Şimdi Ara

MEIZU M2 NOTE MU LENOVO K3 NOTE MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım büyük ekranlı bir telefon alacak ve iki telefon arasında kaldı. Birkaç gün satacağım lenovo vibe x2'yi test etmiş biri olarak memnun kaldığım lenovoyu tavsiye ettim.Zaten ekran boyutları aynı, ekran kalitelerine de diyecek birşey yok özellik olarak birbirine çok yakın telefonlar.Görsellik olarak lenovo'nun arayüzü ve temalarını çok beğendim.Ancak m2 note da parmak izi okuyucusuna sahip olduğunu söyledim adamın kafası karıştı. Bildiğim kadarıyla türkçe dil destekleri de yok. Bana foruma konu açmamı ona göre karar vereceğini söyledi fikirlerinizi merak ediyoruz.

     MEIZU M2 NOTE MU LENOVO K3 NOTE MU?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusIS -- 8 Ağustos 2015; 18:39:24 >







  • M2 Note'da parmak izi okuyucu yok.
  • http://youtu.be/rbN4l1xDoo0
    K3 Note daha performanslı telefon. Kamerası daha iyi. Meizu M2 Note'un ise ekranı daha iyi, renkler daha canlı, şekil olarak daha güzel duruyor. Ben olsam K3 Note'u tercih ederdim. Sayfa açma hızlarında videoda ciddi fark var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.hulk D kullanıcısına yanıt
    Meizu M2'nin kamerası daha iyi. Ben 5-6 kaynaktan böyle edindim. O incelemede K3 Note nasıl önde anlamadım. Zaten videonun altında elemanın biri iki telefonu da kullanıyorum, K3 Note soluk çekiyor, resimleri karıştırmış olabilir misin demiş. Kaldıki aynı kamerayı kullanan m1 note kamera konusunda k3 note'u eziyor
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    videoda 8:40'ta iki resim var. tek resimle değerlendirmemek gerek ama arada çok ciddi fark görünüyor. meizunun ekranı parlak olunca 8:20'ye dikkatli bakınca orda direk telefonların ekranından resimleri karşılaştırmış meizu daha net çekmiş gibi görünüyor ama bilgisayar ekranında resimlere bakınca iş değişiyor.
    sony c4 modelinde de bir çok insan kamera çok güzel diyor ama iş resimleri telefon ekranı dışında görüntülemeye gelince değişiyor. bu da parlak ve güzel ekranlı telefonların yanıltmacası gibi sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.hulk -- 8 Ağustos 2015; 20:48:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.