Şimdi Ara

Meg 2: Çukur (2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Film vizyona girmiş. İlk 2 gün gişe bence bayağı iyi gözüküyor ama çok anlamam bu işlerden.


    Bu tip görsel şov filmlerini sinemada büyük ekranda izlemek güzel oluyor. Ayrıca görüntülerde yapaylık da yok adamlar yapıyor bu işi.




  • Vizyona giriş tarihi, oyuncu, yönetmen bilgisi, özet, görseller vb ile zenginleştirip konunuzu filmin sinema bölümündeki ana konusu yapabilirsiniz. Filmle ilgili herkes de buraya yazar. Filme dair her şey burada toplanır. Şu anda filme ilişkin bir ana konu bulunmuyor.

    Film hakkında kişisel fikrim ise niye böyle bir filmin ikincisinin çekildiği. Modern bir Jaws gibi düşünülüyor ve beğeniliyor herhalde. Köpekbalıklı veya deniz yaratıklı filmlerin hiçbirisi bana cazip gelmiyor. Ama hep bir alıcısı var, ki çekiyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akraba hatırı için geçenlerde izledim. Gerçekten vasat bir deneyimdi. Kesinlikle berbat bir film. Tavsiye etmem.


    Kristen Stewart'ın Underwater + yeni Jurassic Park (Jurassic World) filmleri gibi düşünün ama her anlamda oldukça dandik bir ürünün bünyesinde. Bir kere bu bir Meg veya katil köpekbalığı filmi olmaktan zaten çıkmış. Jurasik Park'a özenircesine adeta Cretaceous Waters yani Kretase Okyanus Alemi filmi olmuş. Filmin odağı bu anlamda çok bozuk. Tüm olay örgüsü megalodonlardan dikkati alacak ve kafa karıştıracak şekilde toplamda üç çeşit antik yaratık (amfibi deniz sürüngenleri, dev ahtapot ve megalodonlar) etrafında dönüyor. Hatta bu filme Kretase Suları bile denemez. Çünkü üç tane farklı yaratıkla gereksiz bir kalabalık yaratılmasına rağmen o devirden daha fazla yaratık da bulunmuyor. Bu da inanılmaz arada kalmış, ne tam Jaws-vari köpekbalığı ne de tür / tehdit çeşitliliği zengin Jurasik Park gibi olamayan bir film manzarası teşkil ediyor. Karakterler oldukça sığ ve antipatik. İnsan olan baş düşmanlar fazlasıyla figüratif ve basitçe işleri karıştırıp hemen ölmek için varlar. Bu filmin adı olsa olsa "Meg" değil "Deniz Canavarları" olur ve vasatlıkta - Dwayne Johnson'ın oynadığı - başka bir felaket ötesi film olan Rampage ile yarışır. O denli vasat bir yapım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk filmi gibi bu da anca kafayı kapatıp izlenesi kıvamda bir film. Boş aksiyon arıyorsanız, zamanınız pek değersiz ise izlenebilir.

  • Malum ortamlara düşmeye başlamış. Ayrıca



    Filmler ve Filimleryoutube
    Binomo'da ticaretin heyecanını yaşayın ve günlük olarak 3800 TRY kazanın: https://binomo.click/filmler_ve_filimler Net ticaret: sadece "aşağı" veya "yukarı" seçin UPİ, PhonePe, kripto vb. kullanarak 7/24 hızlı para çekme veya yatırma işlemleri Sınırsız demo hesabı ve başlangıç seviyesi için ücretsiz eğitim Promosyon kodumu kullanın ve yatırımınıza %50 bonus kazanın: FILML50 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=UxDFNP7jpnE
  • Filmin yorumlarını okumuş beklentim en dipteydi. Bu film bildiğim yüksek bütçeli "B Movie" olmuş. Ufaktan ciddi başlayan fakat ilerledikçe cıvıtan hatta komediye dönen bir yapım olmuş. Film boyu mantık hatalarını görmezden gelirseniz-ki bu hayli fazla, gayet eğlenceli bir yapım olmuş.

  • Barbie'den daha komik bir film arıyorsanız doğru filmdesiniz.

  • İnanılmaz ötesi kötü bir film. İşsiz adam oslanız bile uzak durun zamanınıza yazık 1/10

  • Bu filmi izlemiştim sarmadı.

  • Film ağır çöp. Öyle böyle değil. İlkinin yine bir Statham ile gideri vardı bunda gider mider de kalmamış. Tıkanmış. Hele İngilizce konuşan, 0 oyunculuk içeren Asyalı oyuncular çok itici çok yapmacık duruyor. Ayrıca filmin ciddiyet seviyesi Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmleriyle yarışır. Neyse izlemeyin bu boş filmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Eylül 2023; 12:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film yine arka planda aç arada bak izlersinde bu filmi cidden nasıl piyasaya çıkarmışlar anlamak güç 

  • Son derece vasat bir film. Hiç beğenmedim.

    Puanım 5.5

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Film son derece vasat bir film.

    Jason Stathamın başrolde oynayıpta güzel bir filmine denk gelmedim.

    Bu kadar abartılan başka bir oyuncu yok sanırım.

    Adam başlı başına vasatlık abidesi, bir de bunun tam kel versiyonu var. Vin Dizel, adamın mimikler duruşu vs baştan sona ofsayt.

    Sırf adet yerini bulsun diye sinema sektöründen köşeyi dönen iki vasat.

  • amacına hizmet eden harika film özellikle son 40dk sı

    fransız sineması diye meg 2 izlemiş galiba millet 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.