Şimdi Ara

Meizu 16 elimizde: Amiral gemisi katili telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
5
Favori
31.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda xiaomi fanından çok meizu fanı varmış bunu da öğrenmiş olduk.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraakkoc

    Hocam kırılmaz cam olsa da gayet iyi normal bir şekilde okuyor parmak izini bununla ilgili YouTube da bir test videosu vardı videoyu şimdi bulamadım atacaktım ona baktım da bulamadım çok fazla meizu 16 videosu izlediğim için çıkaramadım arasından :)
    Çok teşekkür ederim hocam. Ekran koruyucu ile okuyabilmesine sevindim. Özellikle amoled ekranlı bir telefonu ekran koruyucu olmadan kullanmak riskli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 telefon arasında one plus bir başka duruyor :=)

  • cihazı nereden temin ettiniz paylaşır mısınız

  • CircassiaN98 C kullanıcısına yanıt
    https://www.meizu.com/en/15/summary/index.html



    alt kısımdan östenitik fazdaki 316L çelik yazdığını görebilirsin.



    verdiğiniz örneğe gelince eski firma olmak köklerinden güç almak olduğu gibi kibre kapılıp çöp satsak satar, biz ne yapsak doğrudur zaten biz ne desek inanırlarla aynı kapıya çıkıyor.



    Bugün dünyanın en iyi ses cihazlarını üretenler 1 çinliler 2 japonlar ancak japonlar daha köklü



    bugün Dünyanın en öncü ve yenilikçi ve köklü firmalarlarından 90ların en büyük teknoloji devi sony Telefon piyasasında başarısız



    Bravia tv kalitesi olarak sayılı markalardan

    Video kamera konusunda sony nin rakibi bir firma yok

    Fotoğraf Makinesi konusunda aynasız veya dslr like d en iyisi DSLR da ise dünyanın en iyi markalarından biri



    ses ve müzik sistemlerinde global pazarda en kaliteli firma

    Eğlence sektörü PlayStation Sony Music ve Sony Production hala çok güçlü markalar

    Apple ın ses formatını geliştiren ve dünya yazılım dünyasında da önemli etkileri olan bir firma

    Dünya mobil kamera sensörünün yegane satıcısı





    ancak Kamera konusunda rakiplerinden geride tasarım anlayışında geride ses konusunda ahize de birçok modelinde sorun çıktı. Ekran kalitesinde geride çinli firmalar gaming phone furyasına katılırken rakipleri ondan aldığı sensörle 2-3 kamera birden koyup algoritma geliştirirken playstation markasının sahibi Yalnızca bakabildi





    Toshiba NAND sistemini bulan firma olmasına rağmen



    Lexar, Micron, Kingston, Samsung gibi firmalar hem ssd de hemde hafıza kartında kullanılan sistemin sahibini ezdi geçti





    Dünyanın en büyük telefon firması nokia nasıl oldu da android gerçeğini göremeyip battı?



    Microsoft gibi dahi bir kuruluş Windows Mobile ile ilk akıllı CEP TELEFONUNU, Windows Ce ile ilk pocket pc yi yapmasına rağmen daha büyük kökü ve geçmişiyle neden Android karşısında Windows Phone tutunamadı? Daha köklü olmasına rağmen neden metro arayüzünün berbat ve kullanışsız olduğunu anlayamadı?





    Motorola gibi bir şirket birçok ilke rağmen neden battı





    Palm Treo ile Akıllı Pc yi gerçekten gösteren palm neden battı? Birçok patent ve lisansa sahipti ve yeniliğe



    Sony Psp ile rekorlar kırarken psvita neden hüsran oldu ve switch karşısında hala sessiz





    samsung güncelleme desteği konusunda kullanıcılarını yüz üstü bırakmasına rağmen, Türkiye de sayısız model cihaz 4g desteklerken exynoslu çürük (o dönemki exynos berbattı) 4g desteklemeyen modelleri türkiyeye getirdi rakipleri metal veya cam kullanırken plastikle yine milyonlar sattı SAMSUNGTA batarya şişme sorunu amiral gemilerinin çoğunda vardır ve kroniktir. durduğu yerde bile şişer ama ilk defa note7 ile gündeme geldi samsung malzeme kalitesi konusunda ekran harici birçok firmadan kötü hatta planlı eskitme yapıldığını düşünüyorum. S9 da bile hala neden exynos Thermal Throttling problemiyle karşı karşıya? Neden hala yaptığı arayüz stabil değil? Ve neden bunca hataya rağmen çok satıyor?





