Şimdi Ara

Megane HB dci EDC 110bg Makyajlı vs Makyajsız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bir süredir araba almak için araştırma yapıyordum. İhtiyaçlar doğrultusunda dizel ve ototmatik vites bir araç önceliğine göre; (50.000 bütçe ile) fiyat & performans dengeisnde Renault Megane HB dci EDC 110bg + comfort paket üzerinde karar kıldım. geçtiğimiz hafta test sürüşüne giderken aklımda soru işaretleri vardı, ancak sürüş çok keyifli geçti ve tatmin oldum. Sonrasında fiyat konusunda satış temsilcisiyle görüşürken makjajlı modellerin de satışa sunulduğunu ve 2000TL gibi bir fiyat farkı olduğunu söyledi. Aradaki farkın sadece far altı ledler ve tampon altı krom görünüm olduğunu belirtti. Ancak nette yaptığım incelemede aşağıdaki linte yer alan farkların da bulunduğu bilgisine ulaştım.
    http://www.otomobil.com.tr/iste-makyajli-renault-megane-2012/

    Aranızda makyajlı ve makyajsız modelleri test etme fırsatı olan var mıdır?

    Ek olarak:
    Açıkçası aradaki fark sadece satıcının belirttiği önden görünümle ilgili detaylar ise fazladan 2000 TL fazladan vermek istemiyorum. Bildiğim kadarıyla kasa değişmeden yapılan bu tür makyajlar ikinci el satışlarında fiyatı çok farkettirmiyor. Eğer bu aracı 1-2 yıl içerisinde satmak istersem sizce makyajlı ve mayajsız modeller için arada belirgin bir fark oluşur mu?

    Cevapları ve yorumlarıyla yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    İyi günler.







  • Merhaba Arşadaşlar,

    Bu konuda hiç bilgi ve yorum yok mudur?

    İyi günler.
  • linki okudum eğer türkiyeye gelecek modelde sadece ön dış gorunusle ılgılı bır değişiklikse 2000 tl lik bir fark odemeye degmez ama iç mekanda klimaya eklenen sistem döşeme farklılıkları bi kaç teknolojik ekipmanın eklenmeside türkiyeye gelecek modelde gündemdeyse fark ödemeye değer gibi duruyor bu bilgiyi temsilciyle paylasıp ona gore hareket etmekte fayda var yada makyajlı modelın turkıyeye bizzat gelmesını beklemeli zamanınız var ise:)
  • Teşekkürler oguzvortex,

    Görüştüğüm kullanıcılardan aldığım bilgilere göre mevcut makyajlı modellerde bu linkteki ek özelliklere henüz başlanmıyormuş. Dolayısıyla fark sadece görünüm detaylarında olduğu için makyajsız halini tercih edeceğim.

    Bu arada yeni gelecek Visio System hakkında ilginç bir video buldum.
    Araç bir şekilde yoldan çıkmaya başlarsa uyarı veriyormuş.
    Başka marka ve modellerde de vardır belki, ben ilk defa gördüğüm için ilginç geldi.
    http://www.renault.co.uk/cars/model/newmeganehatch/visiosystem.aspx

    İyi günler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.