Şimdi Ara

MEGANE II SPORTWAY 1500 DCİ 80 BG 17'lik JANT TAKSAM YORULURMU.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAMLAR MEGANE II BÖLÜMÜNDE JANT KONUSUNDA SIKINTILARI YAZMIŞ ARKADAŞLAR.18"JANT ALIPTA 3 GÜN SONRA İADE ETMEK İSTEYEN BİLE VAR.BENDE 17 "lik JANT TAKMAK İSTİYORUM.AYNI SIKINTILARI BENDE YAŞICAKMIYIM.ÜZERİNDE 15" ORJİNAL JANTI VAR.BİRAZ MODİFİYE TUTKUNUNYUM.BU YÜZDEN SIFIR ALDIM.YOKSA ORJİNAL MI KALSIN.KARARSIZIM.SAOLUN.



  • Sayın arkadaşım benim aracımda 17 Orjinal reno jantı var(megane2 sedan).Yorulma olayını bilmiyorum ama Aracımda bir sorun yok.Yakııtımda da gözle görülür bir artış yok.

    Ancak serviste duyduğum kadarı ile taksicilerin daha onceden araclarına taktığı değişik cantları yakıt artışı olduğundan sokup yeniden orjinal cant takmaları.Tabi tam bilemiyorum ticari olduğundan kucuk hesaplar bile etkiliyordur onları.

    Bana yetkili arkadaşın soyledeği
    Dışarıdasn alınan cantlar ağır olabiliyormus.Zaten bu cantlar normalde alimyum çelik karışı imiş galiba.Ve çelik daha ucuz olduğundan bu maddeyi fazla koyuyorlarmış.Dolayısı ile daha ağır olacağından yakıtı etkiliyormuş.Yanlış anlatımım varsa özür dilerim hatırladığım budur.

    Dediğim gibi benim aracım 2006 dynamic 80 hp diesel 1 depo yakıt ile 1000 KM yol gittim dahada yakıt kalmıştı.Normal sehiriçi kullanımda sanırım 800-900 km civarında gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_han -- 24 Ağustos 2007; 21:04:12 >
  • kesinlikle orjinalı kalsın arabayı mahfedersin hem gitmez hem çok yakar hem rot başları vs vs bozarsın sonra çok üzülürsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.