    İnsanlar at eti sattığı bilmelerine rağmen o markadan hamburger yiyor? Marka olmak kalite olmak değil. aksine büyüdükçe kaliteden ödün vermek oluyor.



    Bugün büyük japon devlerinin çoğu çine satıldı. Vaio gibi bir efsane yalnızca japon pazarında kaldı. Ericsson gibi bir markadan haber yok.



    Japonya almanya gibi teknoloji kökü büyük olan ülkeler varken neden tayvan, kore, çin vb gibi ülkelerden işlemci mobil işlemci modem vb çıktı ve çıkıyor?





    eski olmak köklü olmak herşeyi bilmek ve doğru yapmak olsaydı





    bugün ne roma

    ne hun devleti

    ne Osmanlı batardı. en basitinden yukarıda saydığım teknoloji devlerinin nasıl battığını biliyorsunuz. Birgün insanlar samsung un da kalitesiz olduğunu halk anlayınca ondan da yüz çevirecek, kamera ve ekran kalitesi çok iyi ötesi hakkında konuşmayacağım



    xiaomi nin sıkıntıları yalnızca lg panelde gözükmüyor. tuş bozukluğu çok fazla kasa soyulması had safhada pro7plus aliexpresste satılan kılıf sayısına bakılarak milyonlarca satmış olması lazım ve ben tüm meizu forumlarını takip ediyorum çinde dahil bir tane donanımsal sorun bildiren yok cihaz hakkında





    okuduğunuz inceleme konusunda diyeceğim cihazdaki materyal özellikle daha zor parmak izi kalıyor elde tutuş hassasiyeti harika apayrı bir cihaz ancak zor oluşan parmak izide zor siliniyor. tamamiyle karalamak için yazılmış mi6 da çok kolay oluşuyor minote3 dede öyle şuan 15 kullanıyorum. çokta uzatmak istemiyorum ön yargıyla yaklaşana hiçbirşey anlatılmaz umarım en yakında bir meizu deneme fırsatınız olur. Teklifim hala geçerli istanbuldaysanız denetebiliriz görürsünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maaammmi M kullanıcısına yanıt
    şöyle diyeyim cihaz ayın 20 sinde çinde satışa çıkacak global satış daha sonra elindeki cihaz global yani Meizu Türkiye ekibi tarafından temin edildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun arka kamerası nin altındaki şey nedirler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasit019

    Telefonun arka kamerası nin altındaki şey nedirler?
    led flash
  • Çok fark var baştan başa değişti bilmediğinizden böyle yazıyorsunuz. sizin dediğiniz gibi de sorunlu değil. ne fark yok siz onu söyleyin biz onu bilelim.

    arayüz ayarlar menüsü birçok program değişti onlarca yeni özellik geldi mesaj sistemine kadar müzik çalarına kadar harika oldu.



    amiral Gemisi olarak

    Pro7 Plus

    Meizu 15 Plus

    Şimdide Meizu 16 Plus çıktı





    Xiaomi 10 tane amiral gemisi ne çıkardı acaba? alt cihaz çıkarmak marifet değil onlarıda sorarsanız m6note m6 m6t m6s m15 Meizu E3 meizu 15 var.





