Şimdi Ara

MEGANE 2 AYNA VE KISAYOL TUŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar forumu megane 2 aracımla ilgili özellikler ararken kesfettim.Bu formu acanlara ve aracla ilgili konular hakkında bilgi veren herkese teşekkür ederim.

    Geçen hafta 2005 model megane 2 dinamik 1.6 otomotik sanzıman araç aldım.Aracı yeni aldığımdan dolayı araçla ilgili kısayol tuşlarıyla ilgili pek bilgim yok benden önceki sahibide alırken kitapcık almamış dolayısıyla bende de yok bu konuda tavsiyerinizi ekliyorum arkadaslar .

    Arabanın kapıları kitlendiğinde elektrikli aynalar kendiğinden kapanıyomuş ama şimdi kapanmıyor.Söför tarafındaki aynanın düğmesi arızalı yeni aldım onu taktırıcam tekrardan aynalarıın kapanması için ne yaptırmam gerekiyo bu konu hakkında bilgi isitiyorum.Şimdiden cvplarınız için teşekkür ediyorum



  • Aracınız hayırlı olsun.
    Kısayol tuşlarıyla ilgili şu konuyu incelerseniz faydalı olacaktır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11508805/tm.htm

    Aynaların kapanması için alacağınız kumanda katlanır ayna kumandası olsun. Bu kumandanın altında nokta işareti vardır, kumanda kolunu aşağıya çektiğinizde aynalar katlanacaktır. Kapılar kilitlendiğinde aynaların kapanması özelliği megane 2'lerin standardında yok. Eski sahibi elektriksel bir işlem yaptırmadıysa tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.