Şimdi Ara

Mehmet yıldız a resmi teklif Trabzon'dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Transferin hızlı takımı Trabzonspor, şimdi de Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız için kırmızı beyazlı kulübe resmi teklifte bulundu!..

    Bordo mavili yönetimin, Sivasspor'a golcü futbolcu için takas ve para önerdiği öğrenilirken, bu transferin bir kaç gün içinde bitebileceği gelen haberler arasında.

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun "Kulübün ve Mehmet'in menfaatlarinin çakıştığı durumda bu transfer gerçekleşebilir. Herkesin alternatifi var. Portföyümde 100'e yakın futbolcu var. Avrupa'dan bir futbolcu alarak Mehmet Yıldız'ın yerini doldurabiliriz" dedi.

    MARATON.COM.TR



  • Gerçekleşeceğine Pek ihtimal Vermiyorum
    İstenilen Rakamlar Çok Fazla
    Ayrıca Mehmet Yıldız'ın Geçen sene Sivas maçından dolayı Taraftar gözünde ki drumunuda göz önüne alırsak olmayacağını düşünüyorum
  • 2007 Eylül ayında radyosporu dinliyorum. transferin son günü, son saatleri hatta. programa Mehmet Yıldız bağlandı. Trabzonsporla bir aksilik olmazsa anlaştık dedi. Sonra ne olduysa bizim o "berbat" eski yönetim transferden vazgeçti.. Ben Gökhan ÜNAL transferine çok sevindim ve çok umutlandım.umarım stadımıza çeki düzen verirler , TS bize güzel futbol izletir ve bizim uşaklarda doğru düzgün, adam gibi, karadeniz insanına yakışır bir şekilde maç seyreder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.