Şimdi Ara

Megane 4 Start Stop Çalışmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
28.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimhendrix

    O göstergeler ne la
    göstergelerde ne sorun var? ben mi çözemedim. ortada geniş bilgi ekranlı normal hız göstergesi. boş donanım araç için gayet normal. icon göstergeleri farklı.
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Devir hız göstergesi uyumsuzluğu mükemmel. Işıklandırma da öyle boğuksa ışığını kısılabildiği kadar kısmak lazım.
  • herkes göstergeye laf etmiş de 2018 focus 1.5 tdci powershift trend X aracımdaki göstergeyi görseniz ağlarsınız. orta ekrana multimedya taktırdık da biraz toparlandı. gösterge hala felaket. bir de bu aracı 2. el olarak az km'li 100.000 tl'ye aldık.
  • Herkes aracın göstergelerine takılmış ama ben pek yadırgamadım açıkcası. Onun haricinde aracın tavan döşemesi ve ön konsol yumuşak malzemeden yapılmış beğendim açıkcası renault tan böyle bir kalite beklemiyordum. Beğenmediğim tek kısım el freni çok kaba duruyordu ama benim kiraladığım araç en boşu sanırım üst donanımlarda elektronik el freni oluyormuş galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R_DeNiro

    Konsol üzerindeki Start&Stop düğmesine basarsanız aktif değil, devredışı bırakmış olursunuz. Araç her çalıştığında start&stop aktif olarak çalışır, düğmeye basmaya gerek yoktur. Ancak üzerinde çizgi olan 'A' işareti çıktığına göre s&s aktif halde. Aktif olduğu halde çalışmıyorsa motor henüz ısınmamıştır, çevre koşulları uygun değildir, akü bu duruma uygun değildir gibi bir çok parametre var. Ancak uzun kullanımda böyle ise bir sıkıntısı vardır. Kiralama aracı olduğu için her şey olabilir, şirket kendi bile sistemsel devredışı bıraktırmış olabilir. Şu anki mevsim koşullarında kendi aracımı kullanırken, genelde 10 dk aracı sürdükten sonra devreye girmeye başlıyor.

    Göstergelere gelirsek, araç joy yada touch donanım. Yinede yakışmıyor bu araca, ~2010 Mercedes C serisinin göstergelerine benziyor. Makyaj ile düzeltirler umarım. Megane, Icon donanım olduğunda Megane oluyor.
    harfiyen katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boş paketin göstergeleri böyle, icon donanımda ekranlı oluyor
    Megane 4 Start Stop Çalışmıyor?
    Megane 4 Start Stop Çalışmıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt

    Bende focus göstergelerini beğenmiyorum çingene donu gibi mavi mavi, gösterge dediğin ağır şık olur canlı görmenizi tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 3 lerin göstergeleride güzel di bence hatta en son makyajlılarında en boş paket (joy) bile olsa hepsinde aynı dijital kadran kullanıldı.Bence bütün firmalar kadranlarda pakete göre ayrım yapmamalı ama maalesef neredeyse artık pakete göre kaportanın inceliği bile değişecek

    Megane 4 Start Stop Çalışmıyor?
  • Aku sarji yeterli degilse arac stop start calismaz. Bazi kisiler de stop,start devre disi birakmak icin kaputtaki kaput acik,kapali mi algilayan sensoru cikartiyor. Stop startim calismamasi icin cok fazla etken var, motor sicakligi, klima, kalorifer, aku durumu vs. Sistem sirf saglikli calissin diye.

    Ayrica gostergeye laf edenlerin tamami bugatti ve bentley olmadi merso sahibidir eminim. Sirf elestrimek icin elestririlmis gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.