Şimdi Ara

Megane II ESP? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
20.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2006 Megane 2 Expression kullanıyorum aracım 6 hava yastıklı.Kuzenim 2007 yılında asf de satış şefiydi bu mesajı gördüğümde ona sordum bu durumu ancak bahsettiğiniz 2 hava yastıklı megane 2 göremedim bahsettiğiniz model 2001 megane 2004 2009 a kadar çıkmış bütün megane lar authentiqe den privilege modeline kadar hepsi 6 hava yastıklıdır bahsettiğiniz 2 hava yastığı sadece şehir efsanesi bu arada 1.5 dci 2006 model aracımda esp tuşuda bulunmakta acaba megane diye lagunamı aldım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass

    2006 Megane 2 Expression kullanıyorum aracım 6 hava yastıklı.Kuzenim 2007 yılında asf de satış şefiydi bu mesajı gördüğümde ona sordum bu durumu ancak bahsettiğiniz 2 hava yastıklı megane 2 göremedim bahsettiğiniz model 2001 megane 2004 2009 a kadar çıkmış bütün megane lar authentiqe den privilege modeline kadar hepsi 6 hava yastıklıdır bahsettiğiniz 2 hava yastığı sadece şehir efsanesi bu arada 1.5 dci 2006 model aracımda esp tuşuda bulunmakta acaba megane diye lagunamı aldım :)


    2007 yılında değil daha sonralarında çıkmıştı 2 havayastıklı. hatta authantique baz diye ayrı bir versiyondu. ayrıca esp düğmesinin fotoğrafını çekebilirmisiniz. belki aracınız yurtdışından getirilmiş olabilir
  • Aracımı 2.5 ay gibi bir zaman bekledim fotoğrafını çekip koyucam buraya aracım orjinal fransız ama dediğim gibi isterseniz teknik bilgi için bir renault bayii nden öğrenebilirsiniz yurtdışında ve avrupada üretilen tüm megane 2 ler 6 airbagdir.Authentiqe kullanan bir kaç tanıdığım var onların araçlarından fotoğraf çekip koyabilirim isteğe bağlı. Benim sadece anlamadığım 6 airbag konulan araçta neden ön çıtalarda airbag yok da arka çıtalarda var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass

    Aracımı 2.5 ay gibi bir zaman bekledim fotoğrafını çekip koyucam buraya aracım orjinal fransız ama dediğim gibi isterseniz teknik bilgi için bir renault bayii nden öğrenebilirsiniz yurtdışında ve avrupada üretilen tüm megane 2 ler 6 airbagdir.Authentiqe kullanan bir kaç tanıdığım var onların araçlarından fotoğraf çekip koyabilirim isteğe bağlı. Benim sadece anlamadığım 6 airbag konulan araçta neden ön çıtalarda airbag yok da arka çıtalarda var?


    beyefendi öyle değil işte... ben bunu farkedip renault'un web sayfasından ekran görüntüsü koymuştum, authentique'in de alt versiyonunu çıkardılar, genelde şirketler satın aldı, asf'de çalışan kuzeniniz otomobil satış temsilcilerinin %99'u ile aynı özelliği taşımakta, hatta satış şefiymiş gerçekten çok yazık bunu bilmiyor olması, bu araçlar Türkiye üretimi ve 2 hava yastıklı

    sizin aracınız avrupa üretimi ise esp olması çok normaldir

    buyrun size bahsettiğimiz modelden örnekler;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vehicles-cars-renault-megane-2010-megane-ii-authentique-1-5-dci-baz/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megane-ii-sedan-authentique-baz-1-6-16v-36349276/detay?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-yagmur-otomotivden-2008-model-dizel-megane-ii-authentique-baz-34617395/detay?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-diesel-2007-model-renault-megane-2-aut-baz-1-5-dci-36040575/detay?


    bu sayfayı da okuyabilirsiniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_51/tm.htm

    ön çıta arka çıta diye bişey yok, yan hava yastıkları ön koltuklarının cam tarafında bulunur, perde hava yastıkları ise önden arkaya doğru perde şeklinde uzanır, açılması halinde tavan çıtalarından aşağıya doğru iner



