Şimdi Ara

MEDYANIN GAZINA GELEN MİNİK TARAFTARLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla bence gs taraftarının isyanı bazı noktalarda çok haklı...sosyal medyanın giderek yaygınlaşmasıyla normal koşullarda geç tepki veren kitleler artık hızlı tepki koyuyor. sisteme baş kaldırabiliyor

    GS da bir komedi tiyatrosu oynanıyor şu anda. taraftar buna isyan ediyor genel de..senin minik dediğin grubu kenara koyuyorum...onlar sezon ortasından beri hamza hocaya karşı zaten

    başkan dese ki para yok aynı kadroya devam inan tepki falan olmazdı..ama sen gazı veriyorsun ama ortada aksiyon yok..

    sabri takıma faydalı kalmalı ama 31 yaşında adamın sözleşmesine zam yapılmaz. aynı parayı vereceksin arkadaş..istemiyorsa çektirsin gitsin. yönetim zaafiyeti var..maaşlar konusunda kulüp kollanmıyor..bu da bütçede şişkinliğe yol açıyor. aysal da yedi bu naneyi..burak ve selçuk sözleşmesinde.

    taraftar artık katlanamıyor bunlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    İyi ki siz şampiyon olmuşsunuz eğer biz olsaydık şuan İsmail Kartal ve Selçuk'la yola devam ediyor olurduk

    Iste ayni kafayi bizim teknik heyetle baskan yasiyor su an, zafer sarhoslugu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once aydinlan sonra aydinlatirsin ufaklik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun farklı bir versiyonu bizde de var. Daha sadece 2 transfer açıklanmışken yazılan her isim sanki gelmişçesine 'bu sene ligin oynanmasına gerek yok' minvalinde gaza gelme durumu var. Transfer döneminin sonu beklenip, ona göre konuşmak lazım. Daha transfer dönemi başlayalı 2 hafta olmuş el insaf! Ama Galatasaray'da büyük yanlışlar var bunu da görmek gerek. Sözleşmesi biten Sabri ile zam yaparak uzatmak gibi. Bir de 48 oyuncu var kadroda, Galatasaray'ın işi gerçekten zor.
  • Kardeş sen bu minik taraftara laf anlatabileceğini mi sanıyorsun. Anasının babasının lafını dinlemeyen jenerasyon lütfedip senin mesajını okumaya tenezzül eder mi sence.

    Yapılacak en mantıklı şey bu 1-2 ay kimseyi sallamamak aslında. Bunları muhatap alıp tartışmaya girersek biz zararlı çıkarız. Zaten transfer dönemi bitince %90'ı gidecek buralardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MD.Murat

    Once aydinlan sonra aydinlatirsin ufaklik.

    Aydınlatta aydınlanalım ufaklık, senin karşında 35 yaşında birisi var bir dahakine bunu göz önüne alarak o kelimeyi kullan olurmu
  • Çok güzel yazmışsın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhun yazıtlarını okurum daha kolay.
  • Yav insanlarin neye tepki verdigini bile bilmiyorsun demek ki,boyle cakal futbolcu tayfasi umrumda degil,onlar on yildir Gs sayesinde milyonlar kazanirken biz on yildiz Gs ile mutlu olup Gs ile uzulduk,bizim verdigimiz emek daha fazla,taraftarla dalga gecer gibi hareket yapamazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu minik taraftarlar Galatasaray 3 sene üstüste şampiyon olmasa takım tutmayı bırakırlar. Bizim böyle taraftara ihtiyacımız yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş

    quote:

    Orijinalden alıntı: MD.Murat

    Once aydinlan sonra aydinlatirsin ufaklik.

    Aydınlatta aydınlanalım ufaklık, senin karşında 35 yaşında birisi var bir dahakine bunu göz önüne alarak o kelimeyi kullan olurmu

    35 yaşına gelmissin daha yazi yazmayi ogrenememissin. Okudugunu anlamiyorsun o ayri zaten. Seni kaale almasak olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öküzümtorbadandüşmüş kullanıcısına yanıt
    sabri kadro dışı kalınca taraftarlar genel olarak memnundu. tribünlere 3 lü çektiren kişi de genellikle sneijder oldu. sabri döndü. yine arada sırada ortaya çağırıyorlar. neyse. isterse takımın maskotu olsun. ama bu adamın hakkı 1.8 milyon euro değildir.

    ayrıca podolski huntelar gelip neden yedek kalıyorlar anlamadım. sırf selçuk burak umut triosunun kaprisleri için takımı mı baltalayalım. yani bu sav saçma olmuş yada tam anlatamamışsın derdini.

    bu konuda %100 haksızsın. hiç bir taraftar süper transfer beklemiyor zaten. sadece aydın yılmaz gibi kan emicilerden kurtulalım istiyoruz. tekerlekli basketbol takımına yapılan büyük ayıptan sonra sabrinin maaşına neredeyse 2 katı zam yapılmasını istemiyoruz. şampiyon olmuş basketbol takımımız dağılırken ergin hoca maaşını yarı yarıya düşürürken bilal kısaya hayatı boyunca aldığı toplam tutarı bir yılda verecek bir sözleşme imzalanmasını istemiyoruz. 32 yaşındaki adamlarla sözleşme yapılmasını istemiyoruz. yapılacaksa 1+1 yıl ve bir önceki sözleşmesinden daha düşük olmasını istiyoruz.

    takımda 46 oyuncu var diyorsun da sözleşmesi bitenlerle kiralıktan dönenleri birleştirince takımda 31 kişi kalıyor zaten. 46 46 diye sayıklamanın manası yok.




  • Bnde katiliyorum yeriyoruz ediyoruz ama adamlar dunde soyledi en az 2 tabe ust duzey adam gelicek toplamda 4-5 tane olucak diye ...son sampiyon kim?avrupada 1-2 sene once basarili olan kim?hazimsizlik icinde olan sikecilerin medyasina kulak asmayin galaya gelen her oyuncu cop onlarin aldiklari yildiz olur hrp..sonuc? Hicbir konuda galati gecememis 100 yillik kulubuz diyorlar daha edirne otesinde isimleri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden büyüksün ama sende iyi gün taraftarısın be abi. hala bazı olayları göremiyorsun. şuan kadroda 40 küsür kişi var. bunların yarısı gönderilecek. diğer taraftan sercanı kadroya alacakmış hamza efendi. umut burak sercan üçlüsü clde tel kadayıf gibi olacak kimse bunu görmüyor. hamza efendi oyuncu bilgisi hakkariden edirneye. yabancı düşmanı adamın elinde olsa muslera ve sneijder'i satacak o derece. diğer taraftan yeniçeriler iyice dallanıp budaklandı. selçuk, burak, umut, sabri hamzanın yabancı düşmanlığını bildiği için takımda gruplaşmalar gelecek sezon gözle görülür olacak. yönetim hala sneijder için sözleşme teklifi yapmadı. bunlar varken minik taraftar değil doğrucu taraftar denmesini doğru buluyorum sayın iyi gün taraftarı.
  • Millete aklınca minik diyeceğine, Türkçe yazmayı, yazdığını paragraflara ayırmayı öğren.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    Millete aklınca minik diyeceğine, Türkçe yazmayı, yazdığını paragraflara ayırmayı öğren.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.