    Meizu nun kalitesinden dolayı getiren birçok satıcı vardı bizim halkın beyni xiaomi ile yıkandığından ve bilmediğinden korktuğundan yanaşmıyor. ayrıca bir malın çok satması çok kaliteli olduğunu göstermez iyi reklam yapıldığını gösterir reklamda sadece televizyonda yapılmaz. sizin gibi sahada çalışan adamlarla yapılır. Mıuı 10da ana menüye geldi diye sevinilen özellikleri flyme 4 de kuklanıyorduk bilin istedim. firmanın yazılım noktasında hatası yok değil. ama xiaomi de farksız hatta daha kötü xiaomi gibi zırt pırt vermektense 1 tane verip sağlam vermeyi tercih eder hatası varsa bildirilir. hızlıca stabil güncelleme verilir.



    birtek pro7 plusımız yok şuan da meizu 15 kullanıyorum zaten. denemediğimiz cihaz hakkında konuşmuyoruz. Xiaomi nin o kadar berbat ürünleri varki inceleme yapayım derken o kadar çok hatasını yazmışım ki hatalar ve hakaret silsilesi olup incelemeyi iptak ettiğim çok ürünğ oldu. 20 belki 30 a yakın yükte hafif pahada ağır xiaomi ürünü kullanıyorum. Mi Notebook Pro amazfit watch mi desk lamp xiaomi akıllı termos xiaomi tens cihazı vb gibi bazısındanda 2 şer tane var. Mi Notebook PRO incelememi hem youtube dan hemde dh den bulabilirsiniz. ne kadar memnun olduğumuda görürsünüz firmanın telefon ve tablet konusunda çok çok ilerlemesi lazım tabletlerinin ekranı harika geri kalanı berbat herşeyiyle Huawei Mediapad M3 ve m5 ailesi çok çok daha başarılı ve sorunsuz. Aynı şekilde telefon noktasında meizunun çok aşağısındalar, en pahalı kulaklığıda vardı xiaominin elimde meşhur hiresli type c li Anc li kulaklığı nedense hires SERTİFİKAsı olmayan anc desteklemeyen Meizu flow karşısında malzeme tasarım noktasında ölü olduğu gibi ses noktasında da berbattı. Kulaklığı sattığım kişi Türkiye nin En büyük xiaomi grubunun yöneticisi ve çok memnun yanımda Meizu flowu da götürmüştüm denesin diye denemek nasip olmadı acelesi varmış :) deneseydi uyanacaktı





    daha önce başka birisi de aynı sizin kafada olup bana saldırıyordu elimdeki xiaomi cihazlarının 4 te 1 i var yok şurada meizu ise 2-3 cihazı geçmez akıllı ev aletleri f/p olarak rakibi yok gibi birşey şuanda xiaomi nin ancak telefon tablet konusu kesinlikle öyle değil. evde olsam istifler atardım size özel en fazla kullandığım marka xiaomi sonra samsung belki en az da meizudur.



    Şimdi sizin dediğinize göre bu fotoğrafa bakarak benim ağır xiaomi fanı olmam gerekir veya samsung. BEN ALDIĞIM MALIN KÖLESİ DEĞİLİM DENERİM KULLANIRIM. EKSİSİNİ ARTISINI SÖYLERİM HİÇBİR MARKAYA BAĞLILIĞIM YOK. Mi pad 2 en büyük rezaletti. en büyük dolandırıcılıkları ise Amazfit Pace ve Stratos yani Amazfit 2 ailesi elinize alıp görsellerdeki saatin gerçekte pixel pixel anadolu olduğunu görünce hayata küsüyorsunuz.



    Görsellerde en fazla sahtecilik yapan görsellerdeki görüntüyle oynayan yeganr firmalardandır. mi8 eede öyle bir işlemci kartı yok dediğimizde millet yine çamur atıyorsun fansın vs demişti her zaman ki gibi çok güzel göz boyadılar cihaz şeffaf anakartı gözüküyor diye