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 23 Aralık 2010; 0:20:38 >




  • Bu gönderdiğiniz fotoğraftaki araçlar 6 airbag lidir isterseniz ilan sahiplerini arayıp bizzat sorunuz veyahüt gidip araçlara yakından bakınız megane 2 lerde privilege de dahil yan çıtalarda airbag mevcut değildir. Sadece arkacamın yanındaki çıtalarda 2 airbag ön koltuk arkalarında 2 airbag direksiyon ve torpido üstü 2 airbag buda size 6 airbag yapar.Marka kötülemek için propaganda yapmak çok yersiz istediğiniz renault bayiine gidip sorun clio symbol deil bu megane! laguna nın bir alt modeli unutmayın 36.000 tl den fiyatları başlayan araçta 2 airbag olmaz olsa zaten istanbul megane 2 cenneti olmaz.Zaten bu şehir efsanesi gerçek olsa symbolle arasında bir fark kalmaz ki symbol bile çift airbag siz düşünün gerisini hyundai ile mi karıştırdınız şirket arabası olarak özel imalatmı yapıcak adamlar alıyosan al authentiqe bu araçların her serisi kaza testinden geçmiştir privilege i authentiqe imi var bunun.Desenki yağmur sensörü yok otomatik far yok eyvallah donanımdan donanıma değişir bunlar ama gelipte 2 airbag gibi saçma sapan bir lafta hiç caiz değil.Bence iyi araştırma yapın Çevremde benim aracım da dahil olmak üzere 2 authentiqe 1 privilege 1 expression 1 de dynamiqe bulunuyor benim araç hariç hepsi yerli ve hepside aynı ben bir fark görmedim benim tek ayrıcalığım esp olması bir fark yok yani emin olun... He ayrıca sahibindene koyulan megane 2 lere dikkat edin hep esp +asr falan işaretlidir .Emin olun hiç birindede yoktur.Adam işaretlememiştir herkez bizim gibi duyarlı değilki yok orda airbag var yok burda airbag var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass

    Bu gönderdiğiniz fotoğraftaki araçlar 6 airbag lidir isterseniz ilan sahiplerini arayıp bizzat sorunuz veyahüt gidip araçlara yakından bakınız megane 2 lerde privilege de dahil yan çıtalarda airbag mevcut değildir. Sadece arkacamın yanındaki çıtalarda 2 airbag ön koltuk arkalarında 2 airbag direksiyon ve torpido üstü 2 airbag buda size 6 airbag yapar.Marka kötülemek için propaganda yapmak çok yersiz istediğiniz renault bayiine gidip sorun clio symbol deil bu megane! laguna nın bir alt modeli unutmayın 36.000 tl den fiyatları başlayan araçta 2 airbag olmaz olsa zaten istanbul megane 2 cenneti olmaz.Zaten bu şehir efsanesi gerçek olsa symbolle arasında bir fark kalmaz ki symbol bile çift airbag siz düşünün gerisini hyundai ile mi karıştırdınız şirket arabası olarak özel imalatmı yapıcak adamlar alıyosan al authentiqe bu araçların her serisi kaza testinden geçmiştir privilege i authentiqe imi var bunun.Desenki yağmur sensörü yok otomatik far yok eyvallah donanımdan donanıma değişir bunlar ama gelipte 2 airbag gibi saçma sapan bir lafta hiç caiz değil.Bence iyi araştırma yapın Çevremde benim aracım da dahil olmak üzere 2 authentiqe 1 privilege 1 expression 1 de dynamiqe bulunuyor benim araç hariç hepsi yerli ve hepside aynı ben bir fark görmedim benim tek ayrıcalığım esp olması bir fark yok yani emin olun... He ayrıca sahibindene koyulan megane 2 lere dikkat edin hep esp +asr falan işaretlidir .Emin olun hiç birindede yoktur.Adam işaretlememiştir herkez bizim gibi duyarlı değilki yok orda airbag var yok burda airbag var.


    2 hava yastıklı bu araçlar!!! yan çıta dediğiniz yer neresi sizin ben araçta yan çıta tabirini ilk kez sizden duyuyorum. ark camın yanında falan değil, perde hava yastığı var önden arkaya kadar gider yan camlarda... ne marka kötülemesi, 24 yaşındayım 24 yıldır renault'a biniyorum, niye kötüleyeyim markayı




     Megane II ESP?

     Megane II ESP?

