Şimdi Ara

Megane 2 Navigasyon Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar megane 2 için yaptırdığınız navigasyon resmini ve ücretini burada paylaşıp araç sahiplerine yardımcı olabilirsiniz.Örnek paylaşım aşağıdadır.

    Megane 2 Navigasyon KonusuMegane 2 Navigasyon Konusu







  • Bende birinci görseldeki gibi göğüslükte multimedia var tıpa tıp aynısı. Orada daha önce bulunan bilgi ekranıda aşağıda teybin altında görseldeki gibi. İzmir carvocal'de yaptırmıştım.geri görüş kamerası ile birlikte Aralık 2019 fiyatı 1900tl.

    Ben memnunum stabil çalışıyor. İlk açılışı 1 dakika kadar sürüyor. İlk açıldığında bazı uygulamara ilk girişte 2 saniye kadar bekletme yapabiliyor. Dokunmatik hassasiyeti telefon kadar İYİ, Bluetooth ile müzik dinleme, konuşma arama rehber aktarma yapılabiliyor.
    USB bağlantısı torpido içerisinde.
    GPS anteni ile internet olmadan navigasyon kullanımı var. Ayrıca Google haritalar uygulamasında yüklü.
    Android cihaz olduğu için telefon gibi playstore dan uygulama indirilebilir. Bende Netflix, beinconnet, Spotify gibi uygulamalar var sorunsuz. çalışıyor.

    Benm araba Faz1 olduğu için direksiyon kumandası aktif değil Faz 2lerde çalışıyor. Çiğli Power müzikte 100tl ye aktif ediliyor diye biliyorum Sanırım Faz2 lerde ekrana motor sıcaklığı akü voltajı gibi bilgiler geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSKcarpediem -- 14 Şubat 2020; 16:35:7 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.