Şimdi Ara

Megan I Teybini Nasıl Sökeriz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Megan I Teyp nasıl sökülür bilgisi olan var mı?



  • dört tane 8 lik çivi al teybin yanlarında bulunan dört deliğin içine sok dibine kadar bastır çivileri sonra teyibi çek gelsin o kadar basit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 17 Ağustos 2009; 9:56:17 >
  • Teşekkürler, mizansen gibi geliyor insana benim teyipte bulunan iki delik için deniyeyim : )
    İşimiz deliklere kaldı yani.
  • yok arkadaşım dediğim doğru benim araçtada aynı teypten var dört tane 8 lik çiviyi dibine kadar soktunmu kasetçaların içine elini sok ordan kolay çekiliyo :)
  • anlayan birine git bende sökerken bozmuşdum çok bir ücret almazlar sökmek için
  • Bende o iki deliğe kalın birer 5-7 cm bakır kablo soktum, ondan sonra kendisi geliyor zaten.
  • Teybe el atmak düne nasipmiş. Aklıma bu başlık geldi.
    Teşekkürler yahyademirci binbaşım : ) Gerçekten mantık oymuş yani.
    Yalnız çiviye gerek yok. İnce uzun bir Tornavida işi görüyor. Deliklerin içinde pimler var Bir sağ deliğe sokup Sağ taraftan çekin, Sol değile sokup Sol taraftan çekin ve En son kasetçaların içine elinizi sokun geliyor. Ben o deliklerin içinde vida var zannediyordum. Gerçekten çok basitmiş çıkarması.

    Neden sökmek istediğimi de söyleyim de meraklılarına bakış açısı olsun.
    Malum Oto Teypler sürekli gelişiyor CD işi geçildi MP3 olmazsa olmaz Şimdi USB'li Bloototlusu gerekiyor. MP3 playerden kaset çalara ses aktaran Kaset aparatı aldım. İlki bir süre sonra yolda giderken titreşimlerde cızırtı yapmaya başladı. bir süre sonrada zaten içindeki adi teller koptu sterio zevkini öldürdü. İkincisini aldım okuyucu kafa küçükmüş oda çok fazla dayanmadı. Kaldırdım attım sinir olmaktansa hiç takmamak daha iyi yani. Sonra MP3 Transmitter aldım. O daha bir sinir etti. İlk aldığımda sterio özellik yomuş kaldırdım attım, ikincisini aldım güzeldi sesi ancak frekans kargaşası yaşanan yerlerde o da tat vermedi onuda kullanmamaya başladım.

    Sonra yıllar öncesinde elektronikle haşır neşir olduğum zamanlarda çöplerden toğladığım elektronik eşyalarla yaptıklarım aklıma geldi. Yeni bir teyp almaktansa kendin yapma zevkini yaşa dedim. MP3 playeri teybe adapte etmek için sökmek istedim. Bu güne kadar geldik işte : )
    Dün bir deneme yaptım oldukça güzeldi.. Meraklılarına tavsiye ederim. Kesin çözüm...




  • akrep kral kardeş bende senin gibi fm transmiter aldım baktım bu beni bozar kaldırdım attım gidip pionerr deh 3900 cd çalar aldım onu kullanıorum varsın direksiondan kumanda çalışmasın zatn elnin altında en azından güzel ses veriyo.
  • Kumandasız da nasıl olur bilmiyorum alışkanlıkları değiştirmek zaman alıyor.
    Bu arada teybe MP3 Playeri monte ettim. Hiç fena olmadı. Ancak parça isimlerini ekran göstermiyor tabi ki. SC Schanger girişinde uygun girişlere monte edilebilse USB giriş ile birlikte o kadar masrafa hiç gerek kalmayabilir
  • Hort olucak belki ama internette 180 TL civarı bir fiyata Pioneer ve SONY için uzaktan kumandayı kullanmak için "kablo to 3,5mm" yapan aparatlar var, bu aparatı kendimiz yapma gibi bi imkanımız yok mu acaba? Onu yapamazsam artık kendi orjinal Philips teybine kaset kristallerine aux bağlıycam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.