     Megane II ESP?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • dünden beri kafamı kemirip duruyordu bu modelin adı, authentique baz değil authentique business'tı bu versiyonun adı;

    2 Ağustos 2009'dan mesajım;

    quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif
    ...
    arz talep meselesi diye bişey duydun mu sen ömründe? insanlar alıyor ki adamlar üretiyor.

    renault megané II ilk çıktığında baz versiyonunda 6 hava yastığı standarttı. ama şimdi authentique business adı altında bir araç üretiyorlar. aynalar arka camlar manuel, hava yasttığı 2 tane, clio'dan farkı yok nerdeyse bomboş. ama şirketler gidip alıyor bu arabayı, 6 hava yastıklıdan sadece 700 lira farklıydı. ama alınıyor.
    ...

    google'da da authentique business diye aratarak bir çok bilgiye erişebilirsiniz
  • o kadar yazdıklarım yönetim tarafından siliniyor senin saygısızlığını görmezden gelip benim doğrularımı yasaklıyor ne kadar demokratk bi forum olduğu belli kimseninde bu yalan yanlış şeylere inanacağınıda inanmıyorum! Alamıyorsan karalama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!

    BİLMEYEN ARKADAŞLARDA Authentiqe bussines bu gün renault u aradım bahsedilen araç 6 airbag lidir! asf yi arayıp öğrenebilirsiniz 4 airbagli olarak da authentiqe wagon olanlar sadece 4 airbaglidir onlardada isteğe bağlı logan gibi camsız versiyonları satılmaktadır onlar bile 4 airbaglidir düşünün artık gerisini... Arkadaş ın renaultla arasında bişiler geçmiş sanırım ondan dolayı yediremiyor sanırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass

    o kadar yazdıklarım yönetim tarafından siliniyor senin saygısızlığını görmezden gelip benim doğrularımı yasaklıyor ne kadar demokratk bi forum olduğu belli kimseninde bu yalan yanlış şeylere inanacağınıda inanmıyorum! Alamıyorsan karalama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!

    BİLMEYEN ARKADAŞLARDA Authentiqe bussines bu gün renault u aradım bahsedilen araç 6 airbag lidir! asf yi arayıp öğrenebilirsiniz 4 airbagli olarak da authentiqe wagon olanlar sadece 4 airbaglidir onlardada isteğe bağlı logan gibi camsız versiyonları satılmaktadır onlar bile 4 airbaglidir düşünün artık gerisini... Arkadaş ın renaultla arasında bişiler geçmiş sanırım ondan dolayı yediremiyor sanırım..


    ne kadar da güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık... gelin şimdi beraber bakalım kim neyi bilmiyor neyi öğreniyor...

    öncelikle arkadaşım, fikirlerimiz bildiklerimiz farklı olabilir, ama tartışma üslubunu bilmiyorsun hala saçma saçma şeyler söylüyorsun... benim renault ile aramda hiçbirşey de geçmedi, authentique ile authentique business arasındaki farkları söyle o zaman iki donanım seviyesi arasında ne fark varmış, sen bu başlığı okuyana dek böyle bir donanım paketi olduğundan haberin bile yoktu, yukarıda kürsad arkadaşım da belirtti, sana bir de forumdan, link verdim, ha yok diyorsan ki ben sabitim benim dediğim doğru olacak illa, ben ona bişey diyemem, ben kimseye megané II kötü arabadır 2 hava yastığı vardır falan da demedim renault sana para mı veriyor da bu kadar savunuyorsun? modelinin baz versiyonunda her türlü donanımdan kısmak her markanın hakkıdır, bunu renault da yapar vw de yapar, highline passat'lardan nelerin kaldırıldığını da biliyoruz... ben de bugün renault.com.tr'den mail attım bakalım ne cevap gelecek, ben o serinin 2 hava yastıklı olduğuna adım gibi eminim yok sen tekerlekleri de sayıyorsan hava yastığı diye anca o zaman 6 eder, asf'yi arasınlar diyorsun da oranın cahil bir bayi olduğunu da sayende zaten önceki mesajlarında öğrenmiştik ben direkt mais'e sordum bakalım ne cevap gelecek?

