Şimdi Ara

MediaTek imzalı “premium” telefon ilk defa ABD'ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MediaTek imzalı “premium” telefon ilk defa ABD'ye geliyor
    MediaTek, genellikle uygun fiyatlı Android telefonlara güç vermekle tanınıyor olsa da özellikle Dimensty markası altındaki yongalarıyla üst seviyeye hitap eden çözümler de sunuyor. Buna rağmen firma, özellikle ABD pazarında çok bilinmiyor ve genellikle burada giriş-orta seviye cihazlara güç veriyor. Ancak görünüşe göre bu durum bu yıl içinde değişecek.



    MediaTek, premium ABD pazarına açılıyor



    ABD’deki Android telefonlarda ağırlıklı olarak Qualcomm imzalı yongalar görüyoruz. Üst seviyede ise Qualcomm dışında bir seçenek yok. Ancak MediaTek, kısa bir süre önce bu bölgeye premium bir telefonla giriş yapacağını duyurdu. Dolayısıyla Qualcomm için ABD pazarı daha zorlu hale gelecek.






    Ne yazık ki, yonga üreticisi cihaz hakkında herhangi bir bilgi açıklamadı ve şimdilik bildiğimiz tek şey bu gizemli telefonun 2024 yılında ABD’de çıkacak olması. MediaTek'in en yeni amiral gemisi çipi, geçen yıl kasım ayında piyasaya sürülen Dimensity 9300. Önümüzdeki günlerde ise hızları artırılmış Dimensity 9300 Plus adlı versiyonun Çin’de tanıtılması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Dimensity 9400, saat hızı başına performansta Snapdragon 8 Gen 4'ü geçebilir



    MediaTek hakkındaki ilgili haberlerimizden firmanın daha ileriki planlarına da aşinayız. Firma, bu yılın sonlarına doğru ilk 3nm yongası olan Dimensity 9400'ü piyasaya sürecek. Bu yonganın yaklaşan Snapdragon 8 Gen 4’ten daha hızlı olacağı iddia ediliyor. ABD pazarına girecek MediaTek imzalı premium sınıf telefon ne olur bilinmez ancak Oppo veya Motorola markalı bir model olması olası.




    Kaynak:https://9to5google.com/2024/05/02/mediatek-premium-android-us-launch/
    Kaynak:https://wccftech.com/first-mediatek-premium-smartphone-launching-in-the-us/







  • Şu kaynak kodları açsa bir de

  • ABD'de iki yıldır Apple, Samsung, Pixel ve Motorola(pixel ve Motorola genelde ikinci ya da şirket telefonu olarak epey yaygın) harici telefon görmedim. Oppo takan olmaz pek.

  • Abi MediaTek 9300 en iyi performansı vemesine rağmen bu işlemciyi Çin dışında kullanan doğru düzgün bir amiral gemisi bile yok hatta hatırladığım bu sene oppo find x7 ultranin Çin versiyonunun da vardı sadece amiral gemisi olarak. MediaTek in alması gereken daha çok yol var.

  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Milliyetçilik var sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.