Şimdi Ara

Megan II hb mi yoksa Peugeot 307 XT mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam

    2 arac hakkindada yeterli bilgi edinemedim karsilastirilma yapilmis zaman zaman lakin duzgun anlatilan birsey yok. Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim..


    Megan II hb mi yoksa Peugeot 307 XT mi ?


    Megan II hb mi yoksa Peugeot 307 XT mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Megane i bildiğim için onu yanıtlayayım.

    Sedan lar gibi yerli üretim değil,Fransa üretimidir.O yüzden malzeme kalitesi bir tık yukardadır.

    Yakıttan bahsetmeme gerek yok herhalde 1.5 dci :)

    Kronik sorunlar olarak vites topuzu,direksiyon vb yerlerin soyulabilmesi birde sunroof sorunu var.Onun haricinde bildiğim kronik bir sorunu yok.

    Yol tutuşuda orta üstüdür.Bence peugeot ya göre daha iyi bir tercih olur.Benimde bir dönem almak için araştırdığım araçlardan biriydi.
  • İkiside segmentinde iyi otomobillerdir.
    Kesinlikle dizel modellerine bakın.
    307 biraz daha genç ve dinamik. Süspansiyon ve sürüşü Megane 'a göre sportif.
    Fakat 1.6 Hdi 110 Bg bulursanız ve makyajlıysa gözünüz kapalı alabilirsiniz.
    Edit :
    2006 yılında 307 ,2007 yılında Megane makyaj geçirdi.
    307 modifiyeye daha yatkın. Megane ise biraz daha yumuşak başlı bir araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 29 Nisan 2017; 21:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinin de otomatiginden uzak dur. Bunun dışında ikisi de çok dolu araçlar. Özellikle 307 Xt çok dolu bir araç. İç döşeme rengi krem olanın da iç tasarımı çok hoş. 307nin arka süspansiyonları bana sert gelmişti. Megane'in elektronik aksaminin hassas olduğunu duymuştum. Ben otomatik araç aradığımdan focus 1 almıştım. Ama iki aracta da gözüm kalmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski 1.6 benzinli XT kullanıcısı olarak önerim otomatiğinden uzak durmanızdır ayrıca iç elektronik aksam biraz can sıkar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo
  • Yorumlar icin tesekkurler. Megane 2 nin goruntusu daha agir gibi yani pejo biraz daha sanki serseri stile yakın gibi



    Modifiye yapildiginda megan 2 daha iyi olmaz mi yani ben bu islerde yeniyim sizlerin degerli bilgilsrine sığınıyorum..



    Megan 2 hb daha cekici geliyo, ama nedense hangi modelinde sunroof var hangisinde yok cozemedim. Yani 2005 modelin bazilarinda varken bazilarida yok.



    Yani sizlerin yorumlarindanda anladigim kadari ile 307 nin surus dinamigi daha etkili ilk defa araba alacam ehliyetimide yeni aliyorum ne yapsam dogru olur. dusuk model alip para harcamakta istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki araca bakıyorum konuyu takip edeyim 😀



    Megane derim ben Tamam peugeot daha dolu ona sözüm yok ama parça pahalı malzeme pahalı işçilik pahalı. Megane öyle değil. Herkes yapıyor tamirci ucuz parça ucuz. Kimseye sorma aç google dan bak Megane 2005 baskı balata mi pahalı 307 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Aralarında uçurum fark yok meganın sunroof ve sigorta ve kartlı kontağın defalarca değiştiğini duydum peugeot elektronik aksamı pek oynanmayacak bir araç manuel 1.6 hdi motor tavsiye ederim 12 yıl sorunsuz kullandım 1.6 hdi motoru :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Columbia- kullanıcısına yanıt
    Ben sunrooflu arabaya karşıyım mantıklı gelmiyor.



    İki araçta kendi çapında sorunsuz. Bir sorun olduğunda parça fiyatı önemli. Bunları göz önünde bulundurmak lazım. Bakim ücretleri parça fiyatları önemli. Araç işi şans işi. Peugeot Partner var babamda peugeot servisinde herkes pahalı diyor sanayiye gidiyorum renault olsa neyse de peugeot pahalı diyor ustalar. Sorunsuzluk ayrı bişey parça fiyatı işçilik ayrı bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    İki araç markasıda çoğunlukla valeo kullanıyor oem parçada valeo parçalar aracın nerdeyse her yerinde kullanılıyor baskı balatadan tutunda sinyal koluna kadar o kadar fiyat farkı olduğunu zannetmiyorum sadece ön takım farkettirebilir diye düşünüyorum birde kaporta aksamı heleki pejonun kaporta parçaları nedense çok uçuk orjinal olanları pejonun ön takımları ise opelden karşılaştırdığıma göre opelden daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 2 alın bence.
  • 2005 Megane 2 benzin otomatik kullanıyoruz 1 yıldır bizde.Sanzimandan endişe etmeyin bakımı yapılmış selenoid valfi değiştirilip yağı degistirirseniz mis gibi olur tam otomatik performansı torpuluyor ama sorunsuzluk açısından avantajlı bana göre.Kronik sorunlarına birkaç ekleme yapayım.Doner kondaktor arızası verebiliyor alacağınıza sorun yapmış mı arıza giderilmiş mı.Yuzde 90 o arızayı verecek masrafı 400 TL civarı.Surucu koltuğu altında airbag sargısı arizalanabiliyor sürekli airbag ışığı yakıyor o da sargidan anlayan bir elektronik ustası 50-100 TL halleder.Kapı fitilleri eskimiş olabilir araç belli hızlara çıktığında kapı eskilerinden rüzgar sesi gelir ve genellikle on iki kapıdan içeriye aşırı yağmurlu havalarda su girer.Son olarak da havalandırma sistemleriinden siyah kurumlar atar on göğüste ön cam için olan havalandırma deliğinin etrafına bakın siyah minik minik tanecikler görürseniz sistemin komple temizliği şarttır.Bir ekleme daha yapayım kartlı sistemle çalışan Megane kart yuvası tırnakları zamanla kırılabilir bu da aracinizin Birgün aniden çalışmaması demek =) sanayide çıkma parçayla kart yuvası değiştirilir 100 TL masrafı var.Baska sorunuz olursa yanıtların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • biri eski aracım ( megane) diğeri bir tanıdığın sahip olduğu ve her gün lanet okuduğu araç ( 307)

    al birini , vur ötekine.

    illa bu hatada ısrar edip birisi alınacaksa bu Megane olmalı.
  • Yorumlar icin tesekkurler. Megane 2 anlasilan o ki 307 den daha fazla secilen tip arac. Hem iscilik ve parca maliyetide el yakmayan cinsinden yalniz sanroof sknti cikariyor zannedersem herkes sikayetci ama sanroof olmasida aracta ayri bir guzel. Alacagim megane 2 de sanroof olsun istiyorum ama hangi cinsine bakacagimi cozemedim. Ayrica model 2004 veya 2005 den yukarisina param yetmez. Tercihimi megane 2 den yana kullanacagim.. sanroof lu modelleri konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse bizi cok makbule gecer.. simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.