    o kadar yazdıklarım siliniyor demişsin ne yazdın da arkadaşım ne bilgisi verdin ki, benim emek emek araştırıp bulduğum şeyler silindi, sadece havada kalıyor söylediklerin mesnetlendirebileceğin bir kaynağın mı vardı? sana demiş birisi megané'ların hepsi 6 hava yastıklıdır, kaptırmış gidiyorsun, evet megané II'lerin hepsi 6 hava yastıklıdır, taa ki authentique business çıkana kadar

    ben senin yaptığın saygısızlıkların üzerine bana yakışmayacak derecede senin seviyene düştüm bu durumdan da gerçekten rahatsızım, şikayetlerime baktım bugüne dek toplamda 3 mesajım silinmiş, ikisi sokakta arabaları çizen şerefli kardeşlerimize ettiğim küfürlerden...

    bu konu burada kapansın ben diyorum 2 hava yastığı var sen diyorsun 6 hava yastığı var, her türlü ispata da hazırım ama sonunda bişey olmalı istersen girelim iddiaya buluşalım ben sana 2 hava yastıklı bir megané II bulayım... bu araçlar sadece türkiye'de sadece türkiye için üretildi... 27000 liraya sıfırını filo olarak sattılar, bireysel kullanıcılar pek tercih etmedi zaten, çünkü onlar için auth. ile business arasında sadece 700 lira fark vardı... bak ben sana rakamlarla delillerle geliyorum bana sadece boş sözlerle gelme elinde bir delilin olsun bana de ki bak şu ilandaki araç business ve 6 hava yastıklı... aradım sahibini sordum gittim gördüm de, auth. ile business arasındaki donanım farkları şunlardır de (sürücü koltuğu yükseklik ayarı da yok başka farklılıklarını zahmet olmazsa biraz araştır lütfen)

    alamıyorsan karalama laflarını falan çocukluğuna veriyorum daha olgun insanlarla daha seviyeli tartışmalar yapıyordum genelde ama senin kadar sabitini ve kulaklarını gözlerini gerçeklere kapayanını ilk defa gördüm... sana megané II'yi kim anlatmışsa walla renault ona bir otomobil hediye etmeli resmen beynini yıkamışlar yaa

    sana son sözüm aşağıda verdiğim linkin sonlarına doğru mesajım var başkalarının da mesajları var aç zahmet olmazsa oku
    http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_51/tm.htm

    bak sana başka bir kaynaktan örnek:
    memeterdo isimli kullanıcının mesajı:
    quote:

    İşte renault bundan dolayı çok satıyor.Şirket araçlarına satılacak ee şirket niye para versin elektrikli aynayaotomatik klimaya?Bu yüzden megane2 business bile vardır araçta 2 hava yastığı falan vardır.Yani renaultta donanım çok fazla.Ona kalırsa 2004 yılında dynamıc modellerde bulunan xenon far,lastik basınç sensörü,6 hava yastığı stadanrt gibi özellikler şu an 2010 focusta bile yoktur.Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı renault.

    Ses konusuna gelincede evet ses mevcut,focusda düşünüyorum demişiniz focustada mevcut ama focustakini kulak verirseniz duyarsınız fakat meganedeki çok bozuk yollarda rahatsız edebilir.Fakat sırf ses için veya başka birşey için ben focusa en az 5.000 tl daha fazla vermem.İç tasarım yenilenir nerdeyse o fiyata...ve yapılabilecek modifiyeleri saymıyorum.

    2007 expression bakın bencede siz.Onlarda hız sabitleyici standart.İklim paket olursa otomatikklima geliyor,plus paket varsada çelik jantlar oluyor sanırsam ama janta pek takılmayın dışardan daha ucuza 16'veya 17' jant takabilirsiniz

    linki de burada:http://www.meganeforum.net/forum/tavsiye-t2995.15.html

    bak bu da başka bir kaynak:http://renaultclubtr.com/forum/showthread.php?t=8639
    hatta burada denilmiş ki;
    quote:

    bagaj ve torpido gözü ışıkları yok..
    sol camda otomatik komple açıp kapama tuşu yok


    quote:

    bu gün farkettiğim yeni şeyde arka koltukta da ışık yok.. sadece tek ön koltuk üstü ışık var


