Şimdi Ara

MEGANE 2021 KASIM FİYAT SABİTLEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendi musteri temsilcisini arayip soran varmi hic son durum nedir? Fark vermek istemeyen olursa ne olacak gibi mesela?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEGANE 2021 KASIM FİYAT SABİTLEME

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chat.whatsapp.com/JTyIp5iTSOVGmgCd4ua7Dq

    Mais madurlar grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 4 Aralık 2021; 14:22:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sakin, savaş mı çıktı? Bir soluklanın o sırada da bu yazdıklarımı bir okuyun. Bakın size ne anlatacağım; ÖTV matrah bedeli nasıl belirlenir? 

    Şimdi siz Renault size topraktan ev satar gibi araba sattı. Dedi ki “bu parayı ver, ben de sana üretince arabayı bugünkü fiyattan vereyim.” Siz de kabul ettiniz parayı gönderdiniz. Fakat Renault size dedi ki “vergiler artarsa karışmam bak o iş sende.” Buna da tamam dediniz. 

    Şimdi teslim zamanı geldi Renault dedi ki “Araç bir üst dilime giriyor artık, vergi farkını ödemeniz gerekiyor?” E hani sabit fiyattı, fiyat sabitse nasıl vergi dilimi nasıl değişiyor? Haklısınız değişmemeli. İşte tam bu noktada vergi sistemimiz devreye giriyor. Devlet kuralı koyarken demiş ki “ÖTV matrahını ya araç bedeline ya da üretim ve ithalat giderine göre alırım.” Bununla kalsa iyi bundan da hangisi en yüksekse onu baz alıyor. Şimdi içinde yaşadığımız günleri biliyorsunuz, kur her gün yeni rekor kırıyor. Bu durumda döviz üzerinden olan ithalat ve üretim bedeli artık bir üst basamağa giriyor. Araç bedelini geçti yani. Bu nedenle de yüzde 50’lik ÖTV yüzde 80’e çıktı. Renault’un sizlerden istediği fark da bu işte. Her markada ne yazık ki bu tip olaylar yaşanıyor. Tüm bayilerde kavgalar kopuyor. 

    Bir de tavsiyede bulunayım haddim olmayarak bu gibi durumlarda bazı avukatlar çıkar ortaya, “kesin alırız, bu dava bizim, donuna kadar alacağız onların” falan derler. Eğer olur da mahkeme yoluna giderseniz Renault devletin koyduğu kanunu koyar önünüze mahkeme onları da haklı bulabilir. Bu yola gidecekseniz, iyi düşünün, avukatınızı iyi araştırın.





  • Mağduruz.. Reno SÖZÜMÜZ SÖZ diyodun. Nerdesin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mağdurlar grubu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mais benden 100bin almış bunla gidip hammaddesini almış eski kurdan ve bunla üretim yapmış sonrada bize gelince maliyetim artti dicek yemezler. Benden tokatladığın 100bin ile ucuz hammadde al onla ihracat yap, karını et sıra bizim araca gelsin maliyetim artti de.Dolandırıcı galerici kafasi ile bizimi kandıracak.

    Biz şimdi mehkemeye ve bilirkişiye başvuracağız muhasebe stok ve uretim kayıtlarını isteyip aracımizda kullandığı en ufak somunu bile kaça ne zaman almış talep edeceğiz.

    Sonrasında biz 100bin vermemize ragmen zamanında kur düşükken almadıysa basiretli is adami gibi davranmayıp piyasayı öngormesine ragmen, bilerek bizi zarara ugratmis oluyor bunun için ötv farkını maise ödeteceğiz.



    Zaten kampanya ismi ne sabit fiyat kampanyası başta tüketiciyi yanıltıcı isimle kampanya yapmışsin bu ilk suçun ötv bedelini ceza olarak ödeyecek mais.



    2. Suçu tüketiciyi yanıltıcı kampanya yaparak diğer firmalardan alışverişini engellemişsin rekabet koşullarını bozmuşsun buda rekabet kurulunda ödeyeceğin ceza. Sen benni yanıltmasan ben başka firmadan alışveriş yapacaktım.

    Bu cezalari ödetene kadar tüm hukuk yollarını tuketiriz biz 7500 mağdur var,

    Yani her vatandaştan 100.000 alip sonra bir kısmindan 75.000 daha alıp yaklaşık 1.000.000.000 TL faizsiz krediyi şu kriz ortamında kullanıp ihracat yaptim köşeyi döndüm diye seviniyorsa mais yanılıyor bu iş burda bitmez,

    Dolandırıcı renault Maise bu paraları kimse yedirmez helal de etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubuma katılabilirsin:https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MANİSA Mağdurları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vay be artık fiyat sabitledimin rahatlığıyla araba da beklenmeyecek vallahi fıkra gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adamlar döviz kurundan iade opsiyonu vermişler.

    sizden aldıkları 100bini 120-130 bin olarak geri verecekler zaten.

    Burada ötv matrahı değiştiği için bir sonuç çıkmaz. Devletin matrahı arttırıp sıkıntıyı çözmesi lazım.

  • Arkadaslar otv farkindan dolayi fazladan odedigimiz paralar icin dava acanlar vardi? Sonuclanan dava varmi hic? Bilgisi olan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.