak pahalıyı bu telefon bu fiyatlara ucuz bile kalıyor.
  • Dün telfonu inceleme fırsatı buldum. Çinko alaşımlı metalin hissiyatı gayet güzel. Tasarım olarak da beğendim telefonu. Ekranı da canlı, videoda falan işini iyi yapıyor. Gelgelelim kamera berbat. Bariz beyaz dengesi ve netleme sorunu vardı. Belki teşhirdekinde sorun vardı bilemiyorum....

    Fiyatına ise hiç değinmeyeceğim. Bu fiyat caspera verilmez. Para sokaktan toplanmıyor. Güncelleme almaz, teknik servis adamı dinden imandan çıkartır.
  • Çöp + leş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydır kullanıyoruz, çok memnunum. Yüz tanıma mükemmel çalışıyor. Donma takılma yok. 6 GB ram daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.