    marka fanatizmi yapma bence, ben doğuştan reno'cuyum bunu da yaz bir kenara ama eğri oturup doğru konuşmak gerekir, varsa aracın bir kusuru söyleyeceksin, acrupa'daki araçlara her türlü güvenlik donanımını koyup burada koymuyorsa kusura bakmasın o markayı herkes eleştirir, 2011'e giriyoruz adamlar hala ESP'yi opsiyon yapıyorlarsa sizin gibi fanatik kullanıcılar yüzündendir

    bu iki mesaj da kalsın senin mesajını son cümleden şikayet edecektim vazgeçtim, görenler kararını versinler, gerçi 10 mesajı olan üyeye ne kadar itibar edilir orası da ayrı ben burada yıllardır megané başlıklarında yazıyorum keşke sen de buralara takılmaya daha erkenden başlasaydın renault'un çok da üstün bir araç olmadığını sadece fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde en iyi alternatif olduğunu anlardın, 2. eli çok kuvvetlidir ama bu genelde donanımı yüksek modellerde böyle, donanımı düşük olanlar şirket aracı damgası yediğinden ikinci eli zayıf...

    esp tuşunun fotosunu da bekliyoruz sizden aracınız ithalse vardır değilse mümkün değil yoktur, yukarıda tuşun örneğini de verdim, bahsettiğiniz hava yastığının fotosunu da verdim perde hava yastığında ön arka diye bir ayrım yoktur, yan çıta diye bahsedilen yer de araçların dış yan taraflarındaki kapı üzerlerindeki plastik çıtalardır, nereyi kastettiğiniz anlasam yardımcı olmak isterdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 23 Aralık 2010; 22:07:09 >




  • Sataşarak yazan ilk sensin yaşıma veriyosun 85 doğumluyum senin yaşın kaç bilemem yıllardır renault kullanırım ayaklarım pedala uzandığından beri ben hiç bir markayı savunmam sadece kullandığım ve bildiğim bir aracın arkasında duruyorum 2 hava yastıklı megane 2 yoktur senin kanıtın forumdaki senin gibi marka düşmanları istediğin gibi şikayet edebilirsin ben gocunmam hiç problem yok burda işler böyle yürüyor olabilir sorun değil açıkcası.Sizde itibar mesaja göre oluyosa hepiniz çok itibarlı insanlarsınız bu konuya daha hiç bir şey yazmayacağım aracım esp lidir mümkün olduğunda bir fotoğrafını çekip koyarım dahada yazmam.Yeni üye olmam dünya'ya yeni geldiğim anlamına gelmiyor.Gördüğüm bildiğim konunun arkasında durmak hakkımdır sonuna kadar da savunurum Hiç bir marka bu şirket aracı bu aile aracı bu bilmem ne aracı diye de standart düşürmez haa dersen ki yükseklik ayarı oto far falan vs.vs. eyvallah sonuna kadar yanındayım onlarda ama airbag konusunu çok yanlış biliyorsun.Megane 2 konusunda bile aşşağılanan bir arabayı kalkıpta forumdan kanıt diye sunduğun başkalarının yazdığı yazılardan yargılayacak ve ya 2 airbaglidir haklısın diyecek değilim.Çok büyük yanlışlıktasın kulaktan dolma bilgiyle karalama yapıyorsun başka bir şey değil Herkeze hayırlı konu açmalar dürüst bilgiler dileğiyle daha da yazmıyorum siz bu yazıyı okuduktan sonra ben üyeliğimide silerim itibar size kalsın saygılarımla... Ayrıca aracım ithal sedan dır şimdi sedanların itali de yok diceksiniz haziranda çıkan ilk makyajlı serinin uyruğuna bilgilerine bakarsanız sevinirim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass

