Şimdi Ara

### MEDYANIN GIZLI OYUNLARI ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siyaset oldu olalı politikacılar medyayı kullanmıslardır.Gazete kagıtlarından televizyonlara degisim geciren medya elbet Türkiye'dede bir malzeme olarak kullanılmıstır.Simdi size acıklayacagım seyleri dikkatli okumanızı tavsiye ederim.Herhangi bir kanal adı kullanmıcam.

    Turk halkının ozellikleri ( 20 yıl once ) :
    Sıcak kanlı
    Yardım sever
    Vatan sever
    Korkusuz
    Birlik icinde
    Cahil

    Belki dahada cok ozellikler vardır ama benim aklıma bunlar geldi.Dun yatagımda dusunuyordum.Binlerce salak salak diziler yapıldı.Coguda yonetmeni zarara soktu.Fakat aynı yonetmenler aynı dizileri halen cekmeye basladı ve halen cekiyorlar.Ayrıca maddi durumlarıda cok iyi.

    Peki neden ?
    Tarafsız ( ! ) olan medyamız sunu cok iyi biliyordu.Televizyon izlenirken insanda dusunce yetisi kalmaz.Paralize oluruz kısa sureligine.Dusunsenize hepimizin aklındaki japonya filmlerde gorduklerimizle sınırlı degilmi.

    Dizilerde bizi sosyetik,Amerikanlar gibi yasıyan,aşk oyunları oynayan insanlar olarak gosterdiler.

    Izledik izledik ve hepimizin sıcak kanlılıgı,yardım severligi gitti.Yolda yururken benden kapkaccı dşye supheleniyorlar kot pantolon giyiyorum diye.Yardım etmek istesem kabul etmiyorlar.Komsular bile kapıyı acmıyor.Mahalleye cıksak mahallenin bıckın delikanlıları bizi hemen dusman olarak goruyor.

    YAHU NOLUYOR BIZE ?

    TV izlemeyen insanlar ise koselere itildiler.Modayı TV'ler belirlemeye basladı.Artık haber bultenlerinde ne goruyorsak onu dogru sayıyoruz.Ya kanıtı.2 kisinin derledigi bir metnin sese cevrilmisinin ekrana yansıtılmasına ben nasıl inanayım.

    Iste bir millet ( ki bu millet dunya ordularına karsı vatanını savunmus ) boyle yok oldu ( ! ) :

    BEN KARI-KIZ PESINDE KOSAN,KENDINI POLAT SANAN,YARIM YAMALAK INGILIZCESIYLE INTERNETTE BIZI REZIL EDEN,TAKSIMLERDE RUS TURISTLERE TECAVUZ EDEN INSANLARLA
    A Y N I V A T A N D A N O L M A K I S T E M I Y O R U M !!!

    BEN YARDIMSEVER,EGITIM GORMUS,SAYGILI INSANLARLA VATANDAS OLMAK ISTIYORUM...
    Kusura bakmayın biraz doldum.Ama artık yetti.Yabancı bir sitede kendimi Turk olarak tanıtınca banlıyorlar beni.Ve bunun tek sorumlusuda medya...

    BASKA NE OLABILIRKI ?







  • bu birazda kapitalizmdeki sosyal rekabetin topluma mal ettiği bir oyun..
    birileri ezikliklerini diğerinin hakkını gasp ederek kapatmaya çalışıyor bu ülkede.
    Taciz, gasp, polat alemdar tripli eli tesbihli zavallılar, kukla gibi kullanılan vatan millet sakaryacılar, bir tekbir ile gaza gelip gözünü kırpmadan adam öldürebilen sözde din sahipleri vs...

    hepsi aynı sosyal sorunun meyveleri..
    sonumuz dahada kötü..
  • Tv izlesen bi dert izlemesen bi dert
  • O halde sen de medyanın olduğu safta değil karşı safta bulunacaksın...gençliği yoketmeye çalışanların hiçbir söylemine ortak olmayacak düşüncelerini desteklemeyeceksin..Ayırdedici olacaksın!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.