Şimdi Ara

Meizu MX4 mu Oneplus One mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aralık ayına kadar telefon alacağım şuan arada kaldım. Meizu MX4'la Oneplus One fiyatına neredeyse aynı MX4 hatta biraz daha ucuz. Şöyle artılar eksiler var;

    MX4 çinden sipariş geçilecek ekstra gümrük vergisi çıkabilir. Google apps yoktu galiba ama yeni güncelleme ile gelmiş. Türkçe yok ama benim için sorun değil. Kamerası daha iddaalı. İşlemcisi daha iyi. Ayrıca MTK olduğundan imei sorunu olmaz diye düşünüyorum.

    Oneplus One 314€'ya geliyor Avusturya için. İmei sorunu aşılamazsa kayıt masrafı çıkacak. İşletim sistemi daha avantajlı.

    Ne yapsam bilemedim



  • Ben de arada kaldım ama Meizu MX4 bana daha yakın duruyor.

    2 hafta sonra Çin deyim. Oradan almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Çin'den alacaksan MX4 al hem saatiyle birlikte alırsın. Ben fiyat konusunda arada kalıyorum sen direk Çin'den alacaksan hiç düşünme bence.

    Bu arada bu mtk işlemcisi için imei işi daha çözülmemiş galiba
  • Aceleniz yoksa ayın 22 sinde hem oneplus hemde mx4 elime geçecek, unutmazsam veya hatırlatırsanız ikisi hakkında görüşlerimi yazarım size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iş Şubata ertelendi o arada alırsan inceleme karşılaştırma bekleriz
  • Ben kendim Çin'den alacağım. Saatiyle olursa elbette daha iyi olur.

    64Gb düşünüyorum ve 3 adet alacağım. Ancak kafama IMEI konusu takılıyor. 1 tanesini kayıt ettiririm ama 2 tanesi için IMEI atmam gerekiyor.

    2 adet pert 3G'li telefonum var, onların IMEI bilgisini yazmak istiyorum. Belki Çin'de aldığım yerde yaptırabilirim.

    Oradaki arkadaştan fiyat sordum, ucuzlamaya başlamış. Ancak internetten sipariş vermek gerekiyor gibi birşeyler söyledi, anlamadım.

    Dükkanlarda bu ürün satılmıyor mu? Ayrıca ürünün global versiyon olduğunu nasıl anlayacağız?

    hata yapmak istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  • oneplus one'ı nerden alıyosunuz? davetiye mi var yoksa internetten mi
  • Global versiyonda sadece fiyat farkı var diye biliyorum ben. O da kargo ve vergi dahil ettiklerinden. Ekstra anten frekansı farkı falan yok galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

    Global versiyonda sadece fiyat farkı var diye biliyorum ben. O da kargo ve vergi dahil ettiklerinden. Ekstra anten frekansı farkı falan yok galiba.

    Bilgi için çok teşekkür ederim.

    yazılım farkı olabilir mi peki? Zira Çin'de satılan telefonlarda google market olmuyor, facebook ve twitter yüklenmiyor.

    Daha önce Çin'li operatörden HTC butterfly almıştım, root atıp custom rom yüklemeden kullanamadım. İçerisinde saçma sapan çinçe uygulamalar vardı.

    Aynı sorunu yaşamak istemiyorum açıkçası.
  • Davetiye ile alacaktım 2 davetiye gelmişti isteyenlere verdim şuanda param olmadığından. Bu ara davetiye çok veriyolar davetiye bulabilirsin kolayca zaten Kasım ayında ön sipariş sistemine başlayacaklar. Diğer yöntem Çin'den sipariş vermek. Ama o pahalıya geliyor ve farkları var Global versiyona göre en iyisi Global versiyonu almak.

    MX4 da ilk çıkışta Google uygulamarı yokmuş ama geçenlerde Gizchina sitesinde görmüştüm sanırım güncelleme gelmiş ve Google uygulamaları eklenmiş.
  • X_Seller kullanıcısına yanıt
    Seni bekliyorum hocam ama şuanda MX4'a daha sıcak bakıyorum. Yeni satıcı gördüm aliexpress'de avrupadan gönderiyolar sanırım gümrük vergisiz geliyomuş DHL kargo ile 355$ 16gb bunu alırım sanırım ya.. benim takıldığım sadece gümrük vergisiydi...

    http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-4G-LTE-Mobile-Phone-MTK6595-Octa-core-5-36-1920x1152-2GB-RAM-16GB/2037748880.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

    Seni bekliyorum hocam ama şuanda MX4'a daha sıcak bakıyorum. Yeni satıcı gördüm aliexpress'de avrupadan gönderiyolar sanırım gümrük vergisiz geliyomuş DHL kargo ile 355$ 16gb bunu alırım sanırım ya.. benim takıldığım sadece gümrük vergisiydi...

    http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-4G-LTE-Mobile-Phone-MTK6595-Octa-core-5-36-1920x1152-2GB-RAM-16GB/2037748880.html

    gümrük yasalarına göre yurtdışından sim kart girişli telefon getirtmek yasak gümrük vergisi verilse dahi getirtmek yasak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye'ye değil zaten Avusturya'ya sipariş geçicem ilk mesajımda da belirtmiştim zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.