    Sataşarak yazan ilk sensin yaşıma veriyosun 85 doğumluyum senin yaşın kaç bilemem yıllardır renault kullanırım ayaklarım pedala uzandığından beri ben hiç bir markayı savunmam sadece kullandığım ve bildiğim bir aracın arkasında duruyorum 2 hava yastıklı megane 2 yoktur senin kanıtın forumdaki senin gibi marka düşmanları istediğin gibi şikayet edebilirsin ben gocunmam hiç problem yok burda işler böyle yürüyor olabilir sorun değil açıkcası.Sizde itibar mesaja göre oluyosa hepiniz çok itibarlı insanlarsınız bu konuya daha hiç bir şey yazmayacağım aracım esp lidir mümkün olduğunda bir fotoğrafını çekip koyarım dahada yazmam.Yeni üye olmam dünya'ya yeni geldiğim anlamına gelmiyor.Gördüğüm bildiğim konunun arkasında durmak hakkımdır sonuna kadar da savunurum Hiç bir marka bu şirket aracı bu aile aracı bu bilmem ne aracı diye de standart düşürmez haa dersen ki yükseklik ayarı oto far falan vs.vs. eyvallah sonuna kadar yanındayım onlarda ama airbag konusunu çok yanlış biliyorsun.Megane 2 konusunda bile aşşağılanan bir arabayı kalkıpta forumdan kanıt diye sunduğun başkalarının yazdığı yazılardan yargılayacak ve ya 2 airbaglidir haklısın diyecek değilim.Çok büyük yanlışlıktasın kulaktan dolma bilgiyle karalama yapıyorsun başka bir şey değil Herkeze hayırlı konu açmalar dürüst bilgiler dileğiyle daha da yazmıyorum siz bu yazıyı okuduktan sonra ben üyeliğimide silerim itibar size kalsın saygılarımla... Ayrıca aracım ithal sedan dır şimdi sedanların itali de yok diceksiniz haziranda çıkan ilk makyajlı serinin uyruğuna bilgilerine bakarsanız sevinirim...

    yukarıda da yazdığım gibi... aracınız ithalse esp olma ihtimali vardır, yoksa mümkün değildir, benim anlayamadığım ben ya da başkaları doğruları yazınca marka düşmanı oluyor siz yazınca doğru oluyor...

    bak arkadaşım sana son bişey söyleyeceğim, ben megané II'nin 2 hava yastıklı modeli olduğunu renault.com.tr'den öğrendim orada görüp burada paylaşmıştım hatta, renault.com.tr'den diyorum bilmiyorum senin için bişey ifade ediyor mu? ben de 87 doğumluyum ve kendimi bildim bileli otomobil hastasıyım ayrıca doğup büyüdüğüm araçlar renault olunca ister istemez öncelikli markan bu oluyor, sence böyle bir insan neden renault'u kötülesin bunu mantığın alıyor mu? hadi jetta'ya astra'ya focus'a laf söylesem neyse... kaldı ki ortada araca kötü diyen de yok, sen neden bu kadar tepki koyuyorsun anlamış değilim

    sana soru soruyorum cevap veremiyorsun, authentique business diye bir model çıkmış mı çıkmamış mı? çıkmışsa authentique'den farkları nelerdir? bu sorunun cevabını araştır bence, gerçekten çok büyük yanılgı içindesin altı üstü araba yani bu kadar tapma

    demişsin ki senin kanıtın senin gibi marka düşmanları, ben sana MEGANE II başlığından link vermişim oku diye, sen o başlıkta yazan insanlara marka düşmanı diyorsun farkında mısın? bunu mantığın alıyor mu gerçekten? vw forumunda vw sahiplerinin vw düşmanlığı yaptığını hiç gördün mü sen gerçi forumda yenisin...

    ayrıca yineliyorum Türkçe'de herkez diye bir kelime malesef bulunmamakta ama sen buna da inat edersin şimdi... senin aracına ben kalkıp da hayır onlarda 2 var 4 var diyor muyum? senin arabanda esp yok olamaz diyor muyum?

    gerçekten yazdıklarımı sakin kafayla okursan anlayabileceğini düşünüyorum, marka düşmanlığı yapan da yok burada, bilmediğimi söylemem bildiğimin de arkasında sonuna kadar dururum, seni inandırmak zorunda değilim tabi ki de ama malesef gerçek bu, ister kabullen ister kabullenme sen bunu kabul etsen ben ne kazanırım kabul etmesen ne kaybederim... mesela forumda megané II başlığı var, orada megané II kulanıcıları var, onlara bir sor var mı yok mu diye adamlar o markanın o modelinin kullanıcısı neden kötülesinler, ha türkiye'deki bir çok insan renault'un bu çakallığını bilmiyor, ama bunu sadece renault değil tüm markalar yapıyor, git vw passat başlığında sor highline versiyonunda makyajdan sonra neler kalktı? 230V priz var mı yok mu artık? hatta adamlar katalogda olan özellikleri bile koymuyorlar araca, geçen de tartışması vardı passat başlığında

    bence renault'u ve megané'ı gözünde bu kadar büyütme, focus'un yol tutuşu ile megané karşılaştırmışsın böyle şeyleri yapma bence herkesin aracı kendine güzeldir ama fanatiklik yapmanın anlamı yok, şu an ben bir gs'li olarak çıksam abi gs ne güzel top oynuyor desem senin yaptıklarına benzer, bilmem anlatabildim mi?

