Şimdi Ara

Mef Üniversitesinde okuyan birileri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Malum, seneye birşeyler yapmamız lazım. Sıralamam çok aman aman iyi değil ancak vakıf üniversitelerine girebiliyorum sanırım.

    Başlamadan önce MF4 41K, Mf1 37K sıralamam var.

    Aklımda mef üniversitesi var. Eğitim kadrosu falan iddalı gözüktü. Ayrıca reklamlarına falanda baktım. İkinci dönemden beri düşündüğüm biryer kendileri ancak benimde bazı sorularım var. Etrafımdakiler başta ailem olmak üzere mef üniversitesinin duyulmadığı için iyi olmayacağını söylüyor. Ben ise bir şans vermek istiyorum. Tabi Türkiyedeyiz bizim düşüncelerimiz pek önemsenmiyor. Okuyan abilerim ablalarım varsa fikirlerini almak isterim.

    Veya oraya gitme bura daha iyi diyebileceğiniz yerler varmı? Bölüm bilgisayar mühendisliği bu arada.

    Son olarak şöyle bir sorum var : matematiği çok severim. Bazı yakınlarım ve bazı hocalar çok seviyorsan matematik oku diyorlar. Ytü de matematik mühendisliğine girebiliyorum sanırım. Sizin fikirleriniz nedir? Mef güzel biryermidir. Bulunduğu yer bakımından benim hoşuma gitti şahsen ancak içerden birileri reklamlara inanma diyebiliyor mu? Fikirlerinizi duymak beni çok rahatlatır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • MEF henüz mezun vermedi. Girersen risk almış olursun. Sanırım yazdığın sıralamayla yüzde 100 değil yüzde 75 geliyor.
    Ben şöyle bir duyum aldım, fiyatı yüksek tutuyorlar ki kötü gözükmesin diye. Ne kadar doğru bilemem. Yeni Maslak plazaların altında kalıyor. Köklü bir üni olan ytü yü de seçebilirsin risk alıp MEF e de gidebilirsin. Buna sen karar vermelisin. Başkalarına fikir sorarsan. O bölümü gerçekten isteyerek okumuş olmazsın. Pişman olmaman dileğimle. Kolay gelsin
  • Ben mef teyim.
    Öncelikle yorum yapan arkadaşa cevap vermek istiyorum. Köklü bir üniversite olan YTÜ ye gayet rahat gidilebilir fakat orada dekanın odasına gidip sohbet edemez, rektörü okulda göremezsin bile. Biz bir sorunumuz olduğunda ne mi yapıyoruz? Hiç başka şeylerle uğraşmadan taleplerimizi dekana veya Rektöre bizzat odasına giderek iletiyoruz. Peki sor bakalım hiç olumsuz bir yanıt aldınız mı diye? Asla! Dönem başında metrodan yürüyerek okula gittiğimde rektör arabasıyla durup beni almış ve okula bırakmış adam. Zaten Muhammed Şahin ile ilgili güzellikleri Itü deki
    insanlar hayran hayran anlatırlar. Itü yü itü yapan da Muhammed Şahindir! Arkadaşın dediği doğru bir okul daha köklü daha tarihi daha görkemli olabilir ama içindeki insanların kattığı değer olmadan bir
    hiçtir diyebiliriz.. Rektör yardımcımız desek Erhan Erkut. Kendisiyle pek işim yok ben hukuktayım ama Özyeğin i özyeğin yapan adam da yine Erhan hocadır!
    Sormak istediklerini yine sorabilirsin ama hem özel okulda hem de devlet okulunda derse girmiş ve ortamı Görmüş bir insan olarak kesinlikle özel bir okul tercih etmeni ve tabi ki iyice düşündükten sonra, ki ben, tercih dönemi çok sıkıntılı geçen bir insan olarak Anlıyorum seni, Mef i kesinlikle seçmeni öneririm!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cansuo C kullanıcısına yanıt
    hukuk ta akademik kadro çok zayıf değil mi?
  • Tabi ki değil.. Sen hiç romaya prof girdiğini gördün mü? :) Dekanımız Roma hukuku dersi veriyor. Hepsi muhteşem yerlerden gelmiş hocalar nesi Zayıf bunun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cansuo C kullanıcısına yanıt
    okulda sadece 2 tane profesör ve 5 tane yardımcı doçent gözüküyor.

    Nasıl zayıf değil.

    Roma Hukuku Birinci sınıfta görülen bir ders sadece. Aynı zamanda da profesör lerin girdiği yerler var.

    Ki sadece roma ile bitmiyor.

    Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku, Milletler hukuku, medeni hukuk, ticaret hukuku, yabancılar hukuku vs bir sürü dal var bunlara hep aynı adam mı girecek her hocaya bir ders bile düşmüyor.

    tamam okul tarafından parayla tutulmuş, büyük ihtimalle orada çalışan bir insansınız ama mantıklı şeyler söyleyin ikna olalım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye özelden yazdın gerçekler ağır mı geldi?

    Hoca sayısı kadar kalitesi de önemli evet.

    Ama öncelikle kaliteyi değerlendirmek için hoca gerekli. 3 5 hocayla fakülte yürür mü? hem de hukuk gibi her ders için ayrı uzmanlık isteyen bi Fakülte.?

    Erhan Hoca na sor o da böyle der.

    @cansuo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bilirsin yardımcı olmaya çalıştım ama olmadı galiba. Iyi günler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arel ya da gelisim ile karsilastirlmayabilir. Ancak ogretim gorevlisi cok az. Neden az dendiginde ogrenci yok deniyor. Peki biz neye gore karar vericez. Sahsen ben erhan hocaya bayildim. Lab bile yok adam akilli ya. Gidin kici kirik isik universitesine (bence oyle) imkanlarina hayran kaliyosunuz. Sinema odalari bile uc tane ya. Mef boynunu egip diyor ki biz ogrenciyi gelistircez biz girisimciyiz. Allah askina ben olmusum elektrik elektronik muhendisi dort yilda elimden tek ornek robot bile gecmemis ben ne yapayip girisimi ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mef kafayi yemis. 36bin diye gittim gecen seneki fiyatiymis kdv dahil 39bin diyorlar.

    Hoca saka mi bu? Sabanci 42 bin yahu? Velhasil 3-4 hoca koyup hukuk fakultesi kurmuslar bide 40bin ucret koymuslar olme esegim olme.

    Eyvallah guzel okul kendi halinde bi plaza ama sabancida 15-20gun kaldim imkanlarini gordum. Hani sunabilecekleri de sinirli imkanlar neticede bi plaza. Ayiptir yani daha 2.sefer ogrenci aliyorsun 40bin fiyat koyup %75 bursu da kaldiriyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 8 Temmuz 2015; 22:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.