    Meizu 16 elimizde: Amiral gemisi katili telefon





    her markayı imkan oldukça deniyorum. Xiaomi F/P anlayışını mi4 den sonra kaybetti. ben ne xiaomi kullanıyorum diye xiaomiyi nede başka markayı överim kimse parasını kolay kazanmıyor. Kulaklık konusundada piston 2 den sonra aynı başarıyı yakalayamadı firma



    fotoğraftaki ürünler bilmeyen arkadaşlar için


    Xiaomi Mi Ultrabook Pro 15.6
    Xiaomi Amazfit Pace
    Mİ BAND 1s
    Mi Desk Lamp
    Mijia CXB61QM Power strip
    Mi Leravan Tens cihazı 2 adet
    Mi 16000mAh Powerbank 2 adet
    Mi Akıllı Termos
    Mi Type C Gürültü Engelleyici kulaklık


    olmayanlardan bazıları yeni model xiaomi kulaklık ve Xiaomi Traş makinesi daha uzar gideeerrrrr...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 19 Ağustos 2018; 1:3:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • led flaşın ortasında lazer otofokus var meizu 15 deki gibi



    laser otofokus+faz algılamalı otofokus+dual pixel teknolojisi Ois+Ais(Eis in yapay zekalısı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 19 Ağustos 2018; 1:5:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce fotoğraf kalitesi nasıldır ? Örnek varmı hic ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    youtube da 16 Plus ın var 16 nında vardır arayın bulursunuz.



    https://youtu.be/UPyLrbUccjw



    Vaktiniz olursa Bunu seyredin derim 16 Plus vs P20 Pro kamera kıyaslaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx4 mx5 kullandıktan sonra Qualcomm işlemcili diye mi5s aldım, ama yukarıda anlatılanları tekrarlamaya gerek yok, özet olarak flyme OS u ve malzeme kalitesi ile meizu piyasadaki çoğu ürünün çok üstünde bir tatmin sağlıyor, şu anda da Pro 7 plus kullanıyorum,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi çöp Apple hepsinin anasını ağlatır bunlar telefon mu la apple varken

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman gelir acaba ?
  • camı gorilla glass kaç ?

    Ekran nit değeri güneş altında nasıl acaba ? 430 nit yeterli mi yoksa güneş altında daha yükseliyor mu nit değeri ?

    Kasa materyali nedir ? Bunları bulamadım.

    Birde 4g için 20mhz bandı var mı ?

    Bu telefon xiaomiden daha mı iyi ? one plus 6 ile bunun arasında kalacağım gibi. Baya ilgimi çekti.
  • Flyme 6 yı 7 yi kullanmasak inanacağız söylediklerinize neyse çok fazla tartışmayacağım sonu yok çünkü.. ancak hani nesi var dediniz ya bir tane basit bir örnek vereyim..

    Mesaj yazacaksın, yeni mesaja giriyosan alıcıyı kafadan rehberden birini eklemiş olarak açıyor karşına,neyse o eklediği alıcıyı da sildirmiyor sana, taki gidip uygulamalarda mesajın verisini silmeden çözemiyorsun sorunu...face gruplarında çok yazılan sorunlardan biridir ayrıca bu..Nasıl küçük ama boktan bir yazılım sorunu değil mi...Böyle daha bir sürü örnek veririm ama dediğim gibi amacım tartışmak değil..Kısaca Flyme çöptür...yarın Xiaominin kusurunu gördüm mü onu da yazarım tıpkı yukarda yazdığım gibi..

    Fanboyluk kimseye bişey vermez...Madem fanboy değilsiniz öyle görünmekten vazgeçin..yoksa kimi ilgilendirir kullanılan çeliğin türü alaşımı,numarası..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonun satisi ne zaman olur?

    Iphone dan gecmeyi dusunuyorum umarim android rahat ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi6'dan asla Mi8'e geçiş yapmam, ama Meizu 16'ya geçiş yapabilirim.
  • Son üç senedir meizu m2 note kullanan biri olarak bir daha meizu almak isteyeceğim aklıma gelmezdi. Ama meizu hem tasarım hem donanım olarak iyi iş çıkarmış. Almak istemememin nedeni android versiyonu çıktığı versiyonda kalıyor güncelleme almıyor, google play store u bile internetten kendim bulup indirdim, yazılım konusunda sıkıntılı bir marka güvenemiyorsun elin çinlisine ve meizu 16 nın ekranının m2 note ekranından bir farkı yok. Açıkcası 3 senedir baktığım ekrana bir 3 sene daha bakmak istermiyim emin değilim. İnsan bir zaman sonra sıkılıp farklı marka modeller kullanmak istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.