Şimdi Ara

Mekanik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu oyunda arada kaldığım 2 konu var :
    Warriorum
    Misal dual rof a sahibim.Weaponumu illede hb mi seçmeliyim?Bazıları rofun verdiği flame dmg'in R vuruşlara etkilediğini söylüyor.Ne kadar doğru?Benim iddaa ettiğim şu eğer warriorda flame dmg ile ilgili skill olsaydı (Archerın bir kaç skilleri gibi) dmg'i artırabilirdi.Buna bağlı olarak

    Blooding ve scream posion dmg vuran skiller
    O zaman raptorun sağladığı posion bu skillerin Dps'ini (Damage per sec.) artırır

    Hbnin verdiği int warriora mana da vermiyor.
    Herkesteki flame resiste diğerlerine göre yüksek en azından posion resiste göre.Ve çoğu asasta da chd görüyorum.
    Gelmek istediğim yer şu warriorlar neden hb almak için yırtınıyor da raptor bu kadar ucuz?Bu weapon 2 classında kullandığı için mi bu kadar pahalı?

    Dip not: Sakın hbyle combo rahat yapılabiliyor gibi konulara girmeyelim.Hepsinin ayrı tarz combosu var.Bu noktaya gelen insanlarında bunları ARTIK bilmesi lazım.

    Dip not2:Şimdiden teşekürler.



    Edit :imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 7 Temmuz 2012; 14:06:03 >







  • Merhaba. Aslında bu gerçekten oyun içinde önemli bir konu. Öncelikle Dark Vane, Hell Breaker gibi itemların lüks olduğunu düşünüyorum. Özellikle Hell Breaker bu statüde. Nedeni ise aynı +larda Iron Impact'den sadece 1 ap fazla olmasına rağmen ekstra olarak elemental damage ve int bonusun, aynı +larda bu kadar fark etmesi, onu bence lüks yapar. Lüks olmasındaki en önemli sebep, tabiki görünüşünden kaynaklanıyor. Verdiği int bonus priestler için biraz daha ayrıcalık yaratabilir. Ama Warrior için tamamıyla lükstür. Diğer merak ettiğiniz şey ise evet 155 flame damage 80 poisona göre daha tutarlı ve fazla R vurabilir. Tabiki bu atağa da bağlı fakat R damage sizi her vuruşunuzda tatmin edecektir. Şunu belirtmekte yarar var, 187/80 Raptor +8 181/155 Hell Breaker. Raptor, fazla ap verdiğinden hatta daha fazla bile R vurabilir. Ve aradaki fark fiyat olarak uçurum yaratıyor. Ayrıca belirtildiği gibi Skeleton Belt ve CHD her yerde mevcut. Kısacası Club Defans her yerde var. Bana kalırsa en büyük belirleyici fark ise. Effectivity Range Raptor da 2.00 iken Hell Breaker da 1.50 . İyi forumlar.

    Düzenleme: Sorulardan birini cevaplamayı unutmuşum. Bilinenin aksine Yüzük olarak elemental damage veren Itemlar sadece 'R' damage arttırır. Yani Okçu karakterlerdeki Light veya Ice Shot skilini daha etkili kılıp, daha fazla hasar vermiyor. Ama bu oran o kadar cüzzi ki, bu farkı en rahat anlayabileceğiniz kombinasyon +8 dual chd ve +3 dual shio tears.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southgate -- 7 Temmuz 2012; 14:49:31 >




  • @southgate
    Eyvallah ustam.Üstüne az da olsa uzaktan vurma imkanı varken ben anlamıyorum wariorları
    Edit : Okçunun flame skili R vuruş + flame dmg değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 7 Temmuz 2012; 15:00:13 >
  • Okçuda sadece damage artışı 'R' vurduğunuzda olur. Skillerin fazla vurması sadece atağa bağlıdır. Euko'da oynamaktayim şuan. Eagles Eye kullanırken Uzaktan veya yakından yüksek yavaşlatma şansım oluyordu Ice Shot ile. Glacier Damage olan Helenid kullanıyorum şuan ve Eagles Eye kadar yavaşlatamıyorum. Başka bir örnek vermek gerekirse Mage karakterlerde Stafın atağı ne kadar yüksek ise, str + wolf alınırsa 500+25 vuruluyorsa staff ile, 500+40 ila 50 arası vuracaktır. Diğer yandan +1 olan Flame Ringler +3 yapılmışsa, varsayarak 575+ Atağa bağlı damage çıkar. Staff vuruşlarında R işin içine girdiği için karakterin atağında yazan değerinde yüksek olması etkiler. Bu yüzden krowaz staffları aktifleşir. Alan ile vurulduğunda aktifleşmezler. İyi forumlar.
  • dostum bu konuyu açıklığa kavuşturmak için sana basit bir önerim var. Ben şimdi sana ne desem havada kalacak o yüzden deneyerek görmen daha önemli.+0 dead sword ve atağı ondan daha az +4 +5 possion ya da flame dmg olan bir silah bul. npc de ucuz olanlara + basabilirsin. Bunları temin ettikten sonra bu iki silahı dene silahların arasında atack varkı 10-15 civarında olsun mümkünse.Dead sword yok diyordsan atack yüksek dmg düşük bi silahta olabilir. ama arada fazla atack farkı olmasın 10-15 arası olsun. Dmg açık olan silahla( yada fazla olan silahla) daha fazla vurduğunu göreceksin. Şimdi gelelim 2. deneye bir adet hb +7 bir adet de +7 raptor bulursan bunları yine aynı moba dene. Hb nin r damage 30-40 daha fazla olacaktır. Ayrıca raptorla vurduğun skilin damageleri değişken olacak (örn, 458-512-546). Hb ile vurduğunda ise 470- 480 490 gibi az farkla değişen dmg ler göreceksin. Kilit nokta şu; raptorla kaç kere 458 civarı vuracaksın ? Ben bu olayı 4-5 kez denedim ve hb 546 vurmasa da 10-15 skilin toplam dmg sine baktığında belirgin bi şekilde daha fazla vuruyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.