    forumda renault profesörü var taparcasına renault sever sen de iyi olmasın denizkubi arkadaşa bu başlığın linkini gönderdim bir okusun yorum yapsın istedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Aralık 2010; 9:01:46 >




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-2009-model-megane-1-5-dci-temiz-bir-arac-37232189/detay/


    muhtemelen bu araçta aynı şekilde. Fotoğraflarında ön koltukların yandan çekilmiş fotoğrafı var. Bir bakın bakalım yan hava yastığının işareti koltuk üzerinde varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kürsad

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-2009-model-megane-1-5-dci-temiz-bir-arac-37232189/detay/


    muhtemelen bu araçta aynı şekilde. Fotoğraflarında ön koltukların yandan çekilmiş fotoğrafı var. Bir bakın bakalım yan hava yastığının işareti koltuk üzerinde varmı?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-megane-1-4-authentique-orjinal-servis-bakimli-37227305/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-hatasiz-ilk-sahibinden-32205447/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-2009-megane-32-000-km-kisa-sureligine-bu-fiyattir-29917478/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-diesel-2007-model-renault-megane-2-aut-baz-1-5-dci-36040575/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-ares-den-2007-model-ilk-elden-megane-authentique-35706922/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-bilginoglu-ndan-hemen-teslim-kefilsiz-kosulsuz-kredi-imkani-37220777/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sahibinden-98000-km-de-12-ay-mekanik-garantili-37200047/detay

    bu araçları ayırt etmenin yolu, kürsad abimizin verdiği linkte yazdığı üzere arka koltuk kafalıkları, arkadaş demiş benden için clio symbol'le karıştırmışsın diye, ben değil de renault biraz karıştırmış, renault broadway'in 2 hava yastığı + abs'li hali bir de kartlı sistem var o kadar, diğer donanımları aynı... ön 2 cam otomatiği, manuel aynalar vs...








  • ve bu tartışmaya son noktayı koyuyorum;

    Konu: e-mail başvurunuz‏
    Tarih: 24.12.2010
    Gönderen: Renault Müşteri Hizmetleri <mym@renault.com.tr>

    Sn. ARİF XXXXXXX,

    Başvurunuz ile ilgili olarak belirtmek isteriz ki; Megane Sedan "AUTHENTIQUE BUSINESS" versiyonunda "Çift kademeli açılan sürücü ve yolcu havayastıkları" olmak üzere 2 adet hava yastığı standart olarak sunulmaktadır.

    Renault Mais ve şebekesi olarak markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

    Saygılarımızla,
    RENAULT MAİS A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri


    bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
    quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass
    ...
    BİLMEYEN ARKADAŞLARDA Authentiqe bussines bu gün renault u aradım bahsedilen araç 6 airbag lidir! asf yi arayıp öğrenebilirsiniz...


    seni kandırmışlar arkadaşım kiminle konuştun sen merak ettim, yine engin bilgileriyle seni aydınlatan(!) asf'nin satış şefi kuzenini mi aradın yoksa? bak yukarıdaki metin Renault'tan geldi mail adresini ver de bir kopyasını göndereyim, çıktısını al da as bence odanın duvarına çok biliyorum diye de atıp tutma bence, burada marka kötüleyen yok burada marka fanatizmi var, körü körüne parti destekleyenler gibi renault'u savunuyorsun. yazık gerçekten çok yazık biraz araştırayım öğreneyim bilgileneyim hatalı öğrendiklerimi düzelteyim, ben böyle biliyordum ama acaba doğrusu bu olabilir mi diye bir araştırayım yok... bak sen bir iddia attın ben araştırdım ve benim iddiamın gerçek olduğunu kanıtladım sen ne yaptın, sadece "boş" laf... neymiş marka düşmanıymışım, otomobilden anlamıyormuşum, renault'la aramda bişey geçmişmiş, alamıyorsan dil uzatmaymış kedi ciğer falanmış iyice seviyeyi yere indirdin... palavralarla gelme gerçeklerle gel bundan sonra... araştır öğren gerçeklerle gel, buraya yazmayı biliyorsun zahmet olmazsa iki kelime de renault'a yaz da sana da versinler cevabı... sor bakalım 2 hava yastıklı megané II var mıymış yok muymuş?

    buraya da şu anahtar kelimeleri ekleyeyim, ileride forumda arayan olursa çabuk bulsun, megané megane II 2 iki hava yastığı airbag authentique business, authentique baz, otantik baz, otantik business



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Aralık 2010; 16:05:16 >




  • bunu da "ne tesadüftür ki" asf'nin sayfasından bugün buldum;

     Megane II ESP?

    kaynak:http://www.asf.com.tr/images/cars/meganesedan/fiyat.pdf

    bir sorsak ki acaba business'ın farkı neymiş neden ucuzmuş?

    o kadar dandik bir yermiş ki bu asf, sitelerinde hala megané sedan var, fiyat listesi de ekim 2009'a ait daha fiyat listesi kısmında fluence yok! modeller kısmında ise araçların donanımları yer almıyor, yani 2 hava yastıklı modelin donanımları yok, o bayi de bu yüzden sanırım cahil cahil bilgi veriyor, kampanyalara tıklıyorum 2009 yılının kampanyaları çıkıyor... yazık bir de türkiye'nin en çok satış yapan bayisiymiş...

    çağdaş arkadaşımız sayesinde eğlendim walla akşam akşam asf'ye gitmek isterim en kısa zamanda

    çağdaş arkadaşım foruma giriyorsun ve bunları okuyorsun, buraya yazı yazman sana bişey kaybettirmez bildiklerimizi paylaşalım, bilmediklerimizi öğrenelim yanlış bildizklerimizi düzeltelim diye bu forum var, forumdan bu konu yüzünden uzaklaşmanı istemem, megané II başlığına da katılıp orada paylaşımlar yapabilirsin, aracınız bahsettiğinize göre özel bir araç, yerli üretimlerden farklarını anlatmanızı bekliyorum şahsen, mesela megané III'te baya farklılıklar var II'de neler farklı bilmiyorum ve merak ediyorum


    quote:

    Orijinalden alıntı: Caqdass

    ...ben hiç bir markayı savunmam sadece kullandığım ve bildiğim bir aracın arkasında duruyorum 2 hava yastıklı megane 2 yoktur senin kanıtın forumdaki senin gibi marka düşmanları istediğin gibi şikayet edebilirsin ben gocunmam hiç problem yok burda işler böyle yürüyor olabilir sorun değil açıkcası.Sizde itibar mesaja göre oluyosa hepiniz çok itibarlı insanlarsınız bu konuya daha hiç bir şey yazmayacağım aracım esp lidir mümkün olduğunda bir fotoğrafını çekip koyarım dahada yazmam.Yeni üye olmam dünya'ya yeni geldiğim anlamına gelmiyor.Gördüğüm bildiğim konunun arkasında durmak hakkımdır sonuna kadar da savunurum Hiç bir marka bu şirket aracı bu aile aracı bu bilmem ne aracı diye de standart düşürmez haa dersen ki yükseklik ayarı oto far falan vs.vs. eyvallah sonuna kadar yanındayım onlarda ama airbag konusunu çok yanlış biliyorsun.Megane 2 konusunda bile aşşağılanan bir arabayı kalkıpta forumdan kanıt diye sunduğun başkalarının yazdığı yazılardan yargılayacak ve ya 2 airbaglidir haklısın diyecek değilim.Çok büyük yanlışlıktasın kulaktan dolma bilgiyle karalama yapıyorsun başka bir şey değil Herkeze hayırlı konu açmalar dürüst bilgiler dileğiyle daha da yazmıyorum siz bu yazıyı okuduktan sonra ben üyeliğimide silerim itibar size kalsın saygılarımla... Ayrıca aracım ithal sedan dır şimdi sedanların itali de yok diceksiniz haziranda çıkan ilk makyajlı serinin uyruğuna bilgilerine bakarsanız sevinirim...

    çağdaş kardeşim koyu yazdığım yerleri tekrar bir oku bakalım ne diyeceksin acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Aralık 2010; 